YOGA + PILATES = YOGALATES

Jedan od izbora treninga OVE JESENI/ZIME 2022./2023. može biti i naš već tradicionalni program Pilates plus yoga –  Yogalates koji objedinjuje dobrobiti oba tečaja, 2 u 1!

Pilates group

Program koji objedinjuje dobrobiti oba tečaja: Pilatesa i joge – Yogalates. Vježbe su kombinirane, dinamične, dostupne svim dobnim skupinama vježbača, bez obzira na predznanje. Postupno ćete povećati tjelesnu kondiciju, izdržljivost, ojačati i uravnotežiti tijelo, um i duh i dah.

PilatesOsnovne vježbe na prostirci, povremeno i sa rekvizitima: magic circles (Pilates obručevi), male Pilates lopte, elastične trake, bućice, čičak utezi za noge/ruke.

Ojačat ćete leđa, trbušne mišiće, ruke i rameni pojas. Oblikovati “kritična” ženska područja: trbuh, noge i stražnjicu. Definitivno ćete preoblikovati tijelo u vretenasto, izduženo i gipko. Pojačati ćete tonus svih mišića, popraviti držanje (posturu) i ojačati mišiće uz kralješnicu, a time spriječiti i ukloniti bolove u leđima.

Uz vježbe dubokog disanja i položaje rastezanja iz yoge, a pogotovo nakon vođenog završnog opuštanja, već nakon prvog sata osjetit ćete promjenu, osjećat ćete se bolje!

Pružite svom tijelu novu priliku za promjenu.

Satovi su raznoliki, atmosfera vesela, druželjubiva i poticajno radna :)! 

Male grupe, stručno vodstvo, individualan pristup svakom polazniku.

Bučice i Pilates ringovi - rekviziti za vježbanje. Neke ih žene vole, a neke bi najradje pobjegle :), no poslije sata osjetite zadovoljstvo i obnovljenu energiju, ma kako umorne došle na sat!

TERMIN:
ponedjeljkom i četvrtkom 19:00 – 20.00 
VODITELJICA:
Jasna Maceljski

Paralelno prenosimo sat online putem Zooma, live, u realnom vremenu.

LOKACIJA: Apolon centar, Zagreb, Bauerova 21 /IV.kat

ZA SVE INFORMACIJE: e-mail: apolon.studio@gmail.com  – SMS ili WhatsApp: 095 8168818 

Vezani članci:

Što vježbati…i KAKO?

Tjelesna kondicija prvi je preduvjet sreći 

DA, ŽELIM SE PREDBILJEŽITI!