JUTARNJA JOGA vas budi!

Jeste li oduvijek željeli​ ujutro imati više energije? Jutarnja joga vas budi i priprema za radni dan!

Previše sjedite ili stojite na poslu? Unatoč činjenici da vaše tijelo šalje jasnu poruku da biste trebali učiniti nešto po tom pitanju, vi nikako da krenete jer ste nakon posla umorni, iscrpljeni i nemate volje.

Jutarnja joga Ana cropVeć nakon prvih 15 minuta vježbanja, vaš um je fokusiran, tijelo je u balansu i probuđeno s dugotrajnom energijom koja će s vama biti tokom cijelog dana. Rade se vježbe koje vam otvaraju kukove i ramena, a naglasak je i na posturi i držanju kralježnice, te balansu cijelog tijela. Rezultat: Otići ćete osjećajući se dobro znajući da ste sebi poklonili zdrav početak dana. A svi znamo da se po jutru dan poznaje :)!

Joga za sve polaznike, bez obzira na predznanje. Obzirom da je prvi probni sat besplatan, uvijek ste bez obaveze i zajedno sa vašim prijateljima dobrodošli vidjeti kako se osjećate na našem satu jutarnje joge! Razvijte svijest o disanju i tijelu u pojedinim položajima, za sebe i ljubav za sve što jest u sadašnjem trenutku. Bez obzira da li već negdje prakticirate, uvijek je super probati nesto novo!

Dođite na jutarnju jogu u Apolon centar i potpuno promijenite boju svog dana!

Što radimo na satu?

Hatha vinyasa je stil joge prilagoden dinamici i načinu života suvremenog čovjeka. Slijedi tradicionalni sustav hatha joge, no klasične su asane (položaji) vođene dahom, te povezuju tijelo, dah i um u jedinstvenu cjelinu.

Ana RadićSat započinje disanjem – pranayamom ili kriyom, zatim slijedi početno razgibavanje, pozdravi suncu, te intenzivnije asane. Završava vođenom dubokom relaksacijom. Kako se svaka asana može prilagoditi, hatha vinyasa je namjenjena svima, podjednako početnicima i naprednijim vježbačima.

Mjesto vježbanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1

Kako do nas: prostor i lokacija

Termini: 2x tjedno, srijedom i petkom, 7.30 – 8.30 sati 

Predbilježbe primamo na mail: apolon.studio@gmail.com

Mjesečna članarina: 200 kn

Instruktorica: Ana Radić se od djetinjstva zanima za alternativne metode liječenja i tehnike samorazvoja. Sa 20 godina počinje prakticirati transcedentalnu meditaciju, kundalini jogu, sudarshan kriyu, psihokibernetiku i reiki. Sa 23 godine završava obuku za hatha joga učitelja u Zagrebu (Divine Energy Park), te služi u zajednici sedam godina. Od 2008. godine usredotočena je na izravno učenje od Njegove Svetosti Shri Shivakumara Swamijija Nasimatha o davno zaboravljenim tehnikama iscjeljivanja. U Indiji istovremeno završava studij joge (Annamalai University, Tamil Nadu). Po povratku iz Indije upotpunjuje svoje znanje u Divya yoga studiju (RYT 200), pod vodstvom Petre Carmichael i Sandre Petre Pintarić.

Redovito volontira s djecom i ženama. Cilj joj je da radi s čim većim brojem ljudi, da im da znanje kako da ozdrave i da budu sretni, u obitelji i na poslu. To je njen mali doprinos stvaranju mira na ovoj planeti.

PREDBILJEŽBE