//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, Disanje, DOGAĐANJA, EMOCIJE, OBAVIJESTI, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Transformacijsko disanje, Transformacijsko disanje, ZDRAVLJE, ČLANCI -ZANIMLJIVOSTI

SVJEDOČANSTVO o SVJESNOM DISANJU

Dragi svi,

jača zima nas je pohodila i shodno tome privremeno zamrznula i neka djelovanja na području planiranih događaja u Apolon centru..

Tako nažalost odgađamo i uvodnu radionicu Svjesnog disanja, planiranu za subotu, 3.3.2018. pod vodstvom Mladena Krkleca.

Objavljujemo nešto zanimljivo: uvid, komentar, svjedočanstvo Sanje, polaznice tečaja Svjesnog disanja i sudionice naše grupe disača u Apolon centru, koja nam dolazi redovno već četiri godine :).

“Četiri godine prakticiram transformacijsko i svjesno disanje kao način proširivanja svijesti i ulaženja u prostor van ega, u prostor duše. Imala sam sreću što se to disanje pokazalo kao pravi “alat”  za mene, koji mi je omogućio da svojoj duši priđem na sasvim novi i izravniji način, koji me je uveo u svijet suptilnih energija i uvida.
 
Uvidi koje sam imala bili su vrlo dojmljivi i neupitni. Uvidi o sebi i drugima. Uvidi o višoj svijesti koja me vodi i nosi čitav život, od rođenja. Uvidi da sam voljeno i vođeno dijete od svoga postanka, uvidi o svijetu iz kojeg sam došla u ovaj život.
 
Trenuci su to velikog ganuća kada spoznaješ da si više od tijela, ega i materije. Trenutci oslobađanja okova svakodnevnice i sjedinjenje s vlastitom dušom. Osvijestila sam značenje i ulogu svoje duše u ovom svijetu.
 
Kroz transformacijsko disanje otpuštaju se i emocionalne blokada pohranjene u našoj podsvijesti, to su iskustva emocionalne povrijeđenosti koja smo doživjeli kroz nama bliske i važne odnose s drugima. Te blokade žive u nama kao doživljaj svijeta a zapravo je odraz onog kako doživljavamo sebe.
 
Svjesno disanje traži posvećenost i disciplinu, traži višegodišnji rad i prihvaćanje onog što nam dolazi kroz uvide, nije moguće iskusiti sve blagodati tog disanja ukoliko nismo spremni posvetiti se radu na sebi, dugo, redovito i uporno.
Naučilo me je da se i u svakodnevnom životu mogu odvojiti od stvarnosti, i ući u prostor više svijesti i intuicije. u prostor mira i spokoja.
 
Važno je za reći da nikada nisam imala negativno iskustvo prilikom disanja, sve što mi se pokazalo o meni bilo je na onom stupnju moje mogućnosti suočavanja s onim što mi je dano da vidim.”
Sanja
Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.227 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: