S–DANCE FITNESS idealan za oblikovanje ženskog tijela-UPISI proljeće 2022.

UPISI NOVIH POLAZNICA NA S-DANCE 2022. SU U TIJEKU!

www.sensualdancefitness.com.hr

Mogućnost pohađanja i ONLINE treninga s izravnim prijenosom iz dvorane

Poštovane polaznice!

S veseljem Vas obavještavamo da S – DANCE (S -faktor na prostirci) ponovno nastavlja s novom sezonom 2022.!

Kakav je to program?

S-DANCE spaja ženstvene vježbe na prostirci i ples, što intenzivno i, istovremeno, nježno oblikuje žensko tijelo.

„Ništa nije moćnije ni erotičnije od žene kojoj se ne žuri.“ (Sheila Kelly, autorica)

S – DANCE posebna je vrsta fitnessa prilagođena isključivo ženama. Na treningu se istovremeno vježba i pleše, što vam pruža zdrav kardiovaskularan trening, isteže tijelo, povećava gipkost i fleksibilnost, jača muskulaturu te povećava razinu energije. U jednom ćete programu ojačati oblikovati čvrsto tijelo, istaknuti vaše ženske obline i podići samopouzdanje.

Koje su dobrobiti?

Ovim vježbama učvrstiti ćete čitavo tijelo, povećati gipkost, smanjiti tjelesnu težinu, izgraditi tonus mišića i podignuti energiju. S-Danceom ćete istaknuti svoju eleganciju i dobiti potpuno novi doživljaj vlastitog tijela. Osjećati ćete se lijepo, lagano, poželjno i sigurno u svojoj koži. Poboljšati ćete koordinaciju.

Ovaj program ide korak dalje od fitnessa, te će vam pružiti poseban osjećaj samopouzdanja i senzualnosti.

S-DANCE je moderni program koji se izvodi na prostirci. Njime ćete povećati ženstvenost, sigurnost i samosvijest. Koristi tehnike plesa, istezanja i vježbanja te je rekreativno zabavan. Žene ga obožavaju, jer iako je zahtjevan, za razliku od nekih drugih programa gimnastike, dizajniran je specijalno za žensko tijelo (koje je u obliku slova S), te osim što razvija unutrašnji osjećaj ženstvenosti, gracioznosti i ljepote, djeluje ciljano na ženske atribute: noge, stražnjicu i bokove, dok se ostala muskulatura, poput trbuha, ruku i leđa razvija i oblikuje lakšim intenzitetom kako bi postigli čvrstoću uz istovremeno zadržavanje ženstvenog izgleda.

S-Danceom ćete oblikovati ojačati tijelo i duh na zabavan način, poboljšati  držanje i u konačnici biti S – Svoje!

Za što se preporučuje?

Na fizičkom planu, osim za jačanje tijela, S-Dance se preporuča za iscjeljivanje i čuvanje ženskog zdravlja (PMS, bolne mjesečnice, menopauza), dok na psihičkom planu pomaže pri prihvaćanju vlastitog tijela, razvija samopouzdanje, kreativnost i radost. Razotkriva vašu ženstvenosti. Poboljšava plodnost i pomaže pri teškoćama kod začeća,  jer se poboljšava cirkulacija u zdjelici i zdjeličnim organima. I konačno, na energetskoj se razini, kroz pokret, otklanjaju emotivne blokade.

Što ćete ostvariti?

Ono što S – DANCE razlikuje od ostalih vrsta fitnessa je naglasak na senzualnosti ženskog tijela. Fokus je na što sporijim pokretima kojima se postiže kontrola na fizičkoj, a istovremeno prepuštenost na psihičkoj i duhovnoj razini. Cilj je osvijestiti i osloboditi gracioznost koja se krije u nama, istovremeno radeći kvalitetan trening koji jača našu fizičku snagu.

Vježbama ćete istaknuti svoju ženstvenost i oblikovati noge, stražnjicu i bokove, dok ćete ostalu muskulaturu oblikovati lakšim intenzitetom kako bi postigli čvrstoću, uz istovremeno zadržavanje ženstvenog izgleda. Vaše će se tijelo lijepo oblikovati, kretat ćete se lepršavo, a osmijeh vam neće silaziti s usana.

Kako izgleda sat?

Izvodit ćemo vježbe S- faktora na prostirci i to jako polagano. Razgibati ćete cijelo tijelo, istegnuti se, ojačati noge, ruke  i struk, te izvježbati otvaranje tijela i duha. Vježbati ćete disanje koje pozitivno utječe na cjelokupni organizam i sve to uz inspirativnu glazbu, fluidnim  i valovitim pokretima. Svaka od vježbi osmišljena je da djeluje pozitivno na zdravlje cijelog tijela – ojačati ćete mišiće, razgibati vrat i kralješnicu, poboljšati cirkulaciju, povećati pokretljivost. Ovim vježbama oslobodit ćete veću količinu endorfina (jednog od „hormona sreće“), te s obzirom na kružne pokrete i razgibavanje mišića oko zdjelice, pojačati ćete dotok krvi u to područje što čuva zdravlje reproduktivnih organa.

Treba li kakvo predznanje?

Apsolutno nikakvo. Kretnje su svojstvene i prirođene svakoj ženi. Program je otvoren za sve žene bez obzira na prethodno iskustvo vježbanja, kondiciju i konstituciju.

Ima li dobne granice?

Nema. To je program za svaku ženu i ne postoje dobna ograničenja!

Pridružite nam se i zatvorite oči. Uz tihu glazbu i prigušeno svjetlo, zaplovite u valovima, pronađite se i zaboravite na sat vremena sve ostalo.

Može li se tečaju priključiti naknadno, raditi pauze? Naravno, uvijek ste dobrodošle :).

Moram li se predbilježiti?

Da, molimo, obavezno! S obzirom na mjere zaštite koje je preporučio HZJZ, broj mjesta u studiju je ograničen!

Ukoliko želite pohađati ONLINE, broj nije ograničen, no molimo da se predbilježite kako bi Vam mogli poslati poveznicu za spajanje na Zoom!

U cilju smanjenja zdravstvenih rizika i stvaranja sigurne i vesele plesne atmosfere u Centru Apolon, koja je nezamjenjiv čimbenik potpunog doživljaja i energije treninga, smanjili smo broj sudionika u grupama te osigurali sve potrebne mjere zaštite koje je preporučio HZJZ. Molimo pročitajte, da biste se znali adekvatno pripremiti.

Fitness je kreirala holivudska glumica Sheila Kelly koja se nakon dva filma na ovu temu profesionalno posvetila programu kojeg je nazvala S – Faktor, po prirodnom obliku ženskog tijela, krivulji slova S, što čini temelj pokreta i tehnike.

S – DANCE otvara um i oslobađa predrasuda. Pokreti S – Dancea će Vas ojačati i probuditi ono istinsko i urođeno u vama – vašu strast.

Prava senzualnost dolazi iznutra, a ovim ćete vježbama otkriti čudo i sjaj vlastite ljepote.

Kod nas Vas očekuju:

  • male grupe,
  • prostran i ugodan prostor,
  • odlična glazba,
  • vježbanje u ugodnom okruženju,
  • obiteljska atmosfera,
  • puno smijeha, zabave i dobrog raspoloženja!

Potaknite svoju vitalnost, posjetite nas!

Voditeljica: Jelena Horvatić

Jelena je članica Apolon kluba i mlada mama dvoje prekrasne dječice. Uz svakodnevno vježbanje, duže vrijeme se bavila i Pole Danceom,  koji je bio njena ljubav na prvi pogled. Nakon uspješno odrađena dva Prenatala, odlučila se konačno vratiti svojoj strasti i ponovno zaplesati S!

Mjesto održavanja: Apolon centar Zagreb, Ulica Antuna Bauera 21/ 4.kat

ili odvježbajte sat ONLINE s izravnim prijenosom iz dvorane !

Jelena S-DANCE, 098 938 8889

Dojmovi:

Nakon što ste tijekom dana morale biti odgovorne, pametne, razumne i jake na SD ćete se opustiti najsporijim vježbanjem na svijetu, aktivirati svaki djelić svoga tijela, probuditi zatomljenu senzualnost i uživati u svojoj ženstvenosti.” 

“Bilo je super, odlično se čulo i vidjelo…. budući se vježba sporo nije problem pohvatati pokrete, ali je zato teško izvesti :), nadam se da i pojačano troši kalorije :). Fora je, novi pristup vježbanju.” Ljubica

“Povezanost sa tijelom koje krećemo kroz ugodu i izazov, koordinaciju i eleganciju, istežući i snažeći se, razvijajući izdržljivost, gipkost i koncentraciju te čineći pri tome meditaciju u pokretu – sve u jednom: S Dance.” Kristina

KOMBINACIJE DOLAZAKA: 

Moguće su i povoljne kombinacije termina, te pohađanje po izboru od 8 ili 4 sata mjesečno.

TERMINI ODRŽAVANJA:

PONEDJELJAK I ČETVRTAK 20:15 -21:15

ČLANARINE:

8 sati mjesečno = 300 kn

4 sata mjesečno * = 200 kn

* Vi birate dane kojima želite dolaziti, kada ste u mogućnosti, a uvjet za 4 sata mjesečno je formirana grupa na mjesečnoj bazi od 8 sati

POPUSTI! -15%

8 sati mjesečno = 255 kn

4 sata mjesečno = 170 kn

Tko ostvaruje popust?

  • članice Apolona koje već pohađaju neki drugi tečaj kod nas (i želite upisati S-Dance kao drugi ili treći program u Centru),
  • učenice, studentice, umirovljenice, nezaposlene
  • članovi obitelji i ako dovedete nekog sa sobom, npr. prijateljicu 🙂

Sve info i predbilježbe:

Zbog rezervacije mjesta, organizacije grupe i ograničenog broja mjesta u dvorani odnosno upisa tečaja ONLINE i dobivanja linka za priključenje: PRIJAVE ZA TEČAJ SU OBAVEZNE!

tel: 098 938 8889 (SMS, WA poruka)

ili e-mail: j.horvatic@yahoo.com

ili PRIJAVE

Dođite i isprobajte: zabavite se i opustite navečer. Stići ćete još i na večernji izlazak, pune novog elana. Dođite razviti sve vaše ženske potencijale. Posvetite dva sata vremena tjedno samo Sebi. Budite S – Svoja.

SJETITE SE: RIJEČI SENZUALNOST, SLOBODA, SIGURNOST, SAMOSVIJEST, SAMOPOUZDANJE, STRAST, SMIJEH I SREĆA POČINJU SA “S”!

DA, ŽELIM SE PREDBILJEŽITI !