Radionice OBITELJSKIH KONSTELACIJA

Uživo:

02.10.2022. – POPUNJENO

06.11.2022. – POPUNJENO

11.12.2022.

Mjesto održavanja: Apolon centar Zagreb, Bauerova 21/ 4. kat.

Imaš problema s obitelji i bliskim odnosima? Uvijek privlačiš istu vrstu partnera? Teško je promijeniti obrasce? Imaš čudne simptome ili bolesti?

Svi mi nosimo u sebi unutarnji svijet naše obitelji. Tijekom djetinjstva povezali smo se s obitelji na poseban način, preuzimajući određene uloge u obiteljskoj strukturi. Obiteljska svijest, kroz našu duboku podsvijest, nameće nam svoje suptilnosti i utječe na načine na koje se odnosimo prema sebi, drugima i okolini.

Rekreiranjem rasporeda (poretka) naše obitelji možemo jasno vidjeti i razumjeti neriješenu dinamiku zapetljaja, transgeneracijskih prijenosa trauma i mudrosti koje utječu na nas do danas. Ne samo uvidjeti, već i ponovno rekreirati slobodan i bogat protok energije.

Pridružite nam se na grupnoj uživo ili na grupnoj on – line RADIONICI OBITELJSKIH KONSTELACIJA, vrlo učinkovitim načinom ozdravljenja na duboko osjetilnoj energetskoj razini, s dugoročnim i često preobražujućim životnim rezultatima.

Grupne radionice uživo će se održati 2.10., 06.11., i 11.12.2022. (nedjelje) u Apolon centar, Ulica Antuna Bauera 21, 4. kat, od 14 do 19 sati. Obavezna najava.

Individualni radovi (jedan na jedan), on-line ili uživo, po dogovoru.

Cijena za grupni rad, on-line rad ili individualni rad je 300 kn.

O voditeljici: Ankica Jagnjić

Sa konstelacijama sam se susrela na radionicama Michaela Schaefer-a još davne 2004. i one su mi pomogle da prebrodim brojne životne situacije.

Uz rad na osobnim pitanjima, edukaciju kod Alemke i Maxa pohađala sam 2014. i 2015., a dodatno se usavršavala na radionicama Stephana Hausnera, Mariane Franke, Cecilio Fernandez Regojo, na ISCA – susretima i drugim radionicama. Članica sam Udruge konstelacija i međunarodnih udruga ISCA i Constelators international.

Edukacijom sam profesorica matematike, a uvijek istražujem teme iz psihologije i duhovnosti. U traganjima za razrješenje svojih životnih zavrzlama, krenula sam od autogenog treninga, nastavila na duhovnim seminarima kod Brune Šimleše i drugim načinima psihofizičkog i duhovnog iscjeljenja. Mnoge metode su mi pomogle, no zaljubila sam se i ostala zaljubljena u obiteljske konstelacije.

Što su za mene konstelacije? Osvjetljavanje prostora duše, prihvaćanje činjeničnog stanja uz pronalaženje i usmjeravanje prema novim mogućnostima. I sve to u prostoru suosjećanja i prihvaćanja, svakoga i svega što pripada.

U mojim postavama vodim se isključivo osjećajem klijenta, klijent je taj koji daje smjer, brzinu i dubinu. Izuzetno mi je važno da osoba što svjesnije osjeti pomake i da pri tome preuzme odgovornost za sebe.

Postava može biti slijepa, gluha, otvorena, zatvorena grupna ili individualna – po potrebi. Na grupnim radionicama svi pripadaju postavi, bilo kao osobe koje postavljaju ili učestvuju kao predstavnici ili kao sjedeći sudionici. I svi smo dobitnici.

Konstelacije vodim već 6 godina, grupne radionice ili individualno.

Prijave na:

ankica.konstelacije@gmail.com ili na IM ili na WhatsApp 091 430 3324