//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, DOGAĐANJA, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Vinyasa Flow, YOGA, Yoga, ZDRAVLJE

VINYASA FLOW YOGA – detox ožujak

Vježbanje yoge u ožujku na temu detoksikacije i proljetnog čišćenja organizma!

Za sve one koji žele očistiti tijelo i um, koji se žele uskladiti s prirodnim ritmom, koji žele osloboditi prostor za stvaranje novoga, pripremili smo detox sate Vinyasa Flow yoge.

TERMINI: utorkom i petkom od 20.00 – 21.15  (iznimno sata nema u utorak 6.3. i 27.3)

O SATOVIMA: Pojam vinyasa može označavati tok tj ciklus kakvih ima puno u prirodi npr: ciklus izmjene dana i noći, ciklus mjesečevih mjena, ciklus godišnjih doba i slično.

Suvremeni način života često nas udaljava od prirode i prirodnih ciklusa. No naše tijelo je dio prirode i kako bismo bili optimalnog zdravlja potrebno je da nesmetano ‘protječemo’ kroz promjene u nama i u prirodi oko nas.

Stoga ćemo se u periodu ranog proljeća kada nam priroda ne nudi obilje plodova već (uglavnom samoniklo) zeleno jestivo bilje ‘tjerajući’ nas time na čišćenje, pozabaviti temom detoxa u našoj yoga praksi.

U ‘detox ožujku’ pozabaviti ćemo se detoksikacijom ne samo kroz pojačanu fizičku aktivnost, znojenje i dah nego ćemo pogledati i u sebe kako bismo vidjeli što nam to u našim mislima, navikama i uvjerenjima više nije potrebno.

Sve to radimo kako bismo stvorili prostora za stvaranje novog tj. kako bismo zajedno s mladicama koje na proljeće krenu nicati mogli i mi rasti …

NE PROPUSTITE PRILIKU!

U vremenskom periodu ožujka od petka 9.3. do petka 30.3. 2018. nudimo tečaj Vinyasa Flow yoge za mjesečnu članarinu od 210 kn. Ukoliko dovedete još jednu osobu, svaka osoba plaća 200 kn.

INFO: predbilježbe i ranije najave na 095 820 41 96

PREDBILJEŽI ME

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.223 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: