VINYASA FLOW YOGA – MJESEČNI TEMATSKI SATOVI: Stress free veljača

Satovi vinyasa flow yoge održavaju se u malim grupama, na kojima je omogućeno svakom polazniku/ci pronaći njegov/njezin ‘flow’ (tok) kroz sat. Budući da su satovi vinyasa flow yoge vrlo prilagodljivi, odlučili smo u dogovoru s našim polaznicima raditi tematske satove svakog mjeseca:

Siječanj: nažalost, propustili ste fantastičnu temu za početak nove godine! Kako kroz svaku od 7 čakri odrediti namjeru za 2018. godinu

Veljača: otpuštanje stresa kroz termine vinyasa flow yoge 

Stres je naš tjelesni odgovor na sve zahtjeve i prijetnje koje nam život nosi. Mehanizam stresa nas, ako pravilno funkcionira, štiti i pomaže nam pa nam čak može i spasiti život. No, problem nastaje u tome što tijelo jednako reagira na moguću stvarnu prijetnju za naš život i na tzv. ’emotivne prijetnje’ tj prijetnje koje doživljavamo kao ugrožavajuće za nas premda to ne moraju biti npr. svađe, rokove na poslu, ispite i sl. Budući da naša svakodenvica obiluje ovakvim situacijama organizam može biti u stanju kroničnog stresa što dugoročno postaje izuzetno štetno za njega.

U veljači ćemo na satovima vinyasa flow yoge o(t)puštati stres kroz jogijsku relaksaciju, disanje (pranayamu), mudre, i naravno fizičke posture, asane. Satovi će biti koncipirani oko tema fight, flight or freeze (borba, bijeg ili smrzavanje) što je naš fizički mehanizam reakcije na stresne situacije, zatim kroz temu suočavanja s vlastitom anksioznošću (brigama) te naravno kroz temu gradnje stabilne ‘fizičke baze’ tj kako u osjećanju vlastitog tijela i daha stvoriti stress-free zonu.

NE PROPUSTITE POPUST! Odobravamo popust ako dovedete nekoga sa sobom na vježbanje!  50 kn mjesečno po osobi

POPUNJENOST GRUPE: Još imamo svega nekoliko mjesta slobodnih u grupi. Pridružite nam se!

TERMINI ODRŽAVANJA: utorkom i petkom navečer od 20.00 – 21.15. .Trajanje sata 75 minuta.

Za program je potrebno predbilježiti se. Za sve ostale informacije i predbilježbe slobodno se obratite na: apolon.studio@gmail.com ili na 095 816 88 18 (pošaljite SMS)

PREDBILJEŽI ME