PILATES PLUS YOGA = YOGALATES

Jedan od izbora vašeg treninga može biti i naš već tradicionalni program Pilatesa plus yoge –  Yogalates koji objedinjuje dobrobiti oba tečaja, 2 u 1!

UPISI u novu sezonu zima 2022./2023. su u tijeku.

Pilates group

Program koji objedinjuje dobrobiti oba tečaja: Pilatesa i joge – Yogalates. Vježbe su kombinirane, dinamične, uz glazbu, dostupne svim dobnim skupinama vježbača, bez obzira na predznanje. Postupno ćete povećati tjelesnu kondiciju, izdržljivost, ojačati i uravnotežiti tijelo, um i duh i dah.

PilatesYogalates osnovne vježbe na prostirci, povremeno i sa rekvizitima: magic circles (Pilates obručevi), male Pilates lopte, elastične trake, bućice, utezi za noge/ruke, loptice za masažu.

Ojačat ćete leđa, trbušne mišiće, ruke i rameni pojas. Oblikovati “kritična” ženska područja: trbuh, noge i stražnjicu. Definitivno ćete preoblikovati tijelo u vretenasto, izduženo i gipko. Pojačati ćete tonus svih mišića, popraviti držanje (posturu) i ojačati mišiće uz kralješnicu, a time spriječiti i ukloniti bolove u leđima.

Uz vježbe dubokog disanja i položaje rastezanja iz yoge, a pogotovo nakon vođenog završnog opuštanja, već nakon prvog sata osjetit ćete promjenu, osjećat ćete se bolje!

Pružite svom tijelu novu priliku za promjenu.

Satovi su raznoliki, svaki drugačiji, atmosfera vesela, druželjubiva i poticajno radna:)! 

Male grupe (max 9), stručno vodstvo, individualan pristup svakom polazniku.

Bučice i Pilates ringovi - rekviziti za vježbanje. Neke ih žene vole, a neke bi najradje pobjegle :), no poslije sata osjetite zadovoljstvo i obnovljenu energiju, ma kako umorne došle na sat!

Bučice i obručevi – neki rekviziti

TERMIN: ponedjeljkom i četvrtkom 19:00 -20:00, sa live online prijenosom sata.

MJESEČNA ČLANARINA: 50 € (377 Kn)

1 EUR = 7,53450 HRK

Mjesečna članarina uključuje 2 sata tjedno, uživo i/ili online, a propušteni trening možete nadoknaditi ( uz prethodnu najavu) na nekom drugom programu u Apolon centru. 

UPUTE: Ponesite udobnu odjeću za vježbanje, bocu vode i malo dobre volje za pokretom :). Vježbamo bosi ili u čarapicama, posebna obuća za dvoranu nije potrebna. Prostirke i svi potrebni rekviziti osigurani su u prostoru.

LOKACIJA: Apolon centar, Zagreb, Bauerova 21 (kod Martićeve)

Vezani članci:

Što vježbati…i KAKO?

Tjelesna kondicija prvi je preduvjet sreći 

DA, ŽELIM SE PREDBILJEŽITI ili RASPITATI SE VIŠE O PROGRAMU