Ljetni seminar OSLOBAĐANJA GLASA u Istri, 2021.


BALE-VALLE

05.08. – 09.08.2021.

VODITELJICA

Amela Jančić Priganica

akad. glazbenik, prof. pjevanja 

SEMINAR OSLOBAĐANJA GLASA

4-dnevni seminar/4 noćenja/5 dana

LJETO JE VRIJEME ZA TEBE

Buka svakodnevice zaglušuje prekrasne melodije tvoje duše. Zastani na trenutak i osluhni pjesmu koja je u tebi. Iskusi oslobođenje za kojim težiš i napokon zapjevaj svojim pravim glasom!

Ne propusti jedinstveni spoj odmora i rada na sebi koji pobuđuje sva osjetila tijela i duše. Prijavi se na već tradicionalni seminar OSLOBAĐANJA GLASA, uroni u sebe i preporodi se oslobađajući svoje biće od kočnica, strahova i maski.

Seminar će se odvijati u slikovitom istarskom gradiću Bale koji odiše posebnom atmosferom i na stvaranje inspirira brojne umjetnike. Doživi pet dana u ovom čarobnom gradiću, uživanje u ljepoti istarskog sunca i čudesnoj prirodi. Usudi se osloboditi Ljepotu koja čuči u tebi i pridruži se onima koji su to zadovoljstvo već iskusili. 

 „Izvanredan doživljaj. Došla sam na seminar i samo se pustila da me sve ponese. Cure sa kojima sam dijelila seminar, prekrasne osobe, svaka sa svojom karizmom, postale su nevjerojatna podrška. Seminar je nevjerojatno moćan alat za OTKRIVANJE prekrasnih vještina, koje nisam znala da imam, odnosno da imamo… TO JE POKLON ZA SAMOG SEBE, A JA SAM SE NAGRADILA.“

Carmen Puzzer

„Sva moja očekivanja su premašena! Ne mogu pronaći riječi kojima bih se zahvalila za ovo predivno iskustvo. Nadam se da će ovakvih seminara i druženja biti još jako jako puno u budućnosti.“               

Jasna Jelinek

RASPORED SEMINARA

4-dnevni seminar/4 noćenja/5 dana

ČETVRTAK, 05.08.

Dolazak u Bale (prijevoz u vlastitom aranžmanu)

12-13 = RUČAK u restoranu “KAMENE PRIČE” (za one koji su prethodno rezervirali)

14 = smještaj u sobe

ODMOR

19-20:30 = UPOZNAVANJE, VJEŽBE OPUŠTANJA I PRIPREME TIJELA ZA PJEVANJE, PJEVANJE PJESME

PETAK, 06.08.

9-9:30 = VJEŽBE ISTEZANJA + 5 minuta pauze (potrebno ponijeti sa sobom prostirku i ugodnu odjeću za vježbanje: tajice, pamučna majica)

9:30-10:00 = VJEŽBE DISANJA

10-11 = UPJEVAVANJE I UČENJE NOVE PJESME

12-13 = RUČAK u restoranu “KAMENE PRIČE” (za one koji su prethodno rezervirali)

ODMOR/ SLOBODNO VRIJEME kupanje, razgledavanje znamenitosti Istre, izleti (sve u vlastitom aranžmanu) …

SUBOTA, 07.08.

9-9:30 = VJEŽBE ISTEZANJA + 5 minuta pauze

9:30 -10 = CILJANE VJEŽBE ZA OSLOBAĐANJE GLASA

10-11 = UPJEVAVANJE, UČENJE NOVE PJESME I PONAVLJANJE PRETHODNIH PJESAMA

12 -13 = RUČAK u restoranu “KAMENE PRIČE” (za one koji su prethodno rezervirali)

ODMOR

18-21 = VRIJEME REZERVIRANO ZA INDIVIDUALNE SATOVE (potrebno ranije dogovoriti sa voditeljicom i ti satovi nisu uključeni u cijenu seminara) 

NAPOMENA! Individualni satovi pjevanja nisu uključeni u cijenu seminara i plaćaju se zasebno: 30 min = 100 kn, 45 min = 145 kn, 60 min = 180 kn

NEDJELJA, 08.08.

9-9:30 = VJEŽBE ISTEZANJA + 5 minuta pauze

9:30-10 = SVE VJEŽBE “OSLOBAĐANJA GLASA”

10-11 = UPJEVAVANJE I PJEVANJE SVIH PJESAMA ( PRIPREMA ZA INTERNI NASTUP, PROBA)

12-13 = RUČAK u restoranu “KAMENE PRIČE” (za one koji su prethodno rezervirali)

ODMOR

17-17:30 = UPJEVAVANJE SVI

17:30 -18 = VRIJEME ZA DOTJERIVANJE ZA NASTUP

18-19 = NASTUP

19-20 = DOJMOVI 

20 = DRUŽENJE

Amela 2018

Photo by Mira Horn

Amela Jančić Priganica akademski je glazbenik i prof. pjevanja. Diplomirala je solo pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i  stekla Pedagoško-psihološku izobrazbu na Učiteljskoj akademiji, također u Zagrebu. Zaposlena je kao stalni član zbora HRT-a. Već 25 godina bavi se i pedagoškim radom, radeći s pojedincima i grupama. Na temelju višegodišnjeg iskustva u poučavanju pjevanja i rada na sebi pohađala je mnoge seminare pjevanja i radionice kao što su Werbeck pjevanje, Muzikoterapija itd. Osmislila je vlastitu METODU ZA OSLOBAĐANJE GLASA, kombinirajući različite pristupe i tehnike. Amelini seminari za oslobađanje glasa puni su dobre, pozitivne i nadahnjujuće energije, koja podiže ne samo polaznike nego i nju samu.

 

CIJENA SEMINARA

880,00 kn = CIJENA SEMINARA

+ 400,00 kn = CIJENA SMJEŠTAJA PO OSOBI U DVOKREVETNM I TROKREVETNIM SOBAMA (4 noći/100 kn po noćenju)

U CIJENU NISU UKLJUČENI: boravišna taksa, individualni satovi pjevanja (po želji), prijevoz/troškovi putovanja (u vlastitom aranžmanu), te doručci i večere (u vlastitom aranžmanu).

REZERVACIJA RUČKOVA (MESNI ILI VEGE): moguće je unaprijed rezervirati ručak po cijeni od 50 kn u restoranu “KAMENE PRIČE”. Sve slastice i sva pića su za polaznike seminara -20% sniženi u istoimenom restoranu.

POTREBNO JE DONIJETI:

  • prostirku za vježbanje
  • ugodnu odjeću (tajice, pamučna majica)
  • svečaniju odjeću za završni interni nastup
  • svečaniju obuću za završni interni nastup

UPLATA AKONTACIJE: broj polaznika je ograničen stoga svoje mjesto možete jedino osigurati uplatom akontacije u iznosu od 380,00 kn (koji je nepovratan u slučaju odustajanja iz bilo kojeg razloga, osim u slučaju otkazivanja seminara od strane organizatora tj. više sile).

Plaćanje akontacije vrši se na dolje navedeni račun najkasnije do 15.07.2021.

NAPOMENA! Prije uplate obavezno kontaktirati voditeljicu seminara na broj 091 503 1810 zbog provjere ima li slobodnih mjesta za seminar.

Podaci za uplatu:

VOCE LIBERA obrt za poduku

Vukomerečka cesta 55

10040 Zagreb

IBAN: HR9824020061140369064

Svrha uplate: LJETNI SEMINAR PJEVANJA

Poziv na broj: datum uplate

NAPOMENA! Obavezno poslati kopiju uplate akontacije, vašu e-mail adresu i kontakt telefon na e-mail voditeljice: amela@harryweb.com