Cjelodnevna radionica ACCESS BARS sa dobivanjem međunarodnog certifikata za praktičara

Za tjedan dana – nedjelja 19.03.2023!Od 10-18h.

Informacije i prijave:
zenzonebyvanja@gmail.com


Evo nekoliko informacija o Barsima

Želite li više lakoće, radosti, novca u životu? Naučite ovu divnu tehniku koja vama i vašim najmilijima može donijeti velike promjene u životu.

Nježan i ugodan tretman koji vam može promijeniti život na bolje na raznim područjima: odnosima, zdravlju, smanjenju stresa, za bolji san, više energije.

Što su Barsi?

“The Bars” se sastoji od 32 točke na glavi koje čuvaju memorirane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i vjerovanja koje smo ikada imali o liječenju, tijelu, kontroli, svjesnosti, kreativnosti, energiji, starenju, seksualnosti, novcu…

Svaka misao, ideja ili stav koji postanu tvrdokorni ograničavaju našu sposobnost da privlačimo nove i svježe ideje pomoću kojih bi kreirali bolju stvarnost.

Svaka od 32 točke na glavi odnosi se na jedno područje u našem životu, na sve dobro i loše što nam se događa. Naši stavovi su zapravo razlog zašto imamo život kakav imamo, s određenim problemima, bolestima itd.

Access Bars se može vrlo brzo naučiti, edukacija traje 1 dan (8h) nakon koje postajete cerfiticirani Bars praktičar te možete pružati tretmane svojim najmilijima ili prijateljima i klijentima kao dodatak nekom drugom tretmanu.

Na radionici ćete primiti i dati po 2 tretmana.


Dobiti ćete priručnik i chart sa položajima ruku, te međunarodni certifikat.

Cijena tečaja je 240€/1808,16 kn


Cijena tečaja za ponavljanje radionice i za djecu od 16 i 17 godina 120€/904,08kn ( plaćaju pola iznosa).


Djeca do 15 godina – gratis (djeca do 15 g. ne plaćaju ništa uz roditelja koji plaća tečaj).

Radionicu vodi: Vanja Zorica, certificirani Access Bars Facilitator

Vanja Zorica

Zovem se Vanja Zorica, ekonomistica sam po struci sa stažem od 22 godine u struci i 14 godina u korporaciji.

Dugogodišnji rad u korporaciji s puno stresa rezultirao je sa sve većim nezadovoljstvom i promjenama na zdravstvenom polju te potrebom i željom da nešto promijenim.

Nisam se usudila ništa mijenjati dok nisam iskusila ozbiljno stanje koje me je osvijestilo da je vrijeme za novi početak.

Tako sam nakon dugog promišljanja donijela odluku da ostavim posao u struci, otisnem se u samostalne poslovne vode, te da radim ono što mi je oduvijek bila želja. Posvetiti se kreativnom radu, osobnom razvoju i podučavanju kako kvalitetnije živjeti.

Sada širim znanje na radionicama edukacije Access Barsa jer je pomoglo meni i u što sam se osobno uvjerila da djeluje.

Dugi niz godina sam pohađala razne seminare i edukacije. Transcedental meditation® sam upoznala još na fakultetu.

Završila sam Shiatsu početni seminar.

Osobnom promjenom i promjenom mog vanjskog okruženja i osnaživanja unutarnjeg, krenula sam putem osobnog razvoja s tečajem ZIVA MEDITATION® i Access Bars. Certificirani sam voditelj Access Bars tehnike.

Praktičar sam Access Energy Facelift tehnike, te praktičar preko 60 tjelesnih procesa.


U Accessu sam otkrila potpuno novi svijet i način gledanja na život ne donoseći zaključke nego postavljajući pitanja te otvarajući se za nove mogućnosti i radosniji život!

Bavim se i ručnim radom, šivanjem i ručnom izradom unikatnih prirodnih jastuka od heljdinih ljuskica raznih oblika, boja, veličina i dezena: za spavanje, za vrat ili donji dio leđa, za putovanja i dugo sjedenje u automobilu ili avionu, za sjedenje….Otkrila sam da su heljdine ljuskice tj. jastuci punjeni heljdinim ljuskicama izvrsni i za razne probleme sa vratnom kralježnicom, alergijama i nesanicom! U to sam se sama uvjerila.

Osnovala sam obrt: ZENZONE BY VANJA jer kroz moje ljubavi; šivanje i pružanje usluga energetskih tehnika želim doprinijeti kvalitetnijem životu mojih klijenata.

Vanja Zorica/091 2322 186

CERTIFICIFANI ACCESS BARS FACILITATOR

Vlasnica obrta ZENZONE BY VANJA

Maksimirska cesta 13

1000 Zagreb

Informacije i prijave na e-mail:
zenzonebyvanja@gmail.com