//
TV VIDEO PRILOZI SNIMLJENI U APOLONU

TV VIDEO – Vježbe za Mame i bebe

Snimljeno u Apolon centru  na tečaju VJEŽBE ZA MAME I BEBE za emisiju dm baby bonus. Sat vježbanja i relaksirajuće masaže za mame i bebe pridonosi sreći i zdravlju postporođajnog doba. Bebe uživaju u stimulaciji pokretom, dodirom, glazbi i zajedničkom druženju. Sretna i zadovoljna mama – je dobra mama 🙂!

TV VIDEO – Vježbe disanja kao priprema za porođaj

Snimljeno u Apolon centru  na tečaju VJEŽBE ZA TRUDNICE PRENATAL za emisiju dm baby bonus.

 TV VIDEO – VJEŽBE ZA TRUDNICE: emisija- Svaki dan Dobar dan, Bruno Šimleša


Snimljeno
na lokaciji Apolon Centar.

TV VIDEO – Intervju o tečaju Joga za djecu i roditelje: vježbajte zajedno

Intervju sa Jasnom, snimljen u Apolon centru za TV PLUS emisiju Linija života.

TV VIDEO – FREESTYLE PLES u Apolonu isprobala i Vesna Mimica

 Snimio HRT za emisiju Dobro jutro Hrvatska.  Reportaža i primjer treninga objavljeni su na webu HRTa: Freestyle pleshttp://djh.hrt.hr/vjezbajte-s-nama/10527-free-style.

Djelić atmosfere možete osjetiti i na radionici koju je snimio HRT za emisiju Dobro jutro Hrvatska, kod Vesne Mimice. Satove i radionice Freestyle plesa kreirala je i vodi Ivana Štulić. Na lokaciji  Apolon centra prilog snimljeno za TV emisiju Vježbajte s nama.

VIDEO: Seminar za voditelje Joge smijeha, relaksacije smijehom – Intenzivni vikend do diplome- u Apolonu je radno. Voditeljica Danijela Biondić Vidaković

Vikend je prošao radno i veselo, super je kad se te dvije stvari spoje.

TV VIDEO: “Na rubu znanosti” Krešimira Mišaka ,emisija o lucidnim sanjačima, prikazana na HRT-u  – 06.04.2009. Gordan Topić, osnivač škole.

Sljedeći ulomak je prilog u seriji o lucidnim sanjačima emisije “Na rubu znanosti” prikazane  na HRT -u 06.04.2009. povodom izlaska prijevoda LaBerge-ove knjige “Lucidno sanjanje”. U emisiji su učestvovali i neki od polaznika škole 3. škole sanjanja iz Zagreba (Ante Perica, Kruno Gajger, Jasna Maceljski). U prilogu govori mr.sc. Gordan Topić o školi lucidnog sanjanja Natur-individuacijske asocijacije – udruge NIA iz Zagreba i iskustvima polaznika.

TV VIDEO: Lucidni snovi na TV STUDENT Fakultet političkih znanosti ZG, snimljeno u Apolonu. Gordan Topić, osnivač  i idejni začetnik škole.

Dan i noć: 24 sata. Prosječno spavanje: 8 sati – trećina života. Zaboravljamo li tu trećinu svoga života?  Možemo naučiti kako da i to razdoblje radi za nas, osvjestiti ga i probuditi se sa novim spoznajama oplemenjeni, kreativniji, svjesnijii i cjelovitiji na putu istine.

TV prilog: LUCIDNI SNOVI NA HTV “DOBRO JUTRO HRVATSKA” (18.3.2013.), snimljeno u Apolonu, autorica Monika Bradarić. Gordan Topić, osnivač škole

Ništa nije toliko fascinantno, duboko osobno i samo naše kao putovanja na koja se naš um otiskuje dok spavamo. Snovi i druge pustolovine dok spavamo mogu nas zbunjivati, upozoravati, plašiti, tješiti, no ponajprije nas čine potpunijim osobama nego što bismo bili bez njih. Putovanja tijekom sna odlasci su u nepregledno područje nesvjesnog koja nam nose važne poruke i za ovo svakodnevno budno stanje. Kako povezati svijet snova i svakodnevicu pokušavaju svladati u zagrebačkoj Školi lucidnih snova.

TV prilog: JOGA SMIJEHA trening NA HTV “DOBRO JUTRO HRVATSKA” (14.01.2015.), snimljeno u Apolonu, autorica Monika Bradarić. Voditeljica smijeha Danijela Biondić – Vidaković

U svakodnevici se spontano nasmijemo tek nekoliko sekundi na dan. Prirodni se smijeh pojavljuje ako nam je nešto smiješno, ali zaboravljamo koliko je smijanje korisno za naše cjelovito zdravlje i premalo se smijemo. U vježbanju se možete okušati i sami uz snimku cijelog treninga.


Oglasi

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.223 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: