VIDEO

Za TV emisije snimljeno u Apolon Centru Zagreb

KAD MAME I BEBE VJEŽBAJU snimljeno za TV emisiju dm baby bonus.

Sat vježbanja i relaksirajuće masaže za mame i bebe pridonosi sreći i zdravlju postporođajnog doba. Bebe uživaju u stimulaciji pokretom, dodirom i zajedničkom druženju. Sretna i zadovoljna mama – je dobra mama :)!

VJEŽBE DISANJA KAO PRIPREMA ZA POROĐAJ -ZA TRUDNICE snimljeno za TV emisiju dm baby bonus.

VJEŽBE ZA TRUDNICE PRENATAL TV emisija “Svaki dan Dobar dan” Bruno Šimleša, gostuje Jasna Maceljski

JOGA ZA DJECU I RODITELJE vježbajte zajedno! Intervju sa Jasnom Maceljski, snimljeno za TV PLUS emisiju Linija života.

FREESTYLE PLES u Apolonu isprobala i Vesna Mimica. Snimljeno za TV emisiju Vježbajte s nama.

Freestyle ples
Satove i radionice Freestyle plesa kreirala je i vodi Ivana Štulić

Seminar za voditelje JOGE SMIJEHA – RELAKSACIJE SMIJEHOM – Intenzivni vikend do diplome- u Apolonu je radno. Voditeljica Danijela Biondić Vidaković

Vikend je prošao radno i veselo, super je kad se te dvije stvari spoje.

“NA RUBU ZNANOSTI” KREŠIMIRA MIŠAKA, TV emisija o lucidnim sanjačima – HRT (06.04.2009.) Voditelj i osnivač škole, Gordan Topić.

Sljedeći ulomak je prilog u seriji o lucidnim sanjačima emisije “Na rubu znanosti” prikazane na HRT -u 06.04.2009. povodom izlaska prijevoda LaBerge-ove knjige “Lucidno sanjanje”. U emisiji su učestvovali i neki od polaznika škole 3. škole sanjanja iz Zagreba (Ante Perica, Kruno Gajger, Jasna Maceljski). U prilogu govori mr.sc. Gordan Topić o školi lucidnog sanjanja Natur-individuacijske asocijacije – udruge NIA iz Zagreba i iskustvima polaznika.

LUCIDNI SNOVI na TV STUDENT Fakultet političkih znanosti Osnivač i idejni začetnik škole Lucidnog sanjanja, Gordan Topić.

Dan i noć: 24 sata. Prosječno spavanje: 8 sati – trećina života. Zaboravljamo li tu trećinu svoga života? Možemo naučiti kako da i to razdoblje radi za nas, osvjestiti ga i probuditi se sa novim spoznajama oplemenjeni, kreativniji, svjesnijii i cjelovitiji na putu istine.

LUCIDNI SNOVI za TV emisiju “Dobro jutro Hrvatska” (18.3.2013.) autorica Monika Bradarić. Gordan Topić, osnivač škole Lucidnog sanjanja.

Ništa nije toliko fascinantno, duboko osobno i samo naše kao putovanja na koja se naš um otiskuje dok spavamo. Snovi i druge pustolovine dok spavamo mogu nas zbunjivati, upozoravati, plašiti, tješiti, no ponajprije nas čine potpunijim osobama nego što bismo bili bez njih. Putovanja tijekom sna odlasci su u nepregledno područje nesvjesnog koja nam nose važne poruke i za ovo svakodnevno budno stanje. Kako povezati svijet snova i svakodnevicu pokušavaju svladati u zagrebačkoj Školi lucidnih snova.

JOGA SMIJEHA trening za TV emisiju “Dobro jutro Hrvatska” (14.01.2015.) autorica Monika Bradarić. Voditeljica Joge smijeha Danijela Biondić – Vidaković

U svakodnevici se spontano nasmijemo tek nekoliko sekundi na dan. Prirodni se smijeh pojavljuje ako nam je nešto smiješno, ali zaboravljamo koliko je smijanje korisno za naše cjelovito zdravlje i premalo se smijemo. U vježbanju se možete okušati i sami uz snimku cijelog treninga.

ZUMBA ENERGY MIX Marija Milevska ( tečaj više nije aktivan)

ORIJENTALNI TRBUŠNI PLES I KOJE SU DOBROBITI ZA ŽENE Interview na DRUGAČIJOJ TV: Sonja Šparica, instruktorica orijentalnog plesa (24.04.2018.)