ASERTIVNOST ILI KAKO SE ZAUZETI ZA SEBE U DOBA CORONE? BB-BUDI BOLJE radionica!

RADIONICA ASERTIVNOSTI

PRVA iz NOVE SERIJE radionica sa stručnjakinjom za komunikaciju!

BB-Branka Barović, osnovala je jedinstvenu metodu osobnog razvoja „BB (Budi bolje) metodu u kojoj objedinjuje brojne vještine i set tehnika koje pomažu u usklađivanju poslovnog i osobnog dijela života i kvalitetno upravljanje stresom. Brzo i lagano usvojit ćete vještine koje će vam olakšati snalaženje u komunikaciji u svakodnevnim životnim situacijama.

Usvajanjem asertivnog ponašanja unaprijeđujemo svoje komunikacijske vještine, možemo kontrolirati stres i bolje rješavati probleme.

Asertivnost je sposobnost izražavanja naših stavova, želja, prijedloga, prigovora i pohvala sa sigurnošću, a da pri tome ne pribjegavamo pasivnom, agresivnom ili manipulativnom ponašanju.

Nalazite li se ponekad u situaciji da se ne znate izboriti za svoje mišljenje?

Teško vam je iznijeti neki novi prijedlog?

Zatražiti godišnji odmor ili povišicu plaće?

Zatražiti mogućnost napredovanja na poslu?

Odbiti izlazak ako vam se ne sviđa društvo?

Reći „ne“ ako vam se daje previše posla?

Želite li izbjeći mobbing na poslu?

Što s rukovanjem ili grljenjem s prijateljima pri susretu u doba corone, (a da se ne uvrijede)?

Pripremili smo dvije interaktivne radionice, u kojima ćemo na zanimljiv i praktično primjenjiv način upoznati polaznike sa asertivnom komunikacijom. 

Radionice se odvijaju u dva povezana dijela ( I. i II. dio)

I. dio radionice naučiti ćete:

  • Što je asertivnost i kako nam može pomoći
  • Razlike između agresivnog, pasivnog i asertivnog ponašanja
  • tehnike za unaprjeđenje asertivnog ponašanja
  • kako reći „ne“ kad je to potrebno

Na prvoj interaktivnoj radionici, kroz predavanje i praktične vježbe, prepoznat ćete način na koji baš Vi najčešće osobno reagirate.

Prepoznati ćete i područja za moguće unaprjeđenje i naučiti kako kvalitetno komunicirati sa okolinom.

To će vam pomoći u boljem zauzimanju za sebe, uvažavajući pri tome i druge osobe.

II. dio radionice je nastavak I. dijela i naučiti ćete:

  • kako se bolje zauzeti za sebe
  • kako dati i primiti pohvalu 
  • kako izbjeći neželjene kontakte, rukovanje, grljenje (u doba Corona pandemije)
  • i vježbati asertivno ponašanje u raznim životnim situacijama

O voditeljici:

Branka Barović, dipl.oecc, NLP majstorica, NLP coach i trenerica, kroz svoje radionice interaktivno, zanimljivo i praktično prenosi znanja i iskustvo osobama koje žele unaprijediti kvalitetu svojih života. Uz dugogodišnje radno iskustvo u nekoliko poslovnih tvrtki, vodila je brojne edukacije iz područja prodajnih, komunikacijskih, prezentacijskih i trenerskih vještina. Osobna edukacija iz područja NLP-a (Neurolingvističkog programiranja), energetskog rada, raznih tehnika masaže, Bachove cvjetne terapije i Access Barsa bila je osnova za razvoj jedinstvene metode osobnog razvoja „BB (Budi bolje) metode“. U njoj objedinjuje brojne vještine i set tehnika koje pomažu u usklađivanju poslovnog i osobnog dijela života i kvalitetno upravljanje stresom.

Kome je namijenjena radionica?

Svima koji žele naučiti kako kvalitetno komunicirati, zauzimati se za sebe, poštujući pri tome druge, kako zastupati svoje ideje, mišljenja, stavove, održavati kvalitetne odnose s drugima, napredovati u karijeri i uspješno rješavati konfliktne situacije.

Vrijeme održavanja:  

Prva radionica: subota, 22.05. 2021. od 16:30 – 18.30

Druga radionica: subota, 12.06.2021. od 16.30 – 18.30

Napomena: obzirom da su radionice tematski povezane i zbog obima materijala su podijeljene u dva dijela, moguće je sudjelovati jedino na obje radionice u paketu!

Dobiti ćete dodatnu podršku i follow up!

U vremenu između dvije radionice, u mjesecu svibnju i lipnju, nećete ostati prepušteni sami sebi sa puno pitanja u glavi, već ćete i dalje dobivati podršku i (ako se budete željeli uključiti) podržavajuće savjete od komunikacijske stručnjakinje Branke, te priliku međusobno vježbati naučeno znanje u zajedničkoj grupi zatvorenog tipa.

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Bauerova 21, 4. kat

Cijena: 500 kn (za obje radionice) plativo u cijelosti prije početka prve radionice, najkasnije do 21.05.21. do 14.00 sati.

POPUST za rane prijave EARLY BIRD – Iskoristite popust rane prijave i uštedite 100 kuna! Ako uplatite do 18.05.2021. dobivate popust od 20% i plaćate 400 kn (za obje radionice). Požurite!

BONUS POPUST za daljnje radionice BB metode u budućnosti!

Svi sudionici ove prve radionice Asertivnosti dobiti će još jedan bonus popust na daljnja zanimljiva događanja iz BB metode! USKORO: Bachove cvjetne kapi ( dobivate na poklon kapi)…. i radionica Čudesni dodir.

Plaćanje: na transakcijski račun obrta “Krugovi života”, podatke za uplatu dostavljamo po prijavi.

Obzirom na aktualne covid-mjere i preporuke i mjere za zaštitu zdravlja, ograničen je broj polaznika, stoga ne čekajte zadnji čas, već rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

REZERVACIJE MJESTA/ Prijave/ informacije: 
091 5319259 ili mailom: brankabarovic@gmail.com
2021-05-22T16:50:00

  days

  hours  minutes  seconds

until

ASERTIVNOST ILI KAKO SE ZAUZETI ZA SEBE U DOBA CORONE?

Želim saznati više: brankabarovic.com