Posebna prilika u travnju 2022. – BESPLATNI otvoreni SATOVI početničkog TRBUŠNOG PLESA

Drage dame, 

s radošću vas pozivamo da napokon same isprobate pokrete trbušnog plesa, pitate što god vas zanima o orijentalnom plesu i razbijete poneku predrasudu.

Iskoristite ovu posebnu priliku!

Vidite kako izgleda sat, upoznajte voditeljicu tečaja, zanjišete bokovima, osluhnete zvuk marama sa zveckalicama, i otkrijete nove mogućnosti svoga tijela kroz ples iskonske ženstvenosti. 

Pozvane su žene svake dobi, svih tjelesnih konstitucija, neovisno o dosadašnjem iskustvu s plesom. U plesu iskonske ženstvenosti je bitan vaš dobar osjećaj i zadovoljstvo sobom – bitne ste vi!

Prikladna odjeća za sat:

Kao i za svaku drugu tjelovježbu, odjenite udobnu garderobu u kojoj se možete lako pokretati: tajice, trenirka, pamučna majica, čarapice.

Besplatni otvoreni satovi:

Ovu posebnu priliku možete iskoristiti u jednome od navedenih termina:

  • srijeda 20. travnja od 19:15 do 20:00

ili

  • petak 22. travnja od 20:15 do 21:00

ili

  • utorak 26. travnja od 20:15 do 21:00

ili

  • srijeda 27. travnja od 19:15 do 20:00

Prijave:

Odaberite jedan od ovih termina i svakako se predbilježite za svoje mjesto na besplatnome satu. Za predbilježbu pošaljite e-mail na smiling.hips@yahoo.com najkasnije 2 dana prije termina u kojem želite doći na sat.

Bez predbilježbe nije moguće sudjelovati na satu.

Sudjelovanje na besplatnom satu je bez obveze, a zainteresirane sudionice imaju priliku i pravo prvenstva pri upisu na redoviti početnički tečaj trbušnoga plesa koji započinje u svibnju 2022.

Mjesto održavanja

Apolon centar Zagreb, Antuna Bauera 21, 4. kat

Voditeljica:

O voditeljici Sonji više možete saznati ovdje About | www.smiling-hips.com