Posebna prilika u rujnu 2022. – BESPLATNI otvoreni sat početničkog TRBUŠNOGA PLESA

Drage dame,


s radošću vas pozivamo da napokon same isprobate pokrete trbušnoga plesa, pitate što god vas zanima o orijentalnome plesu i razbijete poneku predrasudu.

Iskoristite ovu posebnu priliku da vidite kako izgleda sat, upoznate voditeljicu tečaja, zanjišete bokovima, osluhnete zvuk marama sa zveckalicama, i otkrijete nove mogućnosti svoga tijela kroz ples iskonske ženstvenosti.


Pozvane su dame svake dobi i svih tjelesnih konstitucija, neovisno o dosadašnjem iskustvu s plesom.

U plesu iskonske ženstvenosti je bitan vaš dobar osjećaj i zadovoljstvo sobom – bitne ste vi!


Prikladna odjeća za sat:
Kao i za svaku drugu tjelovježbu, odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati: tajice, trenirka, pamučna majica, čarapice.


Termin:
Ovu posebnu priliku možete iskoristiti u subotu 3. rujna 2022., besplatni otvoreni plesni sat će se održati od 18:00 do 19:30 sati (trajanje 90 minuta).


Prijave:
Svakako se predbilježite za svoje mjesto na besplatnome satu. Za predbilježbu pošaljite e-mail na smiling.hips@yahoo.com. Bez predbilježbe nije moguće sudjelovati na satu.


Sudjelovanje na besplatnome satu je bez obveze, dok zainteresirane sudionice imaju priliku i pravo prvenstva pri upisu na redoviti početnički tečaj trbušnoga plesa koji započinje 7. rujna 2022.

Mjesto održavanja:
Apolon centar Zagreb, Antuna Bauera 21, 4. kat


Voditeljica:
O voditeljici Sonji više možete saznati ovdje: About | https://www.smiling-hips.com/