//
sada čitate...
Pilates plus Yoga, SAVJETOVANJA, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Vježbanje

PILATES PLUS JOGA – JOGALATES

Jedan od izbora treninga ove jeseni može biti i naš već tradicionalni program Pilatesa plus joge: trening koji objedinjuje dobrobiti oba tečaja, 2u1!

Vježbe su kombinirane, dinamične, uz glazbu, dostupne svim dobnim skupinama vježbača, bez obzira na predznanje. Postupno ćete povećati tjelesnu kondiciju, izdržljivost, ojačati i uravnotežiti tijelo, um, duh i dah. Pilates plus joga osnovne vježbe na prostirci sa rekvizitima: magic circles ( Pilates ringovi), male Pilates lopte, elastične trake, bućice, utezi za noge/ruke. Ojačat ćete leđa, trbušne mišiće, ruke i rameni pojas. Oblikovati “kritična” ženska područja: trbuh, noge i stražnjicu. Definitivno  ćete preoblikovati tijelo u vretenasto, izduženo i gipko. Pojačati  ćete tonus svih mišića, popraviti držanje (posturu) i ojačati mišiće uz kralješnicu, a time prevenirati i ukloniti bolove u leđima.

Uz vježbe dubokog disanja i  položaje rastezanja iz joge, a pogotovo nakon vođenog završnog opuštanja ,već nakon prvog sata osjetit ćete promjenu, osjećat ćete se bolje! Dajte svom tijelu novu priliku za promjenu.

bučice i Pilates ringovi

Bučice i Pilates ringovi – rekviziti za vježbanje. Neke ih žene vole, a neke bi najradje pobjegle :), ali poslije sata zadovoljstvo

Već devetu godinu zaredom vježbamo ponedjeljkom i četvrtkom od 18:30 – 19:45. Nova grupa od 20.00 – 21.15 h. Upisi u obje grupe -u tijeku!

Male grupe (max 8-10), stručno vodstvo, individualni pristup, ispravljanje

Vezani članci:

Što vježbati…i KAKO?

Tjelesna kondicija prvi je preduvjet sreći – Joseph Pilates

PREDBILJEŽBE: apolon.studio@gmail.com ili SMS 095 816 88 18

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.363 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.079.330 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: