Poludnevni seminar- Iskrenost i postavljanje zdravih granica

 

Zdravi odnosi odlikuju se poštovanjem, iskrenošću i skladom.

Ako odnos nije takav, ako su konflikti česti, ako nama ili drugoj osobi često nešto smeta, ako nešto trpimo na redovitoj bazi, ako se netko prema nama redovito ponaša na neodgovarajući način, i prelazi granicu naših prava kao individue, kao i ako mi to radimo drugima, to su znakovi da postoji nerazriješen aspekt unutar tog odnosa, i naravno, unutar nas samih.

Na seminaru ćemo istražiti uzrok i rješenje ovakvih stvari, pogledati što su zdrave granice i zdravi odnosi, i kako ih kreirati.

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa kreacije (Um, Svijest i Misao), još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i bez obzira jeste li bili na prošlim seminarima.

Vrijeme događanja: 07.04.2018. u 11.00 – 14.15 sati

Mjesto događanja: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1, 4. kat

Cijena: 220kn

Voditeljica:

Posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni

Link: http://romanadekic.com/seminar_zagreb.php

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902

Više info ovdje.

Prijave obavezne.

Dobrodošli!
_________________________

Što su rekli polaznici prošlog seminara

Draga Romana,
Seminar me oduševio, otvorio mi je potpuno novi pogled na svijet i život te povezao sve dosadašnje uvide u logičnu cjelinu. Čak sam se ovih dana i sama bacila u potragu za dodatnim saznanjima vezanima uz Tri principa, tako da uopće ne sumnjam da će mi ove knjige i videa koja si poslala biti od izuzetne koristi, da ne spominjem i osobno zadovoljstvo koje uz to dolazi.
S radošću iščekujem ponovno druženje!
Nevenka Š.

Draga Romana,
Htjela sam vam reći da je mi je bilo odlično na seminaru i da su posljedice bile izvrsne.
Nevjerojatna stvar se dogodila… imala sam jedan zaostali ispit koji sam odgađala 10 godina. Nakon seminara me nešto ponijelo, došla sam kući, rekla sam svojima neka pojedu nešto, a ja idem štrebat! Uzela sam tri dana slobodna dana i učila sam. Bilo mi je super. Izašla sam na ispit i položila ga bez greške!

Također sam primjetila da sam nakon dugo vremena bila vrlo smirena. Čak i kada se, nedugo nakon seminara dogodila teška zdravstvena situacija mom suprugu, ja sam duboko u sebi osjećala da će sve biti u redu, što inače ne bih. To je bio zaista lijep i dubok osjećaj da je i mene iznenadio. I zaista je na kraju sve ispalo dobro.
Puno hvala!
Ana R.