OBITELJSKE KONSTELACIJE u travnju

23.04.2023. (nedjelja) od 14:00 sati

Mjesto održavanja: Apolon centar Zagreb, Bauerova 21/ 4. kat.

Osnivač metode obiteljskih ili sistemskih konstelacija, Bert Hellinger u ovoj metodi uspješno je primijenio principe psihologije i duhovnosti te omogućio dublji uvid u složene sustave međuljudskih odnosa.

Osnovna postavka ove metode je da u obitelji, kao i u svim drugim sustavima kojima pripadamo, djeluje poredak ljubavi koji omogućava prijenos ljubavi i životne energije na sve članove sustava. Kada svi članovi imaju osjećaj pripadanja i kada svi članovi poštuju poredak, život se odvija svojim punim potencijalom.

Međutim, neki događaji mogu privremeno poremetiti poredak ljubavi. Iscjeljenje i oporavak od traume sustava i obitelji odvija se kroz emocionalne procese članova, ponekad i kroz više generacija.

Iako toga nismo uvijek svjesni, u nama i kroz nas žive naši preci: njihova mudrost, iskustva ali i patnje. Sve dok naši preci pate unutar nas, ne možemo biti stvarno sretni.

Imaš problema s obitelji i bliskim odnosima? Uvijek privlačiš istu vrstu partnera? Teško je promijeniti obrasce? Imaš čudne simptome ili bolesti?

Svi mi nosimo u sebi unutarnji svijet naše obitelji. Tijekom djetinjstva povezali smo se s obitelji na poseban način, preuzimajući određene uloge u obiteljskoj strukturi. Obiteljska svijest, kroz našu duboku podsvijest, nameće nam svoje suptilnosti i utječe na načine na koje se odnosimo prema sebi, drugima i okolini.

Rekreiranjem rasporeda (poretka) naše obitelji možemo jasno vidjeti i razumjeti neriješenu dinamiku zapetljaja, transgeneracijskih prijenosa trauma i mudrosti koje utječu na nas do danas. Ne samo uvidjeti, već i ponovno rekreirati slobodan i bogat protok energije.

Pridružite nam se na grupnoj uživo RADIONICI OBITELJSKIH KONSTELACIJA, vrlo učinkovitim načinom ozdravljenja na duboko osjetilnoj energetskoj razini, s dugoročnim i često preobražujućim životnim rezultatima.

Grupna radionica uživo će se održati 23.04.2023.(nedjelja) u Apolon centar, Ulica Antuna Bauera 21, 4. kat, od 14 -19 sati. Obavezna najava.

Individualni radovi (jedan na jedan), on-line ili uživo, po dogovoru.

Cijena za grupni rad, on-line rad ili individualni rad je 40 eura (300 kn).

O voditeljici: Ankica Jagnjić

Sa konstelacijama sam se susrela na radionicama Michaela Schaefer-a još davne 2004. i one su mi pomogle da prebrodim brojne životne situacije.

Uz rad na osobnim pitanjima, edukaciju kod Alemke i Maxa pohađala sam 2014. i 2015., a dodatno se usavršavala na radionicama Stephana Hausnera, Mariane Franke, Cecilio Fernandez Regojo, na ISCA – susretima i drugim radionicama. Članica sam Udruge konstelacija i međunarodnih udruga ISCA i Constelators international.

Edukacijom sam profesorica matematike, a uvijek istražujem teme iz psihologije i duhovnosti. U traganjima za razrješenje svojih životnih zavrzlama, krenula sam od autogenog treninga, nastavila na duhovnim seminarima kod Brune Šimleše i drugim načinima psihofizičkog i duhovnog iscjeljenja. Mnoge metode su mi pomogle, no zaljubila sam se i ostala zaljubljena u obiteljske konstelacije.

Što su za mene konstelacije? Osvjetljavanje prostora duše, prihvaćanje činjeničnog stanja uz pronalaženje i usmjeravanje prema novim mogućnostima. I sve to u prostoru suosjećanja i prihvaćanja, svakoga i svega što pripada.

U mojim postavama vodim se isključivo osjećajem klijenta, klijent je taj koji daje smjer, brzinu i dubinu. Izuzetno mi je važno da osoba što svjesnije osjeti pomake i da pri tome preuzme odgovornost za sebe.

Postava može biti slijepa, gluha, otvorena, zatvorena, grupna ili individualna – po potrebi. Na grupnim radionicama svi pripadaju postavi, bilo kao osobe koje postavljaju ili učestvuju kao predstavnici ili kao sjedeći sudionici. I svi smo dobitnici.

Konstelacije vodim već 6 godina, grupne radionice ili individualno.

Prijave na:

ankica.konstelacije@gmail.com ili na IM ili na WhatsApp 091 430 3324