Radionica SVJESNO DISANJE – DAH JE ŽIVOT, 17.6.

Vrijeme: subota, 17.06.2017. od 15.00 – 17.00 sati

svjesno disanje2 – satna iskustvena radionica svjesnog disanja: 

Kroz opušteni i razumljiv način upoznat ćemo se sa osnovama tehnike SVJESNOG DISANJA.

Ispod površine“daha“ postoji tolika kompleksnost i spektar mogućnosti koji vodi samo prema jednom -VAMA .

Otvorite ili proširite vaše uvide kroz predavanje koje se održava u trajanju od cca. 2 sata.

Uz predavanje održat će se i praktično iskustveni dio – samo disanje gdje možete potpuno sigurni zaroniti u dubine istinskog JA.

O tehnici svjesnog disanja:

Tehnika kojom kroz „otvoreno disanje“osvještavamo i otpuštamo sve što se nalazi duboko u nama i našem nesvjesnom uvjetuje naše djelovanje, a nije dio nas samih već je „pokupljeno“ usput. Osvještavanjem, pretvaranjem i otpuštanjem oslobađamo se uvjetovanosti podižući nivo svijesti i djelovanja na novu razinu.

Dobrobiti tehnike:

-osvještavanje  i otpuštanje duboko nakupljenih negativnih stanja

-pokretanje iz pasivnosti i sudjelovanje u životu kao kreator

-podizanje svjesnosti kroz svakodnevno djelovanje

-revtalizacija organizma i  oslobađanje radosti života

A nakon?

Polaznici mogu, ukoliko to žele, nastaviti sa redovnim treninzima svjesnog disanja u grupi, pod stručnim vodstvom voditelja, koji se tijekom cijele godine redovno održavaju jednom tjedno u Apolon centru.

Cijena radionice: preporučena donacija 50 kn. (Donacija za pokriće troškova druženja članova)

Program se realizira kroz podršku donacija polaznika ovog programa i prihvaća se sa zahvalnošću (donacija za pokriće troškova druženja članova).

Napomene:

Molimo da se za radionicu unaprijed predbilježite, te dođete na vrijeme, pet do deset minuta prije, u komfornoj odjeći, da se stignete u miru udobno smjestiti.

O voditelju:

Mladen Krklec, 098/703-232, rođen 1972.g. u Zagrebu (vodenjak) .

Prvi susret sa duhovnošću ima ranih devedesetih kada sudjeluje u osnivanju i djelovanju duhovne grupe Astra aquariana. Tu dobiva prve vrijedne uvide u cijelovitost razvoja duha i tijela uz voditelja Željka Vilotijevića dr.spec. psihoterapeuta. Paralelno upoznaje Mladena Poljaka koji ga uvodi u svijet „disanja“ kroz rebirthing koji već tada evoluira i poprima modernije obrise. Kako u životu ništa nije slučajno u svojim kasnim tridesetima upoznaje Katarinu Perković (instruktoricu Transformacijskog disanja). Uz nju nastavlja svoj duhovni put, sve do njenog odlaska u Pulu. Nastavlja voditi malu grupu u okviru centra njegujući tehniku svjesnog disanja.

PREDBILJEŽI ME