Otkrijte i iskusite TESLA METAMORFOZU®

Anja Petrović knjiga

Besplatno predavanje o Tesla metamorfozi®

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1, 4.kat

Vrijeme održavanja: ponedjeljak, 30.09.2019., u 18.30 

ANJA PETROVIĆ, osnivač Tesla metamorfoze®, međunarodno priznati iscjeljitelj, predavač i autor, voditi će seminare. Održati će predavanje sa demonstracijom liječenja. Prisutni će imati priliku iskusiti ove dragocjene frekvencije i saznati kako i oni sami mogu ovladati energijama sa kojima je radio Nikola Tesla. Nakon uvodnog predavanja slijede seminari.

Tesla metamorfoza® nije samo energetsko liječenje; ona nas povezuje sa višim frekvencijama informacije i svjetlosti koje utječu na naš DNK i uzdižu svijest čovjeka. Klijenti prijavljuju izliječenja od bolesti koje se u zvaničnoj medicini smatraju neizlječivim, pa čak i od urođenih deformiteta —obično nakon samo tri seanse.

Tesla metamorfoza® privlači veliki interes zbog nekih sasvim novih pojava (svjetlost oko nekih klijenata za vrijeme seanse, boje na zidu koje su se vidjele u dvorani na nekim seminarima Tesla metamorfoze).

Tesla valovi su različiti od hercijanskih; oni se pojačavaju sa udaljenošću. Na snimcima PIP kamerom predstavljeni su ljubičastom bojom. Na “Institutu za bio-energetska istraživanja” u Beogradu tvrde, da se te ljubičaste boje pojavljuju samo u Tesla metamorfozi®, da ih nema ni kod jedne druge metode liječenja. Poslušajte znanstvenika

Neki sasvim novi fenomeni

U dvoranama gdje su održavani seminari Tesla metamorfoze® su se pojavljivale bijele svijetlosne lopte ili različite boje na zidu koje su bile vidljive golim okom.

colors wall CA2 LightBG2

Teslianac2Studenti koji su nakon pohađanja seminara Tesla metamorfoze® bili snimljeni PIP kamerom su imali ljubičastu boju u auri. Ljubičasta boja nije uobičajena boja u ljudskoj auri. Nekima su napravljeni snimci PIP kamerom nakon godinu dana i ne samo da je ljubičasta boja i dalje bila prisutna, nego je bila još intenzivnija. Ova pojava ukazuje na to da Tesla valovi utiječu na uzdizanje frekvencije ljudske svijesti.

PIP-light5Na snimcima PIP kamerom mogu se vidjeti bijele sferične svjetlosti koje se kreću unaokolo.

Više od liječenja

Tesla metamorfoza® nije samo energetsko liječenje; ona nas povezuje sa vibracijom svjetlosti i informacijom koja utječe na DNK i uzdiže frekvenciju ljudske svijesti. Tesla valovi omogućavaju studentima da uspostave komunikaciju sa klijentom na nivou svjesnog, podsvjesnog i integrativnog uma.

Kako to objašnjavamo?

p1 1 Body chakrasU Vedi postoji meditacija za uzdizanje fekvencije svijesti. Počinje od korjenske čakre koja je crvene boje, pa naviše preko glavnih čakri i završava se krunskom čakrom koja je ljubičaste boje. Samo pojedini jogini dospijevaju do nivoa krunske čakre. Fenomen purpurne boje u aurama gotovo svih studenata koji su pohađali seminare Tesla metamorfoze, bi mogao ukazivati na to da frekvencije Tesla valova uzdižu nivo naše svijesti na frekvenciju krunske čakre.

Zelena boja koja prevladava na PIP snimcima svih ostalih metoda alternativnog lječenja (Reiki, Teta lječenje, Rekonekcija itd.) je prisutna i na snimcima seansi Tesla metamorfoze, pa i u aurama studenata. To je boja srčane čakre. Anja vjeruje da je to stoga, što je LJUBAV od ogromnog značaja za proces liječenja. Stoga na seminaru Tesla metamorfoze radi sa studentima vježbu koja im pomaže da zrače Ljubav.

Učinak Teslinih valova na evoluciju ljudske svijesti može biti čak i važnije od ovih predivnih iscjeljenja.

Anja Petrović knjiga

U traganju za objašnjenjem čuda, Anjina knjiga Tesla Metamorfoza – za liječenje i evoluciju, pruža nova saznanja. Odgovori su pronađeni u najnovijim naučnim istraživanjima, kao i u mudrostima drevnih civilizacija. Predmet knjige je proširen na razumijevanje holističke medicine u cjelini, povezujući znanost i spiritualnost. Osobna iskustva su data sa djetinjom iskrenošću i originalnim smislom za humor.

Anja objašnjava: “Ova priča je istinita. Ja živim tu priču. Ona je u meni ponovo probudila radoznalo dijete. Sve je počelo kao bajka, bajka koja je kasnije znanstveno potvrđena.” Duh Nikole Tesle je prožet kroz čitavu knjigu, što joj daje novu dimenziju. Teslina genijalnost je u njegovoj spiritualnosti.

Naručite knjigu ili je nabavite na predavanju u Apolonu, 30.09.2019.

Tesla golubice

Tesla je rekao: “Onoga dana kada nauka počne proučavati nefizičke fenomene, napraviti će veći napredak u jednom desetljeću nego za sva stoljeća svoga postojanja.”

Njegove se riječi potvrđuju kroz Tesla metamorfozu®.I vi možete ovladati ovom metodom!

Video iz emisije Na rubu znanosti intervju dr. Ristovski
e-mail: contact@TeslaMetamorphosis.com
Više informacija na stranici: https://teslametamorphosis.com
Vrijeme održavanja: ponedjeljak,30.rujna 2019.od 18.30. Slobodan ulaz

Mjesto održavanja: Apolon centar,Zagreb,Derenčinova 1/IV.kat(kod Kvaternikovog trga ugao sa Vlaškom)(mapaPosjetite U MEDIJIMA i vidite Anjine najnovije intervjue.
PRIJAVITE SE(ovdje)ZA BESPLATNO PREDAVANJE U APOLONU,slobodan ulaz

PRIJAVITE SE(ovdje)ZA SEMINARE U ZAGREBU

Seminari Tesla metamorfoze:
https://www.facebook.com/events/385265522180944/?event_time_id=385265545514275

POKLON ZA VAS, elektronska knjiga “TESLA METAMORPHOSIS – Heal and Evolve”, kada
Like Tesla Metamorphosis na  
Subscribe na Tesla Metamorphosis na