SEMINAR: Zapetljani odnosi i kako ih otpetljati

Apolon centar Zagreb, Derenčinova 1, 4.kat

21.09.2019. od 11.00- 14.15

Na ovom seminaru pričat ćemo o odnosima, zašto su nam neki komplicirani i teški, te gdje i kako pronaći rješenja.

dobri prijateljiObratit ćemo posebnu pažnju na to što mi sami unutar sebe radimo i kako time doprinosimo kreiranju loših osjećaja i odnosa, kako se sami zapetljavamo u iste obrasce/šablone razmišljanja, ponašanja i osjećanja. Pokazat ćemo što činiti kako bi bili svjesniji tih nezdravih petlji u svrhu oslobađanja od njih, te kako se stalno vraćati u Istinu i odnose vođene Ljubavlju.

Voljeli bismo da već na samom ovom seminaru kreiramo zdrave odnose između nas prisutnih, da istražimo kako se to uopće radi i što „zdrav“ ili „čist“ odnos jest, i tako kroz taj živi primjer dobijemo uvide u ono što nam možda nedostaje ili nedovoljno razumijemo vezano za naše odnose u svakodnevnom životu.

Poseban naglasak će biti na povezivanju sa svojim istinskim Ja i prepoznavanju kako su ova povezanost i osjećanje Sebe u stvari glavni i neizbježan faktor za stvaranje odnosa kakve odista želimo.

Više o našim seminarima možete pročitati ovdje.

Voditelji:

Gašper Orehek, više info na: O Gašperu

Romana Đekić: više info na: O Romani

Mjesto: Zagreb, Apolon Centar Zagreb, Derenčinova 1, 4.kat

Cijena: 220kn.

Obavezna prijava (po mogućnosti do četvrtka 19.9.) na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902 (mob, Viber, WhatsUp) ili Romana FB Messenger.

Dobrodošli, veselimo se upoznati vas i učiti zajedno s vama!