//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, BESPLATNA DOGAĐANJA, DISANJE, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Free style /Autentični pokret, Klub plesa Apolon, Komunikacija, MEDITACIJA, Meditacija, Mindfulness, OBAVIJESTI, PLES, Plesna radionica, PSIHOLOGIJA, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Smijeh, TEČAJEVI VJEŽBANJA, Transformacijsko disanje, Trbušni ples, ZDRAVLJE

DOBRODOŠLI U 2018. godinu! Događanja u Apolonu, siječanj 2018.

 

Dragi svi,
nadam se da ste lijepo proslavili Božić i dočekali novu nam godinu 2018., te se ugodno proveli.
No kao što prolazi baš sve i blagdani su prošli.  Evo nas već u siječnju, statistike kažu najdepresivnijem mjesecu u godini. Nakon blagdanske kolektivne euforije (jeste li joj se panično prepustili ili ste je uspjeli mudro voditi ? :), dolazi trezvenost svakodnevnice koja nam se, kao što mnogi od nas otkriju, uopće ne sviđa.
Sada slijede odlučne i čvrste novogodišnje odluke da ćemo sigurno ove godine nešto promijeniti! Međutim te odluke (budimo pošteni 🙂 traju kratko; tjedan, mjesec, dva …pa je opet sve po starom! I opet se nismo uspjeli odčahuriti iz zapetljancija vlastitog uma i pokrenuti zamašnjak promjena u kvalitetnijem smjeru života.
Stoga smo ovdje (i dalje:) mi, već desetu godinu za redom  – Apolon centar Zagreb, centar za poboljšanje kvalitete života, uz slogan: Apolon pokreće ljude!
Stoga, da ne bi uopće došlo do tih uspona i padova u vašim raspoloženjima i produktivnosti, a kamoli upadanja u crnu rupu beznađa i depresije, pokrenite se i dođite k nama! Pogledajte što nudimo i izaberite nešto upravo za sebe. Nešto što će ove godine učiniti (konačno!) trajniju promjenu kod vas. Na način na koji upravo vama individualno ili grupno najbolje odgovara, možete pronaći svoj vlastiti put promjena kojim ćete najlakše i najproduktivnije doći do radosnog življenja.
Pogledajte što smo vam pripremili za siječanj 2018.:Tjelovježbe (razne vrste joge) ili ples, energetske vježbe, vježbe smijeha, transformacijsko disanje, pjevanje ili kuhanje za zdravlje, mindfulness meditacija, raznovrsni tečajevi, radionice i seminare samorazvoja, individualna savjetovanja i tretmani.
Nudimo i niz besplatnih programa, obiteljske članarine, akcije- dovedi prijatelja, mjesečne akcije i slične pogodnosti.Samo se sjetite ranije najaviti i predbilježiti, jer to je obavezno da bismo za sve imali mjesta :).

 

 

 

 

 

10. 1.  Krenimo  u novu godinu sa smijehom (ili barem smješkom)!

Redovne tjedne vježbe smijeha i opuštanja – Relaksacija smijehom, joga smijeha. Srijedom od 18.45 – 19.45 ,  Valentina Livaić

13. i 14.1.  NIZ LAKIH PROMJENA, NLP trening za Praktičare, 11.00 – 18.00, Dorotea Pavlišek

Ovo je drugi modul od 11 , te se samo još ovaj mjesec možete uključiti u cijeli trening za NLP praktičare (prvi ćete modul nadoknaditi individualno) koji traje cijelu godinu, a po završetku dobivate certifikat po standardima međunarodnog NLP udruženja INHNLP (International Network for Humanistic Neuro Linguistic Psychology).  Sve upite i prijave direktno na: nizlakihpromjena@gmail.com ili na 098/9035859, Dorotea

20.1.   Ciklus seminara samorazvoja -“ Vraćanje sebi” – SLUŠANJE SEBE, 11.00 – 14.15, Romana Đekić

Nastavljamo s ciklusom seminara “Vraćanje sebi”, te ćemo se ovaj puta fokusirati na temu prepoznavanja i slušanja svoje dublje unutarnje mudrosti.

Ovo je nešto najprirodnije za svakoga čovjeka, ali mnogi od nas ovoga dijela nisu svjesni, ili su ga svjesni samo povremeno. Zato ćemo na seminaru pričati (a samim pričanjem to i potaknuti i produbiti u vama) o tome  kako prepoznati ovu našu unutarnju mudrost, produbiti je, slušati, slijediti, vjerovati joj, razlikovati je od ostalih misli koje nam padaju pa pamet o tome što bismo i kako trebali, što je važno ili nije, i slično. Više detalja o toj temi, seminaru i prijavama pročitajte na linku.

23.1.   Radionica plesa FREESTYLE, 20.00 -22.00, Ivana Štulić

27.1.   Besplatna vikend radionica MINDFULNESS MEDITACIJE,( prvi dan) 11.00 – 14.00, Mislav Brečić

28. 1.  Besplatna vikend radionica MINDFULNESS MEDITACIJE,(drugi dan) 11.00 – 14.00, Mislav Brečić

Pitajte sve što vas zanima na apolon.studio@gmail.com, Fejs www.facebook.com/ApolonCentarZagreb,.

Pronađite nas u Derenčinovoj 1 , kod Kvatrića.

Dobro nam došli , čekamo vas s radošću!

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.959 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.094.762 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: