PLES ISKONSKE ŽENSTVENOSTI – mini radionica

Vjerujemo, znatiželjni ste! Želite zaplesati, zar ne? Samo je potrebno napraviti prvi korak!

Centar Apolon, Zagreb, Derenčinova 1., 4.kat, najavljuje mini-radionicuPles iskonske ženstvenosti u subotu, 28. rujna 2019. od 10.30 – 13.00 sati.

Na dva i pol satnoj radionici prvo ćemo raditi zagrijavanje, zatim tehniku pokreta, koje ćemo spojiti u kratku koreografiju i koju ćemo prema kraju radionice uvježbati, a naše druženje na radionici završit ćemo istezanjem mišića i opuštanjem. Koreografija će ostati kao podsjetnik za vježbanje onoga što smo naučili na radionici i kada doma poželite zaplesati. Za radionicu odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati (majica, trenirka, tajice), čarapice – plešemo bosi, i ponesite šal ili maramu koju možete vezati oko bokova.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje jer je radionica namijenjena potpunim početnicama.

Ova mini radionica je ujedno i najava za početnu grupu redovitog tečaja trbušnoga plesa i također izvrsna prilika svima onima koji se predomišljaju oko upisivanja tečaja trbušnoga plesa da ga dođu isprobati plesati.

Sudjelovanje na radionici nije preduvjet za upis redovitoga tečaja.

Iako je riječ o plesu, trbušni ples sâm po sebi podrazumijeva vježbanje fleksibilnosti čitavoga tijela, a poglavito torza, pa je zato iznimno zdrav već kao sâma tjelovježba. Nema dobnih ograničenja, i žene u trećoj životnoj dobi bez problema svladavaju pokrete, naravno, svatko prema svojim mogućnostima, tako da trbušni ples pogoduje ženskom zdravlju u svakoj životnoj dobi. Također, nema ograničenja na temelju tjelesne mase, kondicije i sl. Ovaj ples uči se ponajprije za vlastito zadovoljstvo u pokretu i u osvješćivanju vlastitog tijela.

Donacija:  100 kn (75 kn za članove Apolona)

Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na radionici potrebno se predbilježiti na e-mail: apolon.studio@gmail.com najkasnije do četvrtka 26. 09. 2019., a predbilježba postaje važeća uplatom cjelokupnog iznosa donacije. Polog je nepovratan, osim u slučaju da organizator otkaže radionicu. Molimo vas da nam e-mailom dostavite potvrdu o plaćanju i time ste si osigurali mjesto na radionici.

O instruktorici: Instruktorica koja će voditi radionicu i tečaj, Sonja, bavi se plesom dugi niz godina, a posvetila se orijentalnome plesu od samog početka 2005. godine. Pobijedila je na natjecanju u orijentalnome plesu 2008. godine, nakon čega je počela poučavati ples i time stekla bogato instruktorsko iskustvo. Iza nje je opsežno plesno školovanje u Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj i Sloveniji kod vodećih hrvatskih i svjetskih učitelja orijentalnoga plesa. Zahvaljujući specifičnome stilu poučavanja, u kombinaciji s vedrim duhom i dozom humora, Sonjini sati završavaju spontanim pljeskom, a polaznice odlaze iz dvorane s osmijehom na licu. Dođite provjeriti! Vidimo se uskoro!                                                     Fotografija: Ivan Marinković

Podaci za uplatu su:

APOLON
Udruga za poboljšanje kvalitete života
Derenčinova 1
10 000 Zagreb
OIB: 68531770540
Žiro račun kod PBZ – IBAN: HR37 23400091110365062
Svrha uplate: donacija
Poziv na broj: datum uplate
Iznos: 100 kn (odnosno 75 kn za članove Apolon centra Zagreb) 
Molimo vas da nam e-mailom dostavite potvrdu o plaćanju i time ste si osigurali mjesto na radionici.
Veselimo se zajedničkom plesanju!

PREDBILJEŽI ME!

Više o redovitom tečaju Orijentalnog trbušnog plesa u Apolonu