Bhante Sujiva – učitelj vipassana/mindfulness meditacije nam poklanja još jedno druženje!

Dragi svi,

javljamo vam lijepu vijest da će renomirani i svjetski poznati meditacijski učitelj i budisticki redovnik iz Malezije, Bhante Sujiva, odrzati  još jedno predavanje o vipassana/mindfulness meditaciji.

To je poradi sviju vas koji niste uspjeli sudjelovati na prvom druženju ili ste bili na listi čekanja zbog velike zainteresiranosti i moguće gužve.

Drugo po redu predavanje  i meditacija će se održati u utorak, 11.09.2012. od 20:00 sati, nanovo u prostoru studija Apolon, Derenčinova 1/ 4.kat.

Budući da je ovo lijepa, ali i spontano neplanirana vijest, molimo vas da uzmete u obzir da imate samo tjedan dana za predbilježbe, te nam olakšate organizaciju pravovremenom najavom vašeg dolaska.

Ljubazno molimo sve zainteresirane da se još jednom predbilježite i time si rezervirate mjesto. Dobrodošli svi koji su već bili!

Zahvala: toplo zahvaljujemo učitelju Sujivi na odvojenom vremenu, zatim voditelju naših redovnih mindfulness meditacija u centru, Mislavu Brečiću, što nam je učitelja doveo u Hrvatsku, Teni Rebernjak na simultanom prevođenju i svima vama koji ste ga večeras došli čuti i time svojom prisutnošću obogatili naše zajedničko druženje. Hvala vam!

Vise o učitelju i njegovom radu:
en.wikipedia.org/wiki/Sujiva

Sujivin website:http://www.bhantesujiva.eu/en/

Molimo sve zainteresirane da se predbilježe na:

apolon.studio@gmail.com, sms-om: 095 816 88 18 ili putem prijavnice.Vaša predbilježba treba sadržavati: ime i prezime, email, broj mobitela i naziv događanja za koje se prijavljujete. Nepotpune prijave nećemo moći uvažiti, a kao potvrdu primitka vašeg sudjelovanja, bit ćete osobno kontaktirani.

PREDBILJEŽBE

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.