PLES ISKONSKE ŽENSTVENOSTI – mini radionica

Vjerujemo, znatiželjni ste! Želite zaplesati, zar ne? Samo je potrebno napraviti prvi korak!

Centar Apolon, Zagreb, Derenčinova 1., 4.kat, najavljuje mini-radionicuPles iskonske ženstvenosti u subotu, 1. rujna 2018. u 17.00 sati.

Ova mini radionica je ujedno i najava za početnu grupu redovitog tečaja trbušnoga plesa, koji počinje u srijedu, 5. rujna 2018.

Na dva i pol satnoj radionici prvo ćemo raditi zagrijavanje, zatim tehniku pokreta, koje ćemo spojiti u kratku koreografiju i koju ćemo prema kraju radionice uvježbati, a naše druženje na radionici završit ćemo istezanjem mišića i opuštanjem. Koreografija će ostati kao podsjetnik za vježbanje onoga što smo naučili na radionici i kada doma poželite zaplesati. Za radionicu odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati (majica, trenirka, tajice), čarapice – plešemo bosi, i ponesite šal ili maramu koju možete vezati oko bokova.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje jer je radionica namijenjena potpunim početnicama. Ovo je također izvrsna prilika svima onima koji se predomišljaju oko upisivanja tečaja trbušnoga plesa da ga dođu isprobati plesati. Sudjelovanje na radionici nije preduvjet za upis redovitoga tečaja.

Iako je riječ o plesu, trbušni ples sâm po sebi podrazumijeva vježbanje fleksibilnosti čitavoga tijela, a poglavito torza, pa je zato iznimno zdrav već kao sâma tjelovježba. Nema dobnih ograničenja, i žene u trećoj životnoj dobi bez problema svladavaju pokrete, naravno, svatko prema svojim mogućnostima, tako da trbušni ples pogoduje ženskom zdravlju u svakoj životnoj dobi. Također, nema ograničenja na temelju tjelesne mase, kondicije i sl. Ovaj ples uči se ponajprije za vlastito zadovoljstvo u pokretu i u osvješćivanju vlastitog tijela.

Donacija:  100 kn (75 kn za članove Apolona)

Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje na radionici potrebno se predbilježiti  na e-mail: apolon.studio@gmail.com najkasnije do četvrtka 30. kolovoza 2018.  

Predbilježba postaje važeća uplatom cjelokupnog iznosa donacije. Polog je nepovratan, osim u slučaju da organizator otkaže radionicu. Molimo vas da nam e-mailom dostavite potvrdu o plaćanju i time ste si osigurali mjesto na radionici.

Iskoristite popust za ranije uplate! Za uplate donacije koje budu napravljene do utorka 28. kolovoza 2018., odobravamo 20% popusta na iznos donacije:

  • za nove članove  iznos s popustom za uplatu do 28.08.2018. – 80 kn
  • za članove Apolona  iznos s popustom za uplatu do 28.08.2018. – 60 kn 

O instruktorici: Instruktorica koja će voditi radionicu i tečaj, Sonja, bavi se plesom dugi niz godina, a posvetila se orijentalnome plesu od samog početka 2005. godine. Pobijedila je na natjecanju u orijentalnome plesu 2008. godine, nakon čega je počela poučavati ples i time stekla bogato instruktorsko iskustvo. Iza nje je opsežno plesno školovanje u Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj i Sloveniji kod vodećih hrvatskih i svjetskih učitelja orijentalnoga plesa. Zahvaljujući specifičnome stilu poučavanja, u kombinaciji s vedrim duhom i dozom humora, Sonjini sati završavaju spontanim pljeskom, a polaznice odlaze iz dvorane s osmijehom na licu. Dođite provjeriti! Vidimo se uskoro!                                                     Fotografija: Ivan Marinković

Podaci za uplatu su:

APOLON
Udruga za poboljšanje kvalitete života
Derenčinova 1
10 000 Zagreb
OIB: 68531770540
Žiro račun kod PBZ – IBAN: HR37 23400091110365062
Svrha uplate: donacija
Poziv na broj: datum uplate
Iznos: zavisno od gore navedenog 
Molimo vas da nam e-mailom dostavite potvrdu o plaćanju i time ste si osigurali mjesto na radionici.
Veselimo se zajedničkom plesanju!

PREDBILJEŽI ME

Oglasi