//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Joga smijeha, Komunikacija, OBAVIJESTI, OPUŠTANJE ZA TIJELO I DUŠU, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Smijeh, Terapija Smijehom, ZDRAVLJE

Radionica LAUGHTER YOGA – For Health & Happiness, 24.11.

Radionica Joge smijeha – za Zdravlje i Sreću: Tijelo relaksiramo igrom, um smijehom, duh radošću!

Uživati ćemo u dobrobitima smijeha, otkrivati tajnu vezu tijela, uma i vlastitu kreativnost.  Prezentiramo i uvježbavamo lagane tehnike opuštanja kroz smijeh, koje vrlo lagano možete koristiti u svakodnevnom životu.

Dođite i istražujte sa nama, u grupi pod vodstvom certificirane trenerice yoge smijeha: Danijele Biondić-Vidaković.

Što je joga smijeha?

To je iscjeljujuća snaga koja dovodi do promjena tamo gdje je osobi najpotrebnija. Joga smijeha je sklop laganih ritmičnih pokreta, vježbi disanja i smijeha. Ona nas snažno unosi u sadašnji trenutak i ako si to dozvolimo, omogućava smijehu da poteče kao mlaz vode iz fontane i pretvori se u duboko i spontano iskustvo doživljaja sebe kroz smijeh. Usudite li se  vratiti k sebi i doživjeti se na taj način 🙂 ?

Kada? subota 24.11.2018. od 11.00 – 12.30 sati

Gdje? Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 (4.kat)

Što trebam ponijeti? Dođite u udobnoj odjeći i prepustite se smijehu. Ne morate imati predznanje ili posebne fizičke predispozicije!

Cijena promo radionice: 70 kn

Joga smijeha Jutarnji list

Neki dojmovi polaznika:

“Jel to tako svaki put? Da se ne možemo prestati smijati :)?” “Fenomenalno! Kao nastavnica razredne nastave, uvela sam neke “vježbe” u rad s mojim prvašićima u razredu i bili su oduševljeni!” “Taj smijeh je fakat zarazan.” “Došla sam mrgud – otišla vedra. Zar je ta promjena moguća u samo pola sata? Nevjerojatno…” “Dolazim opet !” ” Dobro ljudi, o čemu vi sad svi toliko pričate? Moram i ja doći jednom vidjeti u čemu je štos :).”

Smijte se od srca

PREDBILJEŽBE: (obavezne, zbog ograničenosti mjesta)

Info i prijave: e-mail: vibidasun@gmail.com ili sms na mob. 095/9153154

Joga smijeha, Apolon

Ako će vam se svidjeti radionica te poželite o tome naučiti puno više i Vi možete postati licencirani voditelj tehnike Joge smijeha sa certifikatom!

Uskoro, u prosincu 2018., u Apolon centru Zagreb organiziramo predstojeći vikend seminar za voditelje Yoge smijeha 15. i 16. prosinca 2018.

Info i prijave: e-mail: vibidasun@gmail.com ili sms na mob. 095/9153154

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.223 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: