YOGA KROZ MENOPAUZU-praktična radionica za žene

Kako nam yoga može pomoći u periodu menopauze i prije nego što nastupi (perimenopauza)?

Mudrije smo, iskusnije, svjesnije svijeta koji nas okružuje ali – svjesne sebe?

Srdačno vas pozivamo na ovu praktičnu i jedinstvenu radionicu kod nas, na kojoj ćete naučiti tehnike kojima možete uvelike poboljšati kvalitetu svog života!

Niz znanstvenih istraživanja upućuju na to da yoga može biti kvalitetan alat za savladavanje uobičajenih poteškoća i izazova tijekom menopauze i perioda prije nje.

Doživite susret s vlastitim disanjem, osjetite tijelo iznutra u yoga položajima kojima ćemo se nježno istegnuti i osvijestiti prostor unutar sebe. Prilagodimo vježbanje yoge vlastitom tijelu, jer svaka od nas je drugačija i svaka od nas ima vlastitu yogu.

Otkrijte koja je vaša!

O radionici:

Na ovoj 1 i pol satnoj radionici naučit ćemo niz asana (yoga-položaja) kojima nježno i učinkovito radimo na otvaranju kukova, jačanju mišića zdjelice, istezanju kralježnice, poboljšavanju gipkosti cijelog tijela.

Uz pomoć pranayama (tehnika disanja) možemo ojačati pluća, olakšati probleme s valunzima, umiriti živčani sustav, osjetiti svoje tijelo iznutra, promotriti vlastiti dah.

Ne brinite, na radionici ćemo koristiti različite rekvizite koji će nam omogućiti ugodniji položaj tijela. Sve što vam je potrebno nalazi se u našem ugodnom prostoru.

Prethodno iskustvo vježbanja doista nije preduvjet za sudjelovanje na ovoj jedinstvenoj radionici, sve ste dobro došle :). 

Kada? subota, 11. 06. 2022. od 18.00 -19.30 sati

Gdje? Apolon centar Zagreb, Bauerova 21, 4.kat

Sudjelovanje: 70 kn

Tehničke upute:

–        Obucite nešto ugodno i rastezljivo, vježbamo bosi ili u čarapama

–        Najmanje 2 sata prije početka radionice nemojte jesti veći obrok

–        Ponesite bočicu s vodom

O voditeljici:

Aleksandra Dodoš

S yogom se susreće kao tinejdžerica, sredinom 1980-ih godina, a 2015. godine, kod Yogachaye Jadranka Mikleca, dovršava 600-satni Studij vedskih znanosti te stječe zvanje Yoga Śiromani (Yoga učitelj).

2016. godine završava školovanje za ayurvedskog terapeuta prema Maharishi Ayurveda standardu. Surađuje s nekoliko hrvatskih ayurvedskih savjetnika i članica je Panchakarma Detox Team-a Glavini.

Redovita članica i članica Upravnog odbora Hrvatskog saveza za yogu. www.hsy.hr

Molimo da se za dolazak svakako predbilježite!

Kako bismo svima pružili što ugodnija iskustva, događanjima će moći prisustvovati samo oni koji su se prijavili.

DA, ŽELIM SE PREDBILJEŽITI !