Seminar OSLOBAĐANJE GLASA

OSLOBODI SVOJ GLAS!

Srdačno vas pozivamo na nešto novo, na radionicu pjevanja koju vodi Amela Jančić Priganica, koja vam oslobađa i glas i dušu!

Nakon ovog vikenda, vaš će glas dobiti novu dimenziju, čak i ako ste cijeli život mislili da nemate sluha ili da ne znate pjevati! A voditeljica Amela svojim toplim i iskusnim pristupom učinit će da na radionici pjeva i vaše srce!
Svi polaznici koji su je do sada pohađali, bili su oduševljeni. Pročitajte dojmove.

Po završetku seminara nudimo jednom tjedno pjevanje u Apolonu, četvrtkom 17.30 – 18.15, besplatno, po donaciji. 

VRIJEME SEMINARA:  1. i 2. 12. 2018. Svi polaznici trebaju pohađati sva 4 termina.
Subota     11:00 – 12:30 i 14:30 -16:00
Nedjelja   11:00 – 12:30 i 14:30 -16:30

IDUĆI TERMIN SEMINARA: 19. i 20.01.2019. (ograničen broj mjesta, ranije predbilježbe nužne)

MJESTO:  Apolon centar, Derenčinova 1, 4. kat

CIJENA:   430 kn (za cijeli seminar, za sva 4 termina)

VODITELJICA: Amela Jančić Priganica, akademski glazbenik i prof. pjevanja
PRIJAVE:  apolon.studio@gmail.com

Svoje mjesto možete osigurati uplatom POLOGA od 130 kn na broj računa: IBAN  HR3723400091110365062

U slučaju nedolaska polaznika na seminar, uplaćeni polog se ne vraća. U slučaju otkazivanja seminara od strane voditelja/ organizatora, polog se vraća u cjelosti.

OSTATAK KOTIZACIJE ZA SEMINAR (300 kn) plaća se na licu mjesta, po dolasku na seminar.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA RADIONICI

O VODITELJICI:

AMELA JANČIĆ PRIGANICA
Amela Jančić Priganica

Photo by Mira Horn

akademski glazbenik i prof. pjevanja, diplomirala je solo pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu i Pedagoško-psihološku izobrazbu na Učiteljskoj akademiji, također u Zagrebu. Zaposlena je kao stalni član zbora HRT-a. Dugi niz godina solistički nastupa u zemlji i inozemstvu i vrlo često snima za potrebe radija i televizije. Već 18 godina bavi se i pedagoškim radom, radeći s pojedincima i grupama. Na temelju višegodisnjeg iskustva u poučavanju pjevanja i rada na sebi (pohađala je mnoge seminare pjevanja i radionice kao što su Werbeck pjevanje, Muzikoterapija itd.), osmislila je je vlastitu METODU ZA OSLOBAĐANJE GLASA, kombinirajući različite pristupe i tehnike. Posebno je raduje kad na seminar dođe netko tko je uvjeren da nema ni sluha ni glasa, ili pak netko tko se već dugi niz godina bavi pjevanjem, ali ga blokira strah i trema pjevanja pred drugima. Kad takav pojedinac doživi OSLOBOĐENJE GLASA, ne moze sakriti radost i oduševljenje. Zato su Amelini seminari za oslobađanje glasa puni dobre, pozitivne i nadahnjujuće energije, koja podiže ne samo polaznike nego i nju samu.

EVO ŠTO AMELA KAŽE O RADIONICI:

“Bez obzira da li mislite da imate ili nemate talenta za pjevanje, radionica oslobađanja glasa može biti pravo otkriće za vas! Oslobađanjem vlastitog glasa, oslobađamo i mnoge druge blokade u našim životima!

Za prisutvovanje radionici nije potrebno predznanje niti pjevačko iskustvo, niti je bitna starosna dob.

Dobrodošli su svi koji su ikada željeli naučiti pjevati, a nisu se usudili i nisu znali kako ili su mislili da nemaju sluha ni glasa. No svi imamo glas i samo trebamo naučiti upotrebljavati njegovu moć.

Radionica je namijenjena i onim ljudima koji u svom radu aktivno koriste svoj glas, kao što su to govornici, glumci, spikeri, učitelji, profesori, odgajatelji u vrtićima te svi oni koji žele dugoročno sačuvati i osnažiti svoj glas.

Isto tako, koristit će svima koji osjećaju blokadu u izražavanju sebe i svoje istinske biti.

Pjevanje ima snažan samoiscjeljujući učinak.

I naravno namjenjena je ljudima koji se profesionalno ili poluprofesionalno bave pjevanjem.

Na radionici se rade vježbe koje su kombinacija različitih metoda učenja pjevanja .To su vježbe koje opuštaju i pripremaju tijelo za pjevanje te automatski oslobađaju tijelo od napetosti i stresa. Ovim vježbama podiže se raspoloženje, pokreće se cirkulacija tijela, smanjuje se anksioznost itd.

Radit ćemo vježbe koje produbljuju disanje, vježbe za povećanje raspona glasa, vježbe kojima dugoročno čuvamo svoj glas itd.

Kroz radionicu se pojedinac oslobađa i treme tj. straha od pjevanje pred drugima te postiže ili vraća izgubljeno samopouzdanje.

Općenito se podiže energija i dobro raspoloženje.

Nakon radionice moći ćete puno lakše i duže pjevati, a moguće je i da će se povećati vaš raspon glasa.”

POGLEDAJTE MALO ATMOSFERE S TRADICIONALNOG LJETNOG SEMINARA OSLOBAĐANJA GLASA AMELE JANČIĆ PRIGANICA, 2018., BALE, ISTRA

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Idući seminar OSLOBAĐANJE GLASA sa prof. Amelom Jančić Priganica  u Apolon centru je 19. i 20. siječnja 2019.

PREDBILJEŽI ME