Svjedočanstvo o svjesnom disanju

“Četiri godine prakticiram transformacijsko i svjesno disanje kao način proširivanja svijesti i ulaženja u prostor van ega, u prostor duše. Imala sam sreću što se to disanje pokazalo kao pravi “alat”  za mene, koji mi je omogućio da svojoj duši priđem na sasvim novi i izravniji način, koji me je uveo u svijet suptilnih energija i uvida.
 
Uvidi koje sam imala bili su vrlo dojmljivi i neupitni. Uvidi o sebi i drugima. Uvidi o višoj svijesti koja me vodi i nosi čitav život, od rođenja. Uvidi da sam voljeno i vođeno dijete od svoga postanka, uvidi o svijetu iz kojeg sam došla u ovaj život.
 
Trenuci su to velikog ganuća kada spoznaješ da si više od tijela, ega i materije. Trenutci oslobađanja okova svakodnevnice i sjedinjenje s vlastitom dušom. Osvijestila sam značenje i ulogu svoje duše u ovom svijetu.
 
Kroz transformacijsko disanje otpuštaju se i emocionalne blokada pohranjene u našoj podsvijesti, to su iskustva emocionalne povrijeđenosti koja smo doživjeli kroz nama bliske i važne odnose s drugima. Te blokade žive u nama kao doživljaj svijeta a zapravo je odraz onog kako doživljavamo sebe.
 
Svjesno disanje traži posvećenost i disciplinu, traži višegodišnji rad i prihvaćanje onog što nam dolazi kroz uvide, nije moguće iskusiti sve blagodati tog disanja ukoliko nismo spremni posvetiti se radu na sebi, dugo, redovito i uporno.
Naučilo me je da se i u svakodnevnom životu mogu odvojiti od stvarnosti, i ući u prostor više svijesti i intuicije. u prostor mira i spokoja.
 
Važno je za reći da nikada nisam imala negativno iskustvo prilikom disanja, sve što mi se pokazalo o meni bilo je na onom stupnju moje mogućnosti suočavanja s onim što mi je dano da vidim.”
Sanja