//
sada čitate...
DISANJE, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Vinyasa Flow, Vinyasa yoga, YOGA, ZDRAVLJE

VINYASA FLOW YOGA – prana vayu travanj

U mjesecu travnju kad se energije prirode na vidljiv način bude i pokreču sile rasta, na Katarininim vinyasa flow satovima bavit ćemo se upravo tom temom.

Kako možemo usmjeravati vlastitu energiju u našoj yoga praksi na putu svog unutarnjeg rasta?

Pri proučavanju ove teme poslužit ćemo se konceptom prana vayu (‘vjetrovima prane‘) koji označavaju različite smjerove toka životne energije po yogijskoj tradiciji.

Na svakom od pet satova joge u travnju bavit ćemo se po jednim prana vayu (vjetrom prane) a to su redom: prana vayu, samana vayu, vyana vayu, apana vayu, i udana vayu. Ako gledamo naše svakodnevno funkcioniranje mi prvo uzimamo sadržaje (hranu, vodu, zrak ali i događaje/podražaje) – što bi bila odlika prana vayu, zatim ih nekako procesuiramo (samana vayu), apsobiramo u naš sustav/organizam (vyana vayu), eliminiramo nepotrebno apana vayu te kao posljedica svega toga – RASTEMO (udana vayu).

Redovni tečajevi vježbanja Vinyasa yoge – popunjujemo još dva prazna mjesta

PREDBILJEŽITE SE  i isprobajte Vinyasa flow yogu! 

LOKACIJA: APOLON STUDIO , DERENČINOVA 1/4.kat

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.223 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: