//
sada čitate...
Mindfulness, OBAVIJESTI, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Vinyasa Flow, Vinyasa yoga, YOGA, Yoga, ZDRAVLJE

DINAMIČNA YOGA VINYASA FLOW od 20 h

Vinyasa Flow yoga u skladu sa vašim potrebama i kapacitetima

Kasno ljeto i početak jeseni vrijeme je obilja u prirodi. Upravo je to idealno vrijeme za dotaknuti obilje osjeta, senzacija i pokreta koje naše tijelo može doživjeti, stoga i nakon ljetne stanke nastavljamo s dinamičnim Vinyasa flow satovima u Apolon centru.

VINYASA FLOW YOGA  stil yoge u kojem se pokret tečno povezuje sa dahom, uravnotežuje protok energije i vraća cijeli organizam u prirodnu ravnotežu tijela i uma.

Dinamičan stil yoge koji osnažuje, jača dišni sustav i cirkulaciju, povećava kapacitet pluća, vraća pokretljivost, fleksibilnost i snagu tijelu, oslobađa tijelo štetnih toksina, suvišne težine i stresa. Pokret se tečno povezuje sa dahom, uravnotežuje protok energije i vraća cijeli organizam u prirodnu ravnotežu tijela i uma.

Dobrobiti:

 • vježbe disanja
 • poboljšajte držanje
 • poboljšajte cirkulaciju
 • otpustite suvišnu težinu
 • povećajte gustoću kostiju i zglobova
 • povećajte pokretljivost i koordinaciju
 • otklonite stres
 • umirite živčani sustav
 • izgradite zdravu svijest o sebi
 • osjećajte se bolje i ugodnije u svom tijelu, bez obzira na tjelesnu spremnost ili prethodno iskustvo vježbanja
 • nosite se lakše sa svakodnevnicom

Za sve! Ako ste već prakticirali jogu i iskusniji ste, pridružite nam se. Unaprijedite tehnike, naučite više o blagodatima joge u praksi. Ako ste početnik u jogi, bez većih zdravstvenih tegoba, dođite naučit ćete jer su satovi prilagođeni vašim potrebama i kapacitetima.

Mjesto:  APOLON CENTAR, ZAGREB, DERENČINOVA 1/4.kat

Vrijeme: utorkom i petkom, 20:00 – 21:15 

Instruktorica: Katarina Luketina 

200 satni program za učiteljicu joge završila 2013. g u Sangha Om yoga školi u Zagrebu kod Snježane Nine Vukas. Dinamične stilove joge (uglavnom ashtangu, vinyasu i dr.) redovito i aktivno prakticira od 2009. godine do danas. Tijekom tih godina vježbala je u svim većim joga studijima u Zagrebu. Posebno je zahvalana svojim učiteljima: Snježani Nini Vukas, Sandri Đidara Bianco, Tomu Richteru, Marcu Biancu, Ivi Mertić, Andrei Vidas, a trenutno ju najviše inspirira rad Meghan Currie. Po zanimanju je arhitektica. Diplomirala na Arhitektonskom Fakultetu u Zagrebu 2006. te se aktivno bavi održivom arhitekturom (posebno gradnjom prirodnim materijalima). Završila je 72 satni permakulturni tečaj, 6 modula (prvi stupanj) tečaja za voditelja obiteljskih konstelacija (kod Almeke i Maxa Dauskardt), te prakticira Mindfulness meditaciju kod učitelja Mislava Brečića.

Posebno je zanima način na koji psihički i duhovni procesi (unutarnji svijet) utječe na naše fizičko tijelo i općenito svijet oko nas, te neumorno i dalje traga za spojnicom tih svjetova.

Jogu vodi s naglaskom na pravilno anatomsko poravnanje u pozicijama, ali i s obzirom na promjene u prirodi, mjesečeve mjene, te raznolike potrebe i zahtjeve polaznika.

Dođite na Vinyasu flow i osjetite uzemljenost tijela (kasno ljeto je upravo u znaku elementa zemlje po kineskoj tradiciji), fluidnost daha i duboku energiziranost na joga satovima Katarine Luketine.

Mala grupa u kojoj je još nekoliko mjesta otvoreno omogućava da se satovi kroje ‘mindfully’ i po mjeri polaznika.

Isprobajte! 

PREDBILJEŽBE 

Potrebna ranija najava na: 095/ 820 4196, Katarina

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.959 drugih sljedbenika

Statistika

 • 1.094.388 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: