Posljednje prijave! SVJESNO DISANJE – DAH JE ŽIVOT, uvodna radionica, 23.02.

O radionici: Što je Svjesno disanje? 

2-satna iskustvena radionica svjesnog disanja: uz predavanje održat će se i praktično iskustveni dio – samo disanje gdje možete potpuno sigurni zaroniti u dubine istinskog JaKroz opušteni i razumljiv način upoznat ćemo se sa osnovama tehnike svjesnog disanja.

Tehnika kojom kroz „otvoreno disanje“ oslobađamo, osvještavamo i otpuštamo sve što se nalazi duboko u nama i u našem nesvjesnom uvjetuje naše djelovanje, ono što je “pohranjeno” i zatomljeno na svim nesvjesnim razinama, a nije dio nas samih već je „pokupljeno“ usput, dobiveno kroz život sputavajući nas u samoostvarenju. Osvještavanjem, pretvaranjem i otpuštanjem oslobađamo se uvjetovanosti, počinjemo ponovno njegovati i otkrivati svoju svjesnost, podižući nivo svijesti i djelovanja na novu razinu, te potičemo djelovanje iz istinskog i kreativnog djela našeg bića.Ispod površine “daha“ postoji tolika kompleksnost i spektar mogućnosti koji vodi samo prema jednom – Vama .
Uvodnom radionicom upoznajete se s osnovama ove tehnike koja potvrđuje da se uz naizgled jednostavan i pristupačan način može intenzivno utjecati na svoj individualni rast pomoću daha kao poveznica 40-minutnim disanjem oslobađamo duboko potisnute emotivne nakupine i obrasce koji nas ometaju. Tijelo se čisti i na svim razina postaje spremno za kreiranje nove “istinske” stvarnosti. Svjesno disanje se lako prakticira i kod kuće, ali u kraćim intervalima za početak. Nakon par uvodnih treninga uočit ćete spektar novih tjelesnih senzacija, misli i emocija koje se oslobađaju i opuštaju. Sve se odvija u potpunoj sigurnosti uz vodstvo i podršku voditelja.

svjesno-disanjeAko ste već pohađali neku od radionica disanja  proteklih godina , onda se  možete pridružiti grupi u redovitom terminu disanja nedjeljom navečer.

Ukoliko nemate iskustva s prethodno navedenim tehnikama disanja, onda je preporučljivo prvo upoznati se s tim i proći ovu uvodnu radionicu.

Dobrobiti tehnike svjesnog disanja:

 • oslobađamo se stresa
 • poboljšavamo svoje fizičko i mentalno stanje
 • osvještavanje  i otpuštanje duboko nakupljenih negativnih stanja
 • oslobađamo se uvjetovanosti
 • reprogramiramo tijelo i svijest kroz nove misli i vibracije
 • regeneriramo um i tijelo
 • revitalizacija organizma i oslobađanje radosti života
 • pokretanje iz pasivnosti i sudjelovanje u životu kao kreator
 • podizanje nivoa svijesti u svakodnevnom djelovanju

Što nakon uvodne radionice?

Moguće je nastaviti i nadopunjavati već postignut nivo i uvid. Proširivanjem znanja i mogućnosti transformacije ispravljanja misli i osjećaja kroz zasebnu radionicu.

Polaznici mogu nastaviti sa redovnim treninzima svjesnog disanja u grupi, pod stručnim vodstvom voditelja, koji se tijekom cijele godine redovno održavaju jednom tjedno u Apolon centru. O redovitim terminima disanja u grupi možete se informirati u samom centru ili na njegovim službenim stranicama.

Vrijeme: subota, 23.02.2018. od 17.00 – 19.00 sati

Vrijeme trajanja i završetka radionice zavisno je od tijeka radionice i pitanja polaznika, te se može vremenski malo i produljiti.

Napomene:

Molimo da se za radionicu unaprijed predbilježite, te dođete na vrijeme, pet do deset minuta prije, u komfornoj odjeći, da se stignete u miru udobno smjestiti.

O voditelju:

Mladen Krklec, 098/703-232, rođen 1972.g. u Zagrebu

Mladen Krklec1Prvi susret sa duhovnošću ima ranih devedesetih kada sudjeluje u osnivanju i djelovanju duhovne grupe Astra aquariana. Tu dobiva prve vrijedne uvide u cijelovitost razvoja duha i tijela uz voditelja Željka Vilotijevića dr.spec. psihoterapeuta. Paralelno upoznaje Mladena Poljaka koji ga uvodi u svijet „disanja“ kroz rebirthing koji već tada evoluira i poprima modernije obrise. Kako u životu ništa nije slučajno u svojim kasnim tridesetima upoznaje Katarinu Perković (instruktoricu Transformacijskog disanja). Uz nju nastavlja svoj duhovni put, sve do njenog odlaska u Pulu. Nastavlja voditi malu grupu u okviru centra njegujući tehniku svjesnog disanja.

Sudjelovanje:

 • 100 kn – za nove polaznike
 • 80 kn – za članove Apolon centra, studente, umirovljenike, nezaposlene
 • besplatno tj. po donaciji (koja se prihvaća sa zahvalnošću:)– za sve koji ponavljaju radionicu

PREDBILJEŽI ME