Cjelodnevna radionica ACCESS BARS sa dobivanjem međunarodnog certifikata za praktičara

AKO ŽELITE VIŠE RADOSTI, LAKOĆE, NOVCA u životu, pozivam vas na ACCESS BARS RADIONICU

25.02.2023. subota, od 9.30 do 17.30h

Jedan tretman Access Barsa vam se može činiti kao najbolja masaža u životu ili u “najgorem” slučaju vam može promijeniti život, MENI JE!!!!

Nježan i ugodan ali snažan tretman koji vam može promijeniti život na bolje u raznim područjima života, novcu, odnosima, zdravlju, smanjenju stresa, boljem snu, većoj produktivnost na poslu, više energije, više kreativnosti, manje brbljanja uma, jasnoća misli, radost i još puno više od toga.

ŠTO SU BARSI?

“The Bars” se sastoji od 32 točke na glavi koje čuvaju memorirane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i vjerovanja koje smo ikada imali o liječenju, tijelu, kontroli, svjesnosti, kreativnosti, energiji, starenju, seksualnosti, novcu… prakticira se više od 30 godina, u više od 176 država svijeta, preko 500.000 praktičara, preko 3000 voditelja, koriste se u školama, kompanijama, zdravstvenim ustanovama, mogućnosti su beskonačne. Barsi otpuštaju elektromagnetski naboj u mozgu, umiruju moždane valove i dovode tijelo i um u duboko relaksirano stanje, djeluju kao da brišete nepotrebne datoteke u računalu.

Svaka od 32 točke na glavi odnosi se na jedno područje u našem životu na sve dobro i loše što nam se događa. Naši stavovi su zapravo razlog zašto imamo život kakav imamo, s određenim problemima, bolestima itd. 

Access Bars se može vrlo brzo naučiti, edukacija traje 1 dan (8h) nakon koje postajete cerfiticirani Bars praktičar te možete davati tretmane svojim najmilijima ili prijateljima te klijentima kao dodatak nekom drugom tretmanu. Mogu ga prakticirati i djeca kojima može pomoći kod učenja, bolje koncentracije, smanjenje straha i anksioznosti, kod ADHD-a, boljih odnosa među vršnjacima …..

Barse možemo usporediti sa učinkom meditacije, samo što nije potrebno da meditirate godinama. Barsi su brži, već nakon jednog tretmana možete osjetiti značajne promjene,  no to ovisi o svakome od vas.

Na radionici ćete primiti i dati po 2 tretmana.

Dobit ćete priručnik i chart sa položajima ruku, te međunarodni certifikat.

Djeca do 15 g. ne plaćaju ništa uz roditelja koji plaća tečaj, djeca od 16-18g plaćaju pola iznosa.

Cijena tečaja je 239€/1800kn

Radionicu vodi: Vanja Zorica, certified Access Bars Facilitator

Prijave na email: zenzonebyvanja@gmail.com nakon čega dobivate upute za uplatu čime si osiguravate mjesto na radionici.

RADUJEM VAM SE !!!!