YOGALATES “Tjelesna kondicija prvi je preduvjet sreći”

“Tjelesna kondicija prvi je preduvjet sreći”

Učinite promjenu u svom životu, usmjerite se na sebe uz mnogo blagodati.

Uključite pilates u svoj život uz geslo Josepha Pilatesa: “Tjelesna kondicija prvi je preduvjet sreći.” Isprobajte program fitnessa koji kombinira blagodati yoge i pilatesa u jednom programu.

YOGA PILATES – YOGALATES pruža izazovne vježbe koje se mogu naučiti izvoditi i kod kuće, potrebno vam je samo malo prostora i prostirka. Usredotočeno, djelotvorno i učinkovito vježbanje  koje vam pomaže doći u bolju formu i gipkost. S novom tjelesnom snagom dolazi i više energije, pouzdanja i gracioznosti. Ispravite svoje držanje, pogrbljena ramena, hodajte samouvjereno uspravno,  unesite više kisika u tijelo, učvrstite mišiće čitavog tijela, a prvenstveno mišiće abdomena (trbušne) i struka, steknite tzv. fiziološki korzet. Snažniji trbušni mišići pomažu zdravlju naše kralježnice uz manje bolova u donjim leđima.

YOGA PILATES- YOGALATES je raznovrstan program fitnesa koji kombinira blagodati pilatesa i joge u jednom programu, koji će vam pomoći učvrstiti sve mišićne skupine izvođenjem statičkih vježbi na prostirci, neke i uz pomoć rekvizita: male pilates lopte, pilates kolutovi (magic rings) elastične trake (flex bands),bućice, štapovi, utezi za noge ).

Program za unapređenje i poboljšanje općeg tjelesnog stanja, unapređuje mišićnu kontrolu, fleksibilnost, koordinaciju te snagu i tonus mišića.

Ovaj program namijenjen je svima bez obzira na dob, spol ili fizičke predispozicije.

Osjetite razliku u tijelu već nakon prvog sata!

Male grupe do 10 polaznika, individualan pristup i ispravljanje pod budnim okom stručnih instruktora.

Isprobajte program fitnesa koji kombinira blagodati yoge i pilatesa u jednom programu!

 

Termini održavanja: ponedjeljkom i četvrtkom

  1. grupa  18:30 – 19:45 
  2. grupa  20.00 – 21.15 

 

Informacije: 095/ 816 88 18  

apolon.studio@gmail.com

ŽELIM SE PREDBILJEŽITI!