Besplatno uvodno predavanje Škole lucidnog sanjanja (ZAGREB)

Otvoreno (besplatno) informativno predavanje na kojem ćete moći saznati više informacija i prijaviti se za 11. zagrebačku školu lucidnog sanjanja, održat će se u srijedu 26. rujna 2012. u Derenčinovoj 1 / 4. kat, u vremenu od 18:30 – 20:00h. u prostorijama studia Apolon.Svi zainteresirani pozivaju se u prostor studija Apolon na informativno predavanje, gdje će moći više saznati o 11. školi lucidnog sanjanja udruge NIA iz Zagreba.
Također, na uvodnom predavanju, moći ćete se predbilježiti za školu lucidnog sanjanja ili radionicu cjelovitog spavanja, koje se održavaju u istom prostoru. Više o svemu pročitajte: Škola lucidnog sanjanja (Zagreb).
Više informacija i izgled prostora u kojemu se održavaju radionice i škola, možete pogledati na stranici: Prostor radionica škole lucidnog sanjanja.
Uvodno predavanje je informativnog karaktera i svrha mu je upoznati potencijalne polaznike radionica sa sadržajima i dinamikom radionica, te područjem koje obrađuju radionice. Uvodno predavanje je poželjno za učesnike radionica, ali nije obavezno,  jer će na radionicama  dobiti puno detaljnije informacije o radionici, tehnikama i teoriji.
Prijave za školu lucidnog sanjanja ili radionicu cjelovitog spavanja možete ispuniti na stranici:
Termini svih radionica 11. škole lucidnog sanjanja možete vidjeti na stranici:
Termini i informacije škole nadolazeće lucidnog sanjanja

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: