Cjelodnevna radionica ACCESS BARS sa dobivanjem međunarodnog certifikata za praktičara

Prošle smo subote imali 1. radionicu Access Bars tehnike u našem prostoru, sljedeća je već za manje od mjesec dana – 19.03.2023!


Evo nekoliko informacija o Barsima

Želite li više lakoće, radosti, novca u životu? Naučite ovu divnu tehniku koja vama i vašim najmilijima može donijeti velike promjene u životu.

Nježan i ugodan tretman koji vam može promijeniti život na bolje na raznim područjima: odnosima, zdravlju, smanjenju stresa, za bolji san, više energije.

Što su Barsi?

“The Bars” se sastoji od 32 točke na glavi koje čuvaju memorirane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i vjerovanja koje smo ikada imali o liječenju, tijelu, kontroli, svjesnosti, kreativnosti, energiji, starenju, seksualnosti, novcu…

Svaka misao, ideja ili stav koji postanu tvrdokorni ograničavaju našu sposobnost da privlačimo nove i svježe ideje pomoću kojih bi kreirali bolju stvarnost.

Svaka od 32 točke na glavi odnosi se na jedno područje u našem životu na sve dobro i loše što nam se događa. Naši stavovi su zapravo razlog zašto imamo život kakav imamo, s određenim problemima, bolestima itd.

Access Bars se može vrlo brzo naučiti, edukacija traje 1 dan (8h) nakon koje postajete cerfiticirani Bars praktičar te možete pružati tretmane svojim najmilijima ili prijateljima i klijentima kao dodatak nekom drugom tretmanu.

Na radionici ćete primiti i dati po 2 tretmana.
Dobiti ćete priručnik i chart sa položajima ruku, te međunarodni certifikat.

Cijena tečaja je 240€/1808,16kn
Cijena tečaja za ponavljanje radionice i za djecu od 16 i 17 godina 120€/904,08kn ( plaćaju pola iznosa).
Djeca do 15 godina – gratis (djeca do 15 g. ne plaćaju ništa uz roditelja koji plaća tečaj).

Radionicu vodi: Vanja Zorica, certificirani Access Bars Facilitator

Prijave na mail:
zenzonebyvanja@gmail.com