Predavanje SANJA SASSON TESLA: Više Ja i naša sposobnost živjeti usklađeni u harmoniji unutar sebe

Živimo u svijetu dualnosti. Svijet dualnosti je spektar kontrasta u kojemu smo svjedoci kaosa i ljubavi, spektar vibracija između dva polariteta. Naš vlastiti izbor je čemu ćemo dati prednost u našoj svakodnevnici, što ćemo svjesno odabirati.

Emanirajući vibracije naše vlastite energije emocija i misli, nesvjesno ili svjesno kreiramo. Svojim namjerama utječemo na vlastito tijelo i njegove funkcije, a isto tako i na naše odnose u vanjskom svijetu, odnose unutar obitelji, prijateljstva, odnose sa ljudima sa kojima surađujemo, sa ljudima koje susrećemo.

U ljudskoj prirodi je da kreira, gradi, stvara i da se transformira.

Na putu smo nove evolucije i nalazimo se u tranziciji između stare paradigme koja se temeljila na kreaciji iz uma i kontrole, i nove paradigme, čiji su temelji kreiranje i djelovanje  iz inteligencije srca, intuicije, ljubavi, neuvjetovanja, suosjećanja i zahvalnosti.

Ne možemo kontrolirati događanja oko nas, ono što možemo je svjesno upravljati sa sobom i  energijama svojih namjera, emocija i odlučivati čemu ćemo dati prednost da bude dio našeg života. Naše upravljačke sposobnosti smo zaboravili, zanemarili i vrijeme je da se prisjetimo.

Upravljačke sposobnosti se temelje na intuiciji, koja je most prema našoj Super svijesti ili našem Višem Ja.

U ovom predavanju ćemo se prisjetiti istinskog Sebe, svojeg Višeg Ja i osvijestiti i aktivirati most, intuiciju i Viši Srčani Centar, izbalansirati intuiciju i intelekt, te osvijestiti i aktivirati Uzemljenje, na jedan multidimenzionalan način. Osvijestiti ćemo što znači biti multidimenzionalan a u isto vrijeme usklađen i u harmoniji sa svojim unutarnjim i vanjskim svijetom.

Spajanje sa Višim Ja ili Višom Sviješću nije odlazak negdje, nego dublje povezivanje sa vlastitim tijelom, jer je tijelo kreacija i vozilo koje je naša Viša svijest manifestirala za svoj ljudski aspekt.

Usklađenje i aktivacije donijeti će automatski benefite u skladu sa  vašom urođenom mudrošću i inteligencijom jer ćete prepoznati i  integrirati još jedan dio vas, koji nije bio osviješten.

Sanja S.TeslaBit ćete prisutni na prezentaciji novih energija za Novu evoluciju i upoznati se sa Univezalnom strukturom čovjeka, koja se naziva Univerzalna Kalibrirajuća Rešetka.

Ona je sustav unutar ljudske energetske anatomije, koja zrači iz same jezgre našeg bića – jedinstvene geometrijske i harmonijske konfiguracije svjetla i zvuka. Ona je strujni krug za električni naboj koji služi kao temelj za sljedeću razinu naše osobne evolucije. Ovaj sustav u našoj energetskoj anatomiji je produžetak našeg simpatičkog i parasimpatičkog živčanog sustava koji nam pomaže u razvoju naših sposobnosti da se u potpunosti izražavamo.

Mjesto održavanja: Apolon centar Zagreb, Derenčinova 1 (kod Kvatrića)

Vrijeme održavanja: subota, 09.06.2018. od 15.00 – 17.00 sati

Predavanje će trajati 2 sata, u sklopu kojega će se raditi vođena meditacija povezivanja sa Višim Ja, te Aktivacije Univerzalnog Centra Intuicije i Uzemljenja.

Sve ostale aktivacije kao dio Fuzije Univerzalnog Uma u strukturi Kalibrirajuće Rešetke će biti prezentirane.

Vrijednost predavanja: 100 kuna za članove Apolon Centra, za vanjske sudionike 120 kn

Na kraju predavanja svi će sudionici dobiti poklon bon u vrijednosti predavanja sa kojim će moći ostvariti popust za Aktivacije Fuzije Univerzalnog Uma.

Voditeljica: Sanja Sasson Tesla

Moj put osobne transformacije i evolucije započeo je početkom 90,-ih kad sam započela prakticiranjem Reiki-ja.  1998 sam završila Seminar otvaranja  kanala, te sam svjesno počela raditi sa mojim Duhovnim vodičima. Od  2011. sam licencirani praktičar Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja. Certifikat Aktivacija Fuzije Univerzalnog Uma  je dio moga treninga sa originatoricom Peggy Phoenix Dubro.  24 godine svjesnog rada sa  energetskim modelima  i proučavanja metafizike  Svijesti , te slušanjem Unutarnjeg Vodstva me je dovelo do  spoznaja  i komunikacije sa mojim Višim Ja,  Akashom i mojim multidimenzionalnim aspektima.  Spoznaje i iskustvo dijelim sa ljudima držeći radionice, kanalizirane meditacije i seanse iscjeljivanja.

Umjetnost je nezaobilazni dio mojeg života, izdala sam  zbirku poezije 2003. i imala  samostalnu izložbu akvarela 2014.

Moj moto:

If you do not meld with your own Light, you will never know how Whole and Magnificent you are. It is intrinsic fusion of Self Love, Self Honoring and Compassion. – SANJA S.TESLA

PREDBILJEŽBE