//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, Disanje, DOGAĐANJA, EMOCIJE, OBAVIJESTI, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Transformacijsko disanje, Transformacijsko disanje, Yoga disanja, ZDRAVLJE

SVJESNO DISANJE – DAH JE ŽIVOT, uvodna radionica, 3.3.- ODGOĐENO

Vrijeme: subota 03.03.2018. od 15.00 – 17.00 sati  –

ODGOĐENO – radionica se privremeno odgađa

Napomene:

Molimo da se za radionicu unaprijed predbilježite, te dođete na vrijeme, pet do deset minuta prije, u komfornoj odjeći, da se stignete u miru udobno smjestiti.

O radionici: Što je svjesno disanje? 

2- satna iskustvena radionica svjesnog disanja: uz predavanje održat će se i praktično iskustveni dio – samo disanje

Kroz opušteni i razumljiv način upoznat ćemo se sa osnovama tehnike svjesnog disanja.

Tehnika pomoću koje oslobađamo, osvještavamo i otpuštamo sve ono što je “pohranjeno” i zatomljeno na svim nesvjesnim razinama, a nije istinski dio nas već je dobiveno kroz život sputavajući nas u samoostvarenju. Osvještavanjem i otpuštanjem počinjemo ponovno njegovati i otkrivati svoju svjesnost i potičemo djelovanje iz istinskog i kreativnog djela našeg bića.

Uvodnom radionicom upoznajete se s osnovama ove tehnike koja potvrđuje da se uz naizgled jednostavan i pristupačan način može intenzivno utjecati na svoj individualni rast pomoću daha kao poveznica 40-min disanjem oslobađamo duboko potisnute emotivne nakupine i obrasce koji nas ometaju. Tijelo se čisti i na svim razina postaje spremno za kreiranje nove “istinske” stvarnosti. Svjesno disanje se lako prakticira i kod kuće ali u kraćim intervalima za početak.

Nakon par uvodnih treninga uočit ćete spektar novih tjelesnih senzacija, misli i emocija koje se oslobađaju i opuštaju. Sve se odvija u potpunoj sigurnosti uz vodstvo i podršku voditelja.

svjesno-disanjeAko ste već pohađali neku od radionica disanja koje su proteklih godina održavali voditelji Katarina Perković ili Mladen Krklec onda nam se možete pridružiti na redovnom terminu disanja nedjeljom navečer.

No ukoliko nemate iskustva s prethodno navedenim tehnikama disanja, onda je preporučljivo prvo upoznati se s tim, proći ovu uvodnu radionicu.

Blagodati:

  • Pomoću disanja oslobađamo se stresa.
  • Poboljšavamo svoje fizičko i mentalno stanje.
  • Reprogramiramo tijelo i svijest kroz nove misli i vibracije.
  • Mijenjamo pristup i centar djelovanja kroz svakodnevicu.
  • Regeneriramo um i tijelo, oslobađamo radost i kreativnost.

Što nakon uvodnog tečaja?

Nakon uvodnog tečaja moguće je nastaviti i nadopunjavati već postignut nivo i uvid. Proširivanjem znanja i mogućnosti transformacije ispravljanja misli i osjećaja kroz zasebnu radionicu.

O redovitim terminima disanja možete se informirati u samom centru ili na njegovim službenim stranicama.

O voditelju:

Mladen Krklec, 098/703-232, rođen 1972.g. u Zagrebu

Prvi susret sa duhovnošću ima ranih devedesetih kada sudjeluje u osnivanju i djelovanju duhovne grupe Astra aquariana. Tu dobiva prve vrijedne uvide u cijelovitost razvoja duha i tijela uz voditelja Željka Vilotijevića dr.spec. psihoterapeuta. Paralelno upoznaje Mladena Poljaka koji ga uvodi u svijet „disanja“ kroz rebirthing koji već tada evoluira i poprima modernije obrise. Kako u životu ništa nije slučajno u svojim kasnim tridesetima upoznaje Katarinu Perković (instruktoricu Transformacijskog disanja). Uz nju nastavlja svoj duhovni put, sve do njenog odlaska u Pulu. Nastavlja voditi malu grupu u okviru centra njegujući tehniku svjesnog disanja.

Sudjelovanje:

100 kn – za nove polaznike

80 kn – za članove Apolon centra, studente, umirovljenike, nezaposlene,

besplatno tj. po donaciji (koja se prihvaća sa zahvalnošću 🙂 – za sve koji su već bili i ponavljaju radionicu

PREDBILJEŽI ME

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.227 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: