O5./2023. DOGAĐANJA u Apolonu, svibanj

Proljeće i ljepše vrijeme nam polako i konačno stiže, pa će biti interesantnije boraviti vani u prirodi, no ipak …! Za vas smo u svibnju pripremili svaki, baš SVAKI vikend neko događanje!

I ne samo vikend, već i tokom tjedna: srijedama, utorcima, petcima …

Check it out 😉!

Svoj dolazak molimo direktno najavite voditeljima programa.

Iskoristite naša događanja dok još traju, jer ova sezona, prije dolaska ljeta, pomalo završava.

SMIJEH! U svibnju je inače međunarodni dan smijeha, a mi smo mu posvetili cijeli ovaj mjesec! Djeci ne treba puno objašnjavati kako i zašto se smijati, zar ne? A dokle smo došli mi odrasli da i TO trebamo ponovno uvježbavati 🤦? SO TURN THAT FROWN UPSIDE DOWN :). Together.

Koji su sve datumi održavanja smijeha? 9.5.,16.5.,23.5., za više informacija čitajte dalje…

Drage žene! Posebna ponuda masaže: TRETMANI ZA ŽENE – DREVNE PRAKSE TRETMANA ABDOMENA – PROMO U MJESECU SVIBNJU!

Danijelu ste već imali prilike upoznati kroz SHIATSU i ZVUČNU MASAŽU, koju radi u našem Centru i na koju mnogi od vas već dolaze.

U mjesecu svibnju Danijela vas upoznaje s benefitima TRETMANA ABDOMENA  – u kojem se isprepliću drevne prakse detoksa abdomena, majanske i ayurvedske masaže. 

Tretman se radi isključivo na području abdomena, toplim organskim sezamovim ili kokosovim uljem. Iako je to kombinacija triju drevnih tehnika, zajedničko im je da pomažu organizmu da proradi i otpusti fizičke, emocionalne i energetske blokade kako bi se ponovo uspostavio protok u vitalnim organima abdomena.
Ovaj tretman djeluje  na protočnost i prokrvljenost organa smještenih u abdomenu, rješavanja probavnih smetnji, hormonalnih smetnji, bolnih menstruacija,problema u menopauzi,  bolova u leđima do psihosomatike -otpuštanja emocija, napetosti i stresa.

No, ne morate imati nikakav problem da biste došli na tretman abdomena, izvrstan je i kao prevencija, kao tretman detoksa i kao tretman povezivanja sa svojim centrom. 

Trajanje tretmana je 1 sat, a promotivna cijena u mjesecu svibnju je 20% snižena te iznosi 30,40 euro.

Rezervacije tretmana abdomena, shiatsua ili zvučne masaže na 095 905 4769 Danijela ili na zenbabybloom@gmail.com

ZA MAME I BEBE! BABY BLOOM DRUŽIONICE SRIJEDOM, 3.5. i 10.5.

Družionice su zamišljene kao mjesta susreta mama s bebama od 6 tjedna života gdje ćemo se družiti na određenu temu, kroz masažu, shiatsu, tummy time i sl., dijeliti iskustva i spoznavati neka nova znanja i vještine vezane za rani razvoj bebe.

Prve teme u svibnju su:

03.5.2023. SRIJEDA, OD 9,00-10,00 MASAŽOM PROTIV GRČIĆA I PROBAVNIH SMETNJI

10.5.2023. SRIJEDA OD 9,00-10,00 , SHANTALA – OPUŠTAJUĆA MASAŽA ZA BOLJI SAN

Više o družionicama i prijave na https://docs.google.com/forms/d/1-Dtf5_NrGorLVlczYBRSl-_qp7HuXV392LFjnZThalA/edit

5.5. petak, TOTAL BODY RELAX. Nastavljamo sa sat vremena opuštanja i autogenog treninga petkom navečer. Na kraju radnog tjedna, odličan početak vikenda!

6. i 7.5. subota i nedjelja, Edukacija: NLP praktičarski trening sa Doroteom, našom Teom, Pavlišek.

9.5. utorak navečer, OPUŠTANJE SMIJEHOM – YOGA SMIJEHA. Naš dugogodišnji i već tradicionalni antistresni program smješka i smijeha održavamo u svibnju na tjednoj bazi. Utorcima navečer poslije 20:00 sati. Tko još nije probao takav smijeh u grupi, toplo preporučamo!

12.5. petak navečer od 20:15h, opet se na sat vremena, na kraju radnog tjedna, opuštamo uz TOTAL BODY RELAX program. Odličan početak vikenda! Prijave obavezne, da vas ne bude previše.

Za sve prijave i dodatne informacije molimo javite se direktno voditeljims događanja.

13. i 14.5. subota i nedjelja, vikend seminar pjevanja: “OSLOBAĐANJE GLASA”. U subotu i nedjelju možete doći naučiti kako je to kada vas netko razuvjeri da ne znate pjevati! Još jedan naš već tradicionalan dugogodišnji program na kojem svatko, bez obzira na predznanje, iznenađeno najednom otkrije i začudi se da može pustiti svoj glas. Iskusna prof. Amela Jančić Priganica nauči vas tome s lakoćom i radošću. Veselje garantirano!

Amela

13.5. subota ujutro 10-12h. Nakon što se naspavate možete doći plesati, naučiti i iskusiti što je to vivencija i koje ljudske potencijale nam pokreće! Nova, druga po redu, radionica plesa BIODANZE: “VOLIM I PLEŠEM, DAKLE JESAM”💃sa Marijanom Pajić.

Marijana

16.5. utorak navečer, opet se usred tjedna, da eliminiramo napetosti i uzrujavanja od ponedjeljka :), smijemo na satu OPUŠTANJA SMIJEHOM sa Dijanom Stanić, jer smijeh je univerzalni i najbolji lijek za sve 😃! Već znate da se trebate prijaviti?

19.5. petak, TOTAL BODY RELAX petak navečer. Skužili ste: samo dođete, legnete i opustite se 😊. No ipak molimo da se prvo kod voditeljice Dijane raspitate hoće li biti dovoljno kandidata za taj termin. Ili su izabrali baš biti napeti. Prijavite se na vrijeme.

20. i 21.5. subota i nedjelja. Edukacija: ako želite postati certificirani voditelj programa RELAKSACIJA SMIJEHOM – YOGA SMIJEHA, uz dobivanje međunarodnog certifikata za to, tu je intenzivni vikend seminar pod vodstvom Danijele Biondić Vidaković .

23.5. utorak, OPUŠTANJE SMIJEHOM – opet se smijemo 😂😂😂. Zašto toliko?? Pa u svibnju je inače međunarodni dan smijeha, a mi smo mu posvetili cijeli ovaj mjesec! Djeci ne treba puno objašnjavati da se smiju, zar ne?, A dokle smo mi odrasli došli da trebamo i TO ponovno učiti i uvježbavati 🤦? SO TURN THAT FROWN UPSIDE DOWN :). Together.

27. i 28.5. subota i nedjelja ujutro 9-12 h, zadnji vikend u maju – poslastica za trudnice i njihove partnere!

USUSRET POSTPARTUMU – educirano, samopouzdano i osnaženo 💪. Vikend radionica.

Ne, nije poslastica u obliku čokolade (premda će biti i toga i osvježenja, čaja, sokića…). Nudimo vam izuzetno druženje sa dvije naše divne i drage stručnjakinje za bebe, a jedna od njih je doula!

Molimo da se za događaje na koje želite doći unaprijed i na vrijeme prijavite – direktno voditeljima na njihove kontakte.

I uživajte u proljeću 🌸🌺🌼…vidimo se 😃!