//
sada čitate...
DOGAĐANJA, Mindfulness, OBAVIJESTI, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Vinyasa Flow, Vinyasa yoga, YOGA, ZDRAVLJE

Dinamična yoga MINDFUL VINYASA FLOW

Mindful Vinyasa Flow yoga u skladu sa vašim potrebama i kapacitetima.

Dinamičan stil yoge koji osnažuje, jača dišni sustav i cirkulaciju, povećava kapacitet pluća, vraća pokretljivost, fleksibilnost i snagu tijelu, oslobađa tijelo štetnih toksina, suvišne težine i stresa. Pokret se tečno povezuje sa dahom, uravnotežuje protok energije i vraća cijeli organizam u prirodnu ravnotežu tijela i uma.

Božićna Vinyasa! Prigodom božićnih blagdana nudimo da isprobate Mindful Vinyasa Flow yogu, 5 termina u prosincu za svega 200 kn!

Ako ste već prakticirali jogu i iskusniji ste, pridružite nam se. Unaprijedite tehnike, naučite više o blagodatima joge u praksi. Ako ste početnik u jogi, bez većih zdravstvenih tegoba, dođite naučit ćete jer su satovi prilagođeni vašim potrebama i kapacitetima.

Dobrobiti:

  • vježbe disanja
  • poboljšajte držanje
  • poboljšajte cirkulaciju
  • otpustite suvišnu težinu
  • povećajte gustoću kostiju i zglobova
  • povećajte pokretljivost i koordinaciju
  • otklonite stres
  • umirite živčani sustav
  • izgradite zdravu svijest o sebi

♥ OSJEĆAJTE SE BOLJE I UGODNIJE U SVOM TIJELU BEZ OBZIRA NA TJELESNU SPREMNOST ILI PRETHODNO ISKUSTVO VJEŽBANJA

♥ NOSITE SE LAKŠE SA SVAKODNEVNICOM

♥ UČINCI REDOVITOG VJEŽBANJA BRZO SU VIDLJIVI

Utorkom i petkom od 20:00 – 21:15 (potrebna ranija najava na 095/ 820 4196)

Instruktorica: Katarina Luketina 

200 satni program za učiteljicu joge završila 2013. g u Sangha Om yoga školi u Zagrebu kod Snježane Nine Vukas. Dinamične stilove joge (uglavnom ashtangu, vinyasu i dr.) redovito i aktivno prakticira od 2009. godine do danas. Tijekom tih godina vježbala je u svim većim joga studijima u Zagrebu. Posebno je zahvalana svojim učiteljima: Snježani Nini Vukas, Sandri Đidara Bianco, Tomu Richteru, Marcu Biancu, Ivi Mertić, Andrei Vidas, a trenutno ju najviše inspirira rad Meghan Currie. Po zanimanju je arhitektica. Diplomirala na Arhitektonskom Fakultetu u Zagrebu 2006. te se aktivno bavi održivom arhitekturom (posebno gradnjom prirodnim materijalima). Završila je 72 satni permakulturni tečaj, 6 modula (prvi stupanj) tečaja za voditelja obiteljskih konstelacija (kod Almeke i Maxa Dauskardt), te prakticira Mindfulness meditaciju kod učitelja Mislava Brečića.

Posebno je zanima način na koji psihički i duhovni procesi (unutarnji svijet) utječe na naše fizičko tijelo i općenito svijet oko nas, te neumorno i dalje traga za spojnicom tih svjetova.

Jogu vodi s naglaskom na pravilno anatomsko poravnanje u pozicijama, ali i s obzirom na promjene u prirodi, mjesečeve mjene, te raznolike potrebe i zahtjeve polaznika.

Predbilježite se i isprobajte! 

Mjesto: APOLON STUDIO , DERENČINOVA 1/4.kat

Molimo ranije najave: Katarina 095 820 4196

PREDBILJEŽBE 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.363 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1,076,942 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: