//
sada čitate...
DISANJE, DOGAĐANJA, Joga jutarnja, Joga jutarnja-Morning yoga flow, Joga power (jutarnja), Joga za početnike, OBAVIJESTI, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Vinyasa Flow, Vinyasa yoga, YOGA, Yoga disanja, ZDRAVLJE

JUTARNJA JOGA s Anom vas budi!

Jeste li oduvijek željeli​ ujutro imati više energije? Da, vaša kava ili zeleni čaj mogu igrati ulogu, ali kofein nije jedino objašnjenje. 
Tajna je u jogi.

Jutarnja joga Ana cropVeć nakon prvih 15 minuta vježbanja, vaš um je fokusiran, tijelo je u balansu i probuđeno s dugotrajnom energijom koja će s vama biti tokom cijelog dana. Rade se vježbe koje vam otvaraju kukove i ramena, a naglasak je i na posturi i držanju kralježnice, te balansu cijelog tijela. Rezultat: Otići ćete osjećajući se dobro znajući da ste sebi poklonili zdrav početak dana. A svi znamo da se po jutru dan poznaje :)!

Previše sjedite ili stojite na poslu? Unatoč činjenici da vaše tijelo šalje jasnu poruku da biste trebali učiniti nešto po tom pitanju, vi nikako da krenete jer ste nakon posla umorni, iscrpljeni i nemate volje. 

Dođite na jutarnju jogu u Apolon i potpuno promijenite svoj dan!

Mjesto vježbanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1

Kako do nas: prostor i lokacija

Vrijeme: ponedjeljkom i srijedom od 8.00 – 9.00 sati

Početak tečaja: po okupljanju grupe. Predbilježbe primamo na mail: apolon.studio@gmail.com

Mjesečna članarina: 200 kn

Što radimo na satu?

Hatha vinyasa je stil joge prilagoden dinamici i načinu života suvremenog čovjeka. Slijedi tradicionalni sustav hatha joge, no klasične su asane (položaji) vođene dahom, te povezuju tijelo, dah i um u jedinstvenu cjelinu.

Sat započinje disanjem – pranayamom ili kriyom, zatim slijedi početno razgibavanje, pozdravi suncu, te intenzivnije asane. Završava vođenom dubokom relaksacijom. Kako se svaka asana može prilagoditi, hatha vinyasa je namjenjena svima, podjednako početnicima i naprednijim vježbačima.

Instruktorica: Ana Radić se od djetinjstva zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. Sa 20 godina počinje prakticirati transcedentalnu meditaciju, kundalini jogu, sudarshan kriyu, psihokibernetiku i reiki. Sa 23 godine završava obuku za hatha joga učitelja u Zagrebu (Divine Energy Park), te služi u zajednici sedam godina. Od 2008. godine usredotočena je na izravno učenje od Njegove Svetosti Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha o davno zaboravljenim tehnikama iscjeljivanja. U Indiji istovremeno završava studij joge (Annamalai University, Tamil Nadu). Po povratku iz Indije upotponjuje svoje znanje u Divya yoga studiu (RYT 200), pod vodstvom Petre Carmichael i Sandre Petre Pintarić.

Redovito volontira s djecom i ženama. Cilj joj je da radi s čim većim brojem ljudi, da im da znanje kako da ozdrave i da budu sretni, u obitelji i na poslu. To je njen mali doprinos stvaranju mira na ovoj planeti.

PREDBILJEŽBE

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.363 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1,076,942 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: