//
sada čitate...
DOGAĐANJA, Kuhanje, OBAVIJESTI, Prehrana, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, ZDRAVA PREHRANA, Zdrava prehrana, ZDRAVLJE

Nove radionice kuhanja – KUHINJA ZA ZDRAVLJE! 19.5.

Tema prve radionice: Proljetni jelovnik za detoksikaciju organizma

Željeli biste se zdravo i raznoliko hraniti, ali nemate vremena temeljito proučavati i iskušavati razne škole kuhanja? Prijavite se na nove radionice kuhanja na kojima ćemo hranu pripremati sa zrnom soli .

Drugim riječima, pitanju prehrane prići ćemo s određenom dozom mudrosti, birajući najbolje savjete iz ljekovitog svijeta makrobiotike, drevnih ayurvedskih receptura i aromatične mediteranske tradicije. Fokusirat ćemo se na jednostavne recepte, koji se lako mogu varirati i nadograđivati, uz minimum uloženog vremena unutar zahtjevnoga životnog ritma.

Na prvoj radionici tematski ćemo se vezati uz proljeće, prilagođavajući jelovnik aktualnom godišnjem dobu, idealnom za proces detoksikacije. Saznat ćete koje žitarice i mahunarke prirodno potiču čišćenje organizma i kakvi okusi trebaju prevladavati u obrocima kako bismo potaknuli pravilan rad jetre.

Ako osvježavajućom proljetnom prehranom podupremo složene funkcije najveće žlijezde u ljudskom tijelu, lakše ćemo se riješiti toksina i eliminirati proljetni umor, alergije, glavobolje, probleme sa sinusima, žučne kamence, bolove u mišićima… Kad je jetra preopterećena, ne uspijeva neutralizirati masnoće i toksine nego ih transportira kroz krvotok i deponira u našem tijelu, što za posljedicu može imati stvaranje raznih izraslina, tumora i sl.

Osnovne teorijske postavke bistrit ćemo za štednjakom, pripremajući kompletan obrok sastavljen od juhe, glavnog jela, priloga, salate i deserta.

Koristit ćemo integralne, organski uzgojene namirnice, svježe povrće i fermentirane proizvode koji sadrže dragocjenu vitalnu energiju.

Očuvanje te vitalne energije odnosno njezino preuzimanje bit će naš glavni cilj. Jesmo li u tome uspjeli provjerit ćemo za blagovaonskim stolom 🙂

Uz zahvalnost i radost, i poneku priču koja iscjeljuje…

Dobro nam došli!


Radionicu vodi Jelena Mandić-Mušćet,
novinarka i terapeutkinja (karmička dijagnostika,  klasična i tajlandska masaža). Posljednjih desetak godina bavi se proučavanjem zdravih stilova življenja i alternativnog liječenja. U Makronovi je završila Školu prirodne kuhinje. Osmišljava i priprema obroke na Sakura klinici – cjelovitom programu za um, duh i tijelo koji organizira Sakura centar u Sloveniji. U posljednje vrijeme kuha na meditacijskim povlačenjima koja vodi zagrebački učitelj Mislav Brečić.

Termin održavanja:  subota, 19.05.2018. od 11.00 – 14.00 sati 

Sudjelovanje: 250 kn

Radionica uključuje edukaciju u praksi plus konzumaciju pripremljenog kompletnog obroka sastavljenog od juhe, glavnog jela, priloga, salate i deserta.

Po zaprimljenoj predbilježbi, poslat ćemo vam podatke za uplatu pologa pola ukupnog iznosa radionice ( 125kn),  jer ćete time rezervirati svoje mjesto. Mjesta u kuhinji su ograničena :)!

PREDBILJEŽBE

 

 

 

 

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.959 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.094.762 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: