Radionica psihodrame -ZAPALI ISKRU!

ZAPALI ISKRU!

Ti si najbolja žonglerica na svijetu? Odlično se prebacuješ iz uloge u ulogu?  U jednom trenutku si radnica, no već si u drugom trenutku u ulozi majke, supruge, kćeri, sestre, studentice…

Znaš da te to sve iscrpljuje, no osjećaš pritisak da moraš “učiniti sve” za druge, za obitelj i posao? 

No, tko se brine za tebe?

Prije nego li ti “prekipi”, znaj da možeš uzeti vrijeme za sebe.  Svijet neće stati. Uzmi vrijeme za sebe, vrijeme u kojem ćeš pronaći vlastitu iskru zaboravljenu uslijed svih moranja, svih vlastitih i tuđih očekivanja.

Slijedi sebe i zapali iskru na ovoj radionici! 

O radionici  

Iskustvena radionica će se održati u subotu 19.10.2019. centru Apolon, Derenčinova ulica 1, Zagreb, s početkom od 10:30 sati,  te će trajati do 13:30 sati.

Priključiti se mogu sve punoljetne žene, bez obzira na prethodno iskustvo rada na sebi, bez obzira na dob, stručnu spremu i zanimanje. Broj članica je ograničen na 15 osoba.

Cijena radionice iznosi 150 kn.

Prijave su otvorene do 17.10.2019. Ljubazno molim u prijavi navesti Vaše ime i prezime, godinu rođenja, broj mobitela i e-mail adresu.

Prijava i sve dodatne informacije na:

e- mail: majapsihodrama@gmail.com

mobitel: 092 1626 872

Dobro došle!

Voditeljica : 

Maja Aqquad

Maja Aqqad prof. sociologije, psihodramski terapeut  s višegodišnjim iskustvom rada s pojedincima i grupama, nositeljica Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP) koji dodjeljuje Europska krovna organizacija za psihoterapiju (European Association for Psychotherapy).