Ciklus seminara „Vraćanje sebi“- VRAĆANJE UROĐENOM ISTINSKOM ZADOVOLJSTVU, 10.2.

Osjećamo li istinsko zadovoljstvo na dnevnoj bazi?

Znamo li što je zadovoljstvo, otkuda dolazi, kako nastaje i zbog čega nestaje?

Čini li nam se da je ovisno o vanjskim stvarima, drugim ljudima, o onome što postižemo, o našoj prošlosti, o tome kakav nam je život, kakvi smo mi i kakav je svijet?

Istražimo zajedno, i pogledajmo kako možemo imati više istinskog zadovoljstva, i kako ono pozitivno utječe na nas i svijet oko nas.

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa Um, Svijest i Misao, još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i nije bitno jeste li bili na prvom seminaru.

Mjesto održavanja: Apolon centar Zagreb, Derenčinova 1, 4.kat (kod Kvatrića)

Vrijeme održavanja: 10.02.2018. od 11.00 – 14.15

Voditeljica: Romana Đekić

Posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni

Podaci o cijeni i prijavi niže. Prijave obavezne. 

Link: http://romanadekic.com/seminar_zagreb.php

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902