POZIV NA PLES dinamično isplesavanje! 8.6.

Sigurni smo da volite plesati, no rijetko kad prekinete sve što radite i pošteno se isplešete dok svira „ona“ pjesma na radiju, zar ne?
Imate veliku želju otići negdje van na čagu, ali je umor/lijenost/nedostatak društva i vremena ipak veći?
Našli ste vrijeme, društvo, volju i energiju za odlazak na ples, ali da se barem ne morate uređivati, već da možete izaći u trenirci, tajicama, zaplesati bosi ….!
Pravi je trenutak da dođete na sat isplesavanja, poslušate glazbu, vidite koji novi zabavni pokret, motivirate se na drukčiji način i povećate cirkulaciju!
Plešemo uz pjesme koje svi poznaju, a uz koje nitko ne ostaje sjediti 🙂!
Ovi satovi su inicijalno osmišljeni za plesač(ic)e orijentalnoga plesa i vođenje se najvećim dijelom zasniva na takvim pokretima, no, ne plešu se nikakve koreografije, niti ima potrebe slijediti vođenje, već ono služi samo kao prijedlog kojeg sudionici mogu, a ne moraju slijediti.
Svatko slobodno pleše onako kako ga u kojem trenutku inspiracija i glazba “pokrene”. Smisao je da se svi dobro zabave i isplešu, a pokoja kap znoja koja će pritom pasti je samo podsjetnik da je ovakav ples brzoga tempa i dobra tjelovježba!
Vrijeme održavanja: subota 8. lipnja 2019. od 17.00 – 18.00 h
Cijena sata: 40 kn
Dojmovi polaznica:
“Sonjini satovi su osvježavajući, pravi boost za raspoloženje – izazovni, zabavni i često ispunjeni smijehom : D.
Od samog početka sviđa mi se spoj egzotike dalekih krajeva i zaigranosti koje Sonja unosi u svoje satove, sve u prijateljskoj i toploj atmosferi, sat uvijek traje prekratko! Hvaaala!”

Neka i vas ispuni ona zarazna pozitivna energija zbog koje se svi osjećaju fantastično kad plešu, a i kasnije, kad god se sjete kako im je lijepo bilo onda kad su se dobro isplesali!

Prijave su otvorene do petka 7. lipnja!
Mjesta u dvorani su ograničena, predbilježite se i rezervirajte si mjesto na vrijeme 🙂

PREDBILJEŽI ME