//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Joga smijeha, Komunikacija, OBAVIJESTI, Odnosi, OPUŠTANJE ZA TIJELO I DUŠU, PSIHOLOGIJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Smijeh, Smijeh, Smijeha, YOGA, ZDRAVLJE

JOGA SMIJEHA- relaksacija smijehom

Joga smijehaPrezentiramo i uvježbavamo lagane tehnike opuštanja kroz smijeh koje vrlo lako možete koristiti u svakodnevnom životu.

Što je joga smijeha?

To je iscjeljujuća snaga koja dovodi do promjena tamo gdje je osobi najpotrebnija. Joga smijeha je sklop laganih ritmičnih pokreta, vježbi disanja i smijeha. Ona nas snažno unosi u sadašnji trenutak i ako si to dozvolimo, omogućava smijehu da poteče kao mlaz vode iz fontane i pretvori se u duboko i spontano iskustvo doživljaja sebe kroz smijeh.

Trajanje: 45 minuta  

Ne morate imati predznanje ili posebne fizičke predispozicije!

Gdje? Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 (4.kat)

Što trebam ponijeti? Dođite u udobnoj odjeći i prepustite se smijehu! Voditeljica: Danijela Biondić-Vidaković, međunarodna licencirana učiteljica “yoge smijeha”

Joga smijeha Jutarnji list

Neki dojmovi polaznika:

“Jel to tako svaki put? Da se ne možemo prestati smijati :)?” “Fenomenalno! Kao nastavnica razredne nastave, uvela sam neke “vježbe” u rad s mojim prvašićima u razredu i bili su oduševljeni!” “Taj smijeh je fakat zarazan.” “Došla sam mrgud – otišla vedra. Zar je ta promjena moguća u samo pola sata? Nevjerojatno…” “Dolazim opet !” ” Dobro ljudi, o čemu vi sad svi toliko pričate? Moram i ja doći jednom vidjeti u čemu je štos :).”

Smijte se od srca

Dođite na relaksaciju smijehom – jogu smijeha!

PREDBILJEŽBE: (obavezne, zbog ograničenosti mjesta)

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.368 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.089.092 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: