Ciklus seminara VRAĆANJE SEBI – Bezbrižnost i vjera

Bezbrižnost je stanje čiste kreacije, igra duše.

dobri prijatelji
Ako mislite kako jedino mala djeca mogu biti bezbrižna, jer nemaju nikakve obaveze, razmislite ponovo. Jer, nisu obaveze tê koji nam oduzimaju bezbrižnost, već unutarnje stanje brige i nedostatak vjere u dublju inteligenciju života koja je u nama i svuda oko nas i koja nam daje sve što nam treba. To vidimo i osjećamo jasno onda kada znamo da je tu i imamo vjeru u nju.

Kada god smo napeti, nedostaje nam vjere. Kada god smo u stresu ili brizi, nedostaje nam vjere. Ovi neugodni osjećaji napetosti i stresa su tu upravo zato da nam kažu da smo izgubili vjeru, da razmišljamo na krivi način, da nas podsjete da se opustimo, da je sve u redu, kako god izvana izgledalo.

Ponekad ne znamo kako se opustiti, kako pustiti brigu, kako imati vjeru.

Upravo tu dolazi u pomoć razumijevanje Tri principa kreacije (Um, Svijest i Misao) kojima kreiramo sva svoja stanja.

Na seminaru ću vam pomoći da uvidite kako točno kroz njih kreirate stres, napetost i nevjeru u svom životu i kako time kočite dublju životnu inteligenciju da vam dadne najviše što može. Pomoći ću vam uvidjeti kako se odvajate od prirodnog toka najuzvišenije kreacije, te kako da se vratite u njega kako biste dobili najviše, i kako biste dali najviše. Jer, upravo to je ono što svi želimo.

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa kreacije (Um, Svijest i Misao), još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i bez obzira jeste li bili na prošlim seminarima.

Vrijeme događanja: 09.06.2018. od 11.00 – 14.15 sati

Mjesto događanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1, 4. kat

Cijena: 220kn

Voditeljica:

Posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni

Link: http://romanadekic.com/seminar_zagreb.php

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902

Više info ovdje.

Prijave obavezne.

Dobrodošli!
_________________________

Što su rekli polaznici prošlog seminara

Draga Romana,
Seminar me oduševio, otvorio mi je potpuno novi pogled na svijet i život te povezao sve dosadašnje uvide u logičnu cjelinu. Čak sam se ovih dana i sama bacila u potragu za dodatnim saznanjima vezanima uz Tri principa, tako da uopće ne sumnjam da će mi ove knjige i videa koja si poslala biti od izuzetne koristi, da ne spominjem i osobno zadovoljstvo koje uz to dolazi.
S radošću iščekujem ponovno druženje!
Nevenka Š.

Draga Romana,
Htjela sam vam reći da je mi je bilo odlično na seminaru i da su posljedice bile izvrsne.
Nevjerojatna stvar se dogodila… imala sam jedan zaostali ispit koji sam odgađala 10 godina. Nakon seminara me nešto ponijelo, došla sam kući, rekla sam svojima neka pojedu nešto, a ja idem štrebat! Uzela sam tri dana slobodna dana i učila sam. Bilo mi je super. Izašla sam na ispit i položila ga bez greške!

Također sam primjetila da sam nakon dugo vremena bila vrlo smirena. Čak i kada se, nedugo nakon seminara dogodila teška zdravstvena situacija mom suprugu, ja sam duboko u sebi osjećala da će sve biti u redu, što inače ne bih. To je bio zaista lijep i dubok osjećaj da je i mene iznenadio. I zaista je na kraju sve ispalo dobro.
Puno hvala!
Ana R.

„Nakon seminara doživjela sam puno promjena, sasvim sam nova osoba. Sve sam si oprostila, osjećam izuzetnu lakoću i radost življenja.“
Marija T.