Otkrijte i iskusite TESLA METAMORFOZU® 09/2018

Vrijeme održavanja: četvrtak, 27.09.2018., 16.30 -18.00 h

Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1, 4.kat

ANJA PETROVIĆ, međunarodno priznati iscjelitelj, osnivač Tesla metamorfoze®, učitelj i autor knjige, održati će predavanje sa demonstracijom liječenja. Prisutni će imati priliku iskusiti ove jedinstvene frekvencije i otkriti kako i oni sami mogu ovladati ovom metodom iscjeljivanja.

Tesla metamorfoza® privlači veliki interes zbog nekih sasvim novih pojava (svjetlost oko nekih klijenata za vrijeme seanse, boje na zidu koje su se vidjele u sali na nekim seminarima Tesla metamorfoze).

Tesla valovi su različiti od hercijanskih; oni se pojačavaju sa udaljenošću. Na snimcima PIP kamerom su predstavljeni ljubičastom bojom. Na “Institutu za bio-energetska istaživanja” u Beogradu tvrde da se te ljubičaste boje pojavljuju samo u Tesla metamorfozi®, da ih nema ni kod jedne druge metode lječenja. Poslušajte znanstvenika

Neki sasvim novi fenomeni:

U salama gdje su održavani seminari Tesla metamorfoze® su se pojavljivale bijele svijetlosne lopte ili različite boje na zidu koje su bile vidljive golim okom (slike dole).
colors wall CA2 LightBG2

Teslianac2Studenti koji su nakon pohađanja seminara Tesla metamorfoze® bili snimljeni PIP kamerom su imali ljubičastu boju u auri. Ljubičasta boja nije uobičajena boja u ljudskoj auri. Nekima su napravljeni snimci PIP kamerom nakon godinu dana i ne samo da je ljubičasta boja i dalje bila prisutna, nego je bila još intenzivnija. Ova pojava ukazuje na to da Tesla valovi utiječu na uzdizanje frekvencije ljudske svijesti.

PIP-light5Na snimcima PIP kamerom mogu se vidjeti bijele sferične svjetlosti koje se kreću unaokolo.

Više od liječenja:

Tesla metamorfoza® nije samo energetsko lječenje; ona nas povezuje sa vibracijom svjetlosti i informacijom koja utječe na DNK i uzdiže frekvenciju ljudske svijesti. Tesla valovi omogućavaju studentima da uspostave komunikaciju sa klijentom na nivou svijesnog, podsvijesnog i integrativnog uma. Kako to objašnjavamo?

p1 1 Body chakrasU Vedi postoji meditacija za uzdizanje fekvencije svijesti. Počinje od bazične čakre koja je crvene boje, pa naviše preko glavnih čakri i završava se krunskom čakrom koja je ljubičaste boje. Samo pojedini jogini dospijevaju do nivoa krunske čakre. Fenomen purpurne boje u aurama gotovo svih studenata koji su pohađali seminare Tesla metamorfoze bi mogao ukazivati na to da frekvencije Tesla valova uzdižu nivo naše svijesti na frekvenciju krunske čakre.

Zelena boja koja prevladava na PIP snimcima svih ostalih metoda alternativnog lječenja (Reiki, Teta lječenje, Rekonekcija itd.) je prisutna i na snimcima seansi Tesla metamorfoze, pa i u aurama studenata. To je boja srčane čakre. Anja vjeruje da je to stoga, što je LJUBAV od ogromnog značaja za proces liječenja. Stoga na seminaru Tesla metamorfoze radi sa studentima vježbu koja im pomaže da zrače Ljubav.

Učinak Teslinih valova na evoluciju ljudske svijesti može biti čak i važnije od ovih predivnih iscjeljenja.

Tesla je rekao: “Onoga dana kada nauka počne proučavati nefizičke fenomene, napraviti će veći napredak u jednom desetljeću nego za sva stoljeća svoga postojanja.”

Njegove se riječi potvrđuju kroz Tesla metamorfozu®.

I vi možete ovladati ovom metodom !

Video iz emisije Na rubu znanosti intervju dr. Ristovski
e-mail: contact@TeslaMetamorphosis.com
Više informacija na stranici: https://teslametamorphosis.com
Vrijeme održavanja:  četvrtak 27. rujna 2018. od 16:30  – 18.00 h   Slobodan ulaz
Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1/ IV. kat ( kod Kvaternikovog trga ugao sa Vlaškom 102 (mapa

PRIJAVITE SE (ovdje) ZA PREDAVANJE U APOLONU

slobodan ulaz

SEMINARI U ZAGREBU:

Seminari Tesla metamorfoze:
https://www.facebook.com/events/385265522180944/?event_time_id=385265545514275

PRIJAVITE SE (ovdje) ZA SEMINARE U ZAGREBU