//
sada čitate...
Joga za djecu i roditelje, Joga za kralježnicu, Joga za početnike, Majčinstvo -Bebe, Mame i bebe, MEDITACIJA, Mindfulness, OBAVIJESTI, Pilates plus Yoga, PLES, Postnatal - Vježbe poslije porođaja, Postnatal poslije porođaja, Power yoga, Prenatal - Vježbe za trudnice, Prenatal za trudnice, Rekreativna gimnastika, Tai Ci Chuan (Umijeće Chija), TEČAJEVI VJEŽBANJA, Transformacijsko disanje, Trudnoća, Vinyasa Flow, Vinyasa yoga, VJEŽBE ZA ŽENE, Vježbe za kralježnicu, YOGA, Za djecu i roditelje

NOVA SEZONA: UPISI U TIJEKU, POZIVAMO VAS!

StretchingDragi naši prijatelji i polaznici, s veseljem vas pozivamo da i u novoj sezoni 2016./2017. izaberite nešto od naših redovnih programa vježbanja.

Molimo da se javite što prije da bi se PREDBILJEŽILI u željenu grupu.

RASPORED

 • VJEŽBE ZA MAME I BEBE kombinacija VJEŽBI POSLIJE POROĐAJA SA BEBAMA (60′)     srijeda  i petak  11.00 -12.00 (u Martićevoj 14c)

  Posebno osmišljen program stručnih vježbi u kojem sudjeluju mame sa svojim bebama; rodilje će steći formu kakvu su imale prije trudnoće, razgibati se i opustiti od dnevne rutine i stresa, naučiti koristiti tehnike baby masaže koju možete prakticirati u svom domu, još bolje razumijeti neverbalni jezik svojih beba. Bebe će uživati u  masaži, ugodnoj i opuštajućoj atmosferi i na kraju plesu s mamom! Dob beba: od 2 do cca. 12 mjeseci. Vježbe poslije porođaja kreirane za žene koje žele ponovno doći u formu, smanjiti mogući postporođajni stres i depresiju, izravnati trbuščić, prirodno smanjiti kilograme i ponovno biti fit fizički i psihički.
  Ojačajte tijelo na neagresivan način, bez obzira da li je porođaj bio prirodan ili carskim rezom. Nosite se lakše sa zahtjevnošću novog majčinstva, dojenjem, besanim noćima. Naučite kako ojačati leđa i ruke i čuvati kralježnicu od opterećenja pri prematanju, nošenju i podizanju djeteta, naučite se prirodno opuštati i sačuvajti svoj mir u svim situacijama. Ponovno osjetite svoje tijelo kao ženstveno, privlačno, snažno i zdravo.

 • FAMILY YOGA – JOGA ZA DJECU I RODITELJE (VJEŽBAJTE ZAJEDNO!) subota 9:30 – 10:30  (60′). Program vježbanja osmišljen za djecu starije predškolske i rane školske dobi (cca 5 -11 god.) i za njihove roditelje, da se na zabavan, koristan i edukativan način provedu zajedno učeći nešto novo i povezujući se kvalitetno sat vremena subotom ujutro. Drugo dijete pohađa besplatno. Na ovaj program upisujemo i odrasle (joga za početnike) koji se na veseo i zabavan način jednom tjedno žele upoznati s jogom i iskusiti njene dobrobiti.
 • JOGA ZA POČETNIKE/ VJEŽBE ZA KRALJEŽNICU (75′) utorak i pet 18:30- 19:45

  Vježbanje joge, drevne vještine za zdravlje, dugovječnost, pomlađivanje, unutrašnji mir, pročišćavanje i ravnotežu tijela, uma i duha, oslobođeno dogmatskih ili vjerskih sadržaja, usmjereno prvenstveno na zdravstvenu dobrobit, prilagođeno svima, bez obzira na dob, spol, predznanje, tjelesnu kondiciju ili građu. Vratite svoje sjajno zdravlje, osnažite tijelo, naučite potpuno disanje, opuštanje i suočavanje sa svim životnim situacijama. Povećajte energiju, produktivnost, koncentraciju, pamćenje, izdržljivost, otpornost na stres, sigurnost i samosvijest.Ovladajte negativnim emocijama, očistite tijelo od toksina, smanjite bolove u leđima i kralježnici, povećajte opću snagu, gipkost i pokretljivost. Oblikujte, ojačajte i pomladite tijelo.
  Naučite praktične tehnike disanja i energiziranja koje vam pomažu u svakodnevnim aktivnostima, vraćaju optimizam i životnu radost. Na kraju svakog sata vođeno opuštanje.

 • PILATES PLUS JOGA – kombinacija Pilatesa i joge (75′) pon i čet  18:30 – 19:45  i 20.00 – 21.15  Program koji objedinjuje dobrobiti oba tečaja: Pilatesa i joge. Vježbe su kombinirane, dinamične, uz glazbu, dostupne svim dobnim skupinama vježbača, bez obzira na predznanje. Postupno ćete povećati tjelesnu kondiciju, izdržljivost, ojačati i uravnotežiti tijelo,um i duh i dah.

 • JUTARNJA JOGA – MULTISTYLE  Joga za sve polaznike, bez obzira na predznanje. Obzirom da je prvi probni sat besplatan, uvijek ste bez obaveze i zajedno sa vasim kolegicama dobrodosli vidjeti kako se osjecate na nasem satu morning yoge u Apolonu. Radimo razne stilove, uvijek je raznoliko i zabavno, a ono sto povezuje svaki sadrzaj i sat, Tinin je osobni pristup i nacin vodjenja. Stavlja naglasak na razvijanje svijesti o disanju i tijelu u pojedinim polozajima te poseban naglasak na razvijanje njeznosti i ljubavi za sve sto jest u sadasnjem trenutku. Bez obzira da li vec negdje idete na yogu ili ne, uvijek je super probati nesto novo! Tina www.facebook.com/onenesstina
 • AFTERWORK YIN YOGA – lagan i polagan, opušajuće regenerirajući način joge, jednom tjedno, četvrtkom 17.00 -18.15
 • TAI CHI –MEDITACIJA U POKRETU  Tai chi, Umijeće chija (chi = životna, vitalna snaga) je drevna kineska vještina za zdravlje. Prigodno za sve dobne skupine, bez obzira na tjelesnu konstituciju, dob, spol, fizičku kondiciju. Poboljšava cirkulaciju, uravnotežuje tijelo, um i duh. Lagano, ali snažno energizirajuće. Ponedjeljkom 2 sata: 16.15 – 18.15
 • TRANSFORMACIJSKO DISANJE (90′) grupno svjesno disanje nedjeljom poslijepodne. Samo za polaznike koji su već prošli tečaj Transf. disanja i upoznati su sa tehnikom. Tečaj transformacijskog disanja otvoren je za sve.
 • JOGA SMIJEHA – RELAKSACIJA SMIJEHOM  – Termin će biti naknadno određen 
  PREDBILJEŽBE Zbog malih grupa molimo javite se što prije za upis 
  DOGAĐANJA detaljne najave PREDAVANJA, RADIONICA, SEMINARA I ŠKOLA

  BESPLATNE  VIKEND RADIONICE MINDFULNESS MEDITACIJE jednom mjesečno, subota i nedjelja (po tri sata na dan)

  Pored redovnih svakodnevnih vježbanja, pripremamo i niz zanimljivih i korisnih predavanja, radionica i škola. Kao i uvijek bit će besplatnih događanja, predavanja, prezentacija i seminara, besplatnih radionica meditacije, besplatnih prezentacija i radionica za roditelje s bebama, besplatne grupe podrške za žene, otvorenih satova vježbanja za sve zainteresirane i raznih drugih sadržaja. Pratite naše sadržaje i izaberite!

  INFORMACIJE, UPITI I PREDBILJEŽBE:

sms/mob: 095 816 88 18 
e-mail:   apolon.studio@gmail.com
OBRAZAC ZA PREDBILJEŽBE OVDJE
 • redovni tečajevi vježbanja
 • rekreacijski programi
 • kvalitetna poduka, voditelji sa certifikatima
 • ugodno ozračje u prostoru
 • male grupe do 10 polaznika
 • pažnja na svakom polazniku
 • mogućnosti kombiniranja različitih grupa
 • jutarnji, popodnevni i večernji termini
 • individualni satovi
 • pristupačne cijene
 • popusti za nezaposlene, studente, učenike
 • obiteljski popusti
 • akcije 2 u 1 – dovedi prijatelja
 • seminari i radionice
 • besplatna uvodna predavanja/ prezentacije
 • terapijske masaže
 • korporativna vježbanja za tvrtke
 • antistresni programi
Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.363 drugih sljedbenika

Statistika

 • 1,076,942 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: