ONLINE SATOVI

ŠTO KAŽU NAŠI POLAZNICI?

Mišljenja naših polaznika su nam glavni putokazi …

Proteklo je skoro već dvije godine od kako vježbamo virtualno, online. Morali smo tako.

Dragi naši, protekle godine dogodile su nam se i neke dobre stvari! Što? Pa, ostali smo zajedno … barem online. Nastavili su se satovi oslobađanja glasa i pjevanja, mindfulness meditacije, NLP treninzi i svakodnevno vježbanje yoge, yogalatesa, prenatala za trudnice i postnatala za žene poslije porođaja, u realnom vremenu preko Zooma.

No svako vrijeme nosi svoje izazove, na nama je da se sa njima susretnemo, nosimo se s njima i prihvatimo ih. Protekle su nas teške godine, zaista sve stavile u ogromnu kušnju i strpljenje. I odlučili smo savladati nedaće kako god najbolje znamo i umijemo, svatko na svoj način, da ostanemo zdravi fizički i psihički, a jedan od najboljih načina je bio da nastavimo vježbati zajedno! Ma kakve god okolnosti bile. I odlučili smo ostati držati se zajedno i …. nastaviti!

Mnogi su se programi u centru zbog epidemioloških mjera morali obustaviti, neki voditelji nisu imali uvjeta ili volje nastaviti vođenje online satova ili polaznici nisu mogli/željeli tako pohađati, no neke smo programe virtualno održali…. i od srca hvala što ste nas pratili :)! 

Za satove vježbanja stigli su komentari, pa evo nekoliko osvrta i svjedočanstava o toj protekloj godini …

PROGRAMI YOGA I YOGALATES

Dalija Čilić

“Satovi joge i yogalatesa godinu dana skoro svakodnevno online – sa dragom i uvijek nasmijanom Jasnom koja satove vodi kao i u studiju, profesionalno, raznovrsno, zanimljivo, uz upute, s rekvizitima ili bez njih. Lakoća postojanja i bez stresa nakon satova! Hvala Jasna!”

Koraljka❤

“Unatoč tome što više nismo mogli vježbati u našoj dvorani, naša Jasna brzo se snašla, prilagodila novonastalim uvjetima i pobrinula se da nam na najbolji mogući način omogući da ostanemo u formi i ne izgubimo kontinuitet vježbanja. Vježbali smo s njom i vježbamo dalje na morima, planinama, izvan Hrvatske, domovima i uživali u onome što nam pruža. Čak smo dobili dodatne satove za yogu lica, a Jasna nam je darovala i rekvizite za lakše vježbanje. Premda nisam redovita (zbog prirode posla), veselim se svakom treningu s njom jer nas lijepo, ugodno i profesionalno vodi i svi se kasnije fantastično osjećamo jer su vježbe raznolike i zanimljive, uvijek se uspijemo super razgibati. I kad stane pamdemija ovaj online sistem će funkcionirati za one koji su u nemogućnosti doći u dvoranu..

Dobrobiti su razne, pogotovo za nas neke koji smo u pandemiji počeli raditi ‘od doma’ pa smo cijelo vrijeme u sjedilačkoj pozi. Osobno sam jako zahvalna što radim s njom (a vjeruje i da su ostale dame isto jer sa svima ima poseban odnos i pristup) budući da me vratila “u pogon”. Osim što nas razgiba, svaki put nam donese radost i pozitivu. Pravi je znalac svog posla.”

“Više ne pamtim kad kad sam počela vježbati s Jasnom, bilo je to u vrijeme vrhunca moje profesionalne karijere, tj vrhunca stresa, iscrpljenosti i lošeg psihofizičkog stanja, odlazak na trening bila je svjetla točka na kraju radnog dana, dolazila sam “luda” a odlazila “blažena”. 

😇

Sada kao sretna penzionerka, usprkos odlasku iz grada, uz Jasnu i Zoom,  i dalje održavam svoj duh i tijelo fleksibilnim i zadovoljnim, jer vježbanje s Jasnom je preobrazba, čišćenje uma i tijela, poticaj na novo, više, bolje, ljepše….”
Ljubica

“Vježbanje uz Jasnu i super ekipu je nezamjenjivo za tijelo i za duh. I bez obzira na covid, uz online treninge smo ostali fit, vedri i veseli !”🌈☀

Koraljka Skoko Hubej

“Draga naša voditeljice Jasna, godina dana je prošla kako si nam omogućila vježbanje on line. U ovim izazovnim vremenima i ovaj način vježbanja jako mi pomaže kako bi prebrodila ovo “novo normalno”. Tvoj pristup nama, raznovrsne vježbe, ugodna iznenađenja… strahovito pozitivno djeluju na moje tijelo, a i um. Nakon svakog odrađenog sata osjećam se izuzetno opušteno, istegnuto, zadovoljno. Svaki dio tijela zahvalan je na ukazanoj mu pažnji. Unatoč zadovoljstvu na ovakvom načinu vježbanja (jedini moguć), jedva čekam dolazak u dvoranu i susret sa svim dragim mi curkama i neizostavno tobom. Hvala draga Jasna”

Nina

“Neizmjerno sam zahvalna na online vježbanju sa Jasnom Maceljski ovih proteklih godinu dana jer dok smo svi  bili zatvoreni u svojim domovima, mi smo svaki dan (osim vikenda) imali mogućnost vježbati i održavati svoje fizičko  i mentalno zdravlje. Strah od korone i pandemije pobjeđivala smo iz dana u dan, vježbama za duh i tijelo. Svaki dan su bile neke druge vježbe, jedan dan pilates, drugi dan jogalates, treći dan vježbe za ljepotu lica i dekoltea, četvrti dan vježbe za kičmu, peti dan joga na Jasnin način odmjerena sa puno istezanja. Jednom riječju prekrasno i samo mogu reći : Hvala Jasna na divno osmišljenom programu i što si nam pomogla da ostanemo mentalno i duhovno zdravi u zdravom tijelu.”

Amela

“Draga Jasna, u protekloj godini dana pomogla si nam svojim predanim radom i ljubavlju održati psihofizičko zdravlje. I prije krize uvijek je postojala kohezija između tebe i nas, tvojih polaznica. Uvijek se trudiš održati dobru i pozitivnu atmosferu, pronalaziš novitete kako bi nama bilo bolje. Volim tu pozitivnu vibru, vjezbanje i cijelu nasu ekipu koja se povezala. Hvala ti.”

Marina Klančir

❤
👏

“Da nije bilo Jasne koja se brzo snašla i posljednjih godinu dana omogućila nam konstantno i kvalitetno vježbanje „na daljinu“ , sad bih bila u problemu jer vjerojatno ne bih stala u svoju staru garderobu! Unatoč tome što ništa ne može zamijeniti veselu atmosferu zajedničkog vježbanja u dvorani,  vježbe Pilatesa pomogle su mi da se fizički osjećam dobro, a yoga da psihički lakše podnesem ova izazovna vremena.  Jasna je odlična trenerica i divna osoba,  od srca moja topla preporuka!”

Patrizia

“Yogalates u Apolon centru pod Jasninim vodstvom pohađam već godinama. Nije to obično vježbanje. Nakon svakog sata pod Jasninim vodstvom tijelo bude preporođeno, a duša nahranjena pozitivnom energijom.
Isto se nastavilo i u ovo ludo vrijeme pandemije kad svaki dan vježbamo putem Zoom aplikacije. Jasna već poznate vježbe unaprijedi i unese nešto novo i izazovno. I na kraju svakog vježbanja osjećaj je fantastičan.”

Pozdrav,
Martina

“Jasninoj grupi veselih cura vježbačica sam se pridružila prošle godine kad su već vježbale online. I mogu reći da je moje iskustvo vježbanja i druženja premašilo sva očekivanja. Premda smo udaljene, Jasna ima neki tajni sastojak prenošenja dobre energije i vibre među svim vježbačicama kao da smo skupa. Vježbe su raznolike, osjećam da svaki put mogu napraviti nešto bolje i više uz bolju kondiciju i gipkost. Sve to skupa uz dobru energiju, smijeh i zezanje daje jednu stalnu motivaciju i veselje idućem satu 😃.
Hvala puno još jednom!”

Sanja

“Super je vježbati jogalates u Centru Apolon! Atmosfera je ugodna i mirna, a naša voditeljica Jasna jako predana i pažljiva. Najviše nam se sviđa da lijepo i polagano vodi vježbe i svaku od njih pažljivo objašnjava i upozorava na moguće greške. I to čini kod svakog treninga i za svaku vježbu bez obzira na to koliko smo ju puta kroz cijelo proteklo vježbanja ponavljale. Uz takve njezine upute pogrešno vježbanje je smanjeno na minimum. Želimo joj da što prije nađe novi prostor za vježbanje i da u njemu primi nove vježbačice. Te se nadamo, kad sve ovo s koronom prođe, da će nastaviti i s vježbanjem preko Zooma: odlično smo se uhodale, a vježbanjem online osiguravamo trening i kad ne bi stigle doći do Centra.”

Sestre Inga i Marina

“Draga Jasna, uvijek potpisujem vježbanje s tobom – u ovih proteklih 1,5 ili 2, sam puno korisnih detalja naučila vježbajući jogu s tobom, niti jedan učitelj tako jasno i detaljno mi do sada nije objašnjavao kako pravilno izvesti asanu. Sviđa mi se taj nježni i smireni pristup koji imaš s nama, meni je sat s tobom, lijek za dušu, eto. Dodala bih samo jedan prijedlog za poboljšanje online rada – voljela bih kad bi sat joge mogao trajati 60 min s upgrejdanim zoomom, pa da sat počne i završi kako treba, a ne da nas zoom nakon 40 min prekine,” 

👍

Renata 

❤

“Zaljubila sam se u jogu upravo zbog Jasne koja mi je svojim učiteljskim talentom i s puno dobre volje pomogla da ne odustanem zbog početnih nespretnosti i počnem uživati u svim dobrobitima koje vježbanje donosi i krenem nekim novim putem spajanja uma i tijela.” 
Jelena

 

VJEŽBE ZA ŽENE U TRUDNOĆI I POSLIJE PORODA- PROGRAMI PRENATAL I POSTNATAL

“Vjezbanje u Apolonu i s gdjom Jasnom bilo mi je predivno iskustvo u prvoj trudnoći i vjerujem da mi je uistinu olakšalo prvi porod tako da sam znala čim sam drugi put ostala trudna da želim ponovno vjezbati kod nje. S obzirom na specifičnu situaciju oko covida, ovaj put vjezbali smo online preko zoom platforme i mogu reci da je efekt bio skoro jednako dobar. Jasna se izuzetno trudi oko svake polaznice i ima dobro oko čak i preko web kamere te nisam uopće osjetila nedostatke vježbanja od doma. Same vježbe su prilagodjene trudnicama i svaki put sam se osjećala super nakon odradjenog sata. Preporučujem od srca prenatalne vježbe jer vas drže u formi i pripremaju vas i fizički i mentalno na najzahtjevniju ulogu u vašem životu.”
Sandra L.

“Pilates u trudnoći kod Jasne je svakako aktivnost koju bih preporučila bilo kojoj trudnici koja pazi na sebe i ima urednu trudnoću. Vježbanje mi pomaže s trudničkim tegobama, lakše mi je podnositi težinu svog tijela i, najbitnije, osjećam se odlično nakon svakog treninga. Jasna je divna i topla osoba koja pazi na svoje trudnice i trudi se da nam, osim pravilnog izvođenja vježbi, prenese i brojne korisne savjete i umiri nas za sve što nas čeka.”

Martina Šimić

“Uvijek i svima rado preporučujem vježbe za trudnice koje Jasna vodi! Puno su mi pomogle u prvoj trudnoći (i fizički i psihički) i evo me, opet vježbam i u drugoj. Sviđaju mi se sigurnost da su te vježbe uistinu prilagođene trudnicama, Jasnin angažman da nam pomogne da se bolje osjećamo i fizički i psihički, i prijateljska i smirujuća atmosfera u kojoj se vježba da bismo bile zdrave i sretne trudnice i mame.”

Tea Mjedenjak

“Ja imam manje dara za pisanje, ali evo par riječi i od mene: Sa vjezbanjem sam počela u 4. mjesecu trudnoće i nastavila do samog poroda. Mislim da o zadovoljstvu vježbanjem najbolje govori činjenica da sam se Postnatalu pridružila 6 tjedana nakon poroda. Online vježbanje je novost za mene i moram priznati da sam ugodno iznenađena! Iako preferiram dvoranu, uz malu bebu, online je izvrsna alternativa. Jasna je sjajan učitelj koji se potpuno posveti polaznicima, a uz yogu su trudnoća i postpartum puno lakši!”

Maja Zdeličan

“Krenula sam vježbati u Apolonu s Jasnom u drugom tromjesečju trudnoće i nastavila 2 mjeseca nakon poroda s postnatalnim online vježbama. Od Jasne sam jako puno naučila o samoj fiziologiji trudnoće i postpartuma te o pravilnim vježbama. To su dva stanja u kojima su mi se sve frendice, koje su prolazile isto, staaalno žalile na nekakve bolove, a meni je sve prošlo gotovo bez ikakvih bolova u leđima,  nogama, vratu itd. Što je zbilja velika vrijednost, ali iz cijelog iskustva sam izvukla i puno više. Jasna se toliko posveti polaznicama i stvori brižan i ugodan, a opet nenametljiv kontakt, da sam se povremeno osjećala kao da sam dobila i dodatnu mamu što je u ovoj situaciji pandemije, potresa i postpartuma bilo zbilja neprocjenjivo.” 

Ivana Ć. O.