Ciklus seminara „Vraćanje sebi“ – SLUŠANJE SEBE, 20.1.

Slušati sebe, čuti i slijediti svoj unutarnji osjećaj i glas mudrosti, znači razliku između sretnog i nesretnog života.

Mnogi od nas izgubili su dodir sa svojim pravim, Istinskim glasom mudrosti. Ne znaju što je on, kako ga čuti i osjetiti.

Kada je tako, tada vjerujemo u svakojake misli koje nam idu kroz glavu, sad ovakve, sad onakve. Nemamo svoj centar. Živimo “u glavi”. Vjerujemo u tuđa pravila i prosudbe, stručnjake, knjige, teorije i društvene norme, umjesto u svoju dublju mudrost. Možda postanemo naivni i vjerujemo u sve i svašta, a možda previše skeptični i ne vjerujemo u ništa… oboje je zato jer nismo sigurni što je zaista istina, jer istinu ne znamo čuti iznutra.

A naš unutarnji glas je stalno s nama, šapuće nam istine i vodi kroz život. Jasno nam govori što je za nas dobro, a što nije. Podučava nas i usmjerava. Obznanjuje nam naše istinske želje, za razliku od onih koje smo umislili pod utjecajem kulturoloških očekivanja. Kada ga čujemo, jako dobro znamo što nam je činiti, i osjećamo se kao svoj na svome.

To se ono što zovu „slijediti svoj put“. Biti svoj. Biti autentičan.

Na seminaru ćemo pričati o ovome i pomoći vam da bolje čujete i osjetite svoj mudri unutarnji glas te da se od njega što manje gubite.

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa Um, Svijest i Misao, još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Svi ste dobrodošli i nije bitno jeste li bili na prvom seminaru.

Vrijeme: subota, 20.01.2018. od 11.00 – 14.15 sati

Mjesto: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 ( kod Kvatrića )

romana_dekicVoditeljica:

Romana Đekić – posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni

Podaci o cijeni i prijavi niže. Prijave obavezne. 

Link: http://romanadekic.com/seminar_zagreb.php

Iskustvo jedne polaznice prošlog seminara:

Draga Romana,

hvala ti na još jednom prekrasnom seminaru, meni i najljepšem do sada. Otišla sam sa seminara noseći potpuno drukčije osjećaje i misli nego koje sam donijela.

Od ovog seminara pogotovo, kao da su stvari postale puno jednostavnije. Većinu vremena sam provela s velikim osmjehom na licu, u mirnoći i veselju, plesala po kući a u zraku je određena lakoća oko svega što radim, nakon dugo vremena. Kada i dođe misao koja izaziva neugodu i krenem se mučiti, prepoznam ju kao nekorisnu, kao dio prošlosti pa se ne želim se njome baviti i lako ju otpustim (a potpuno drukčije ju i doživim).. Pa onda i zbog toga budem sretna i veselim se što će u buduće takve misli dolaziti sve rjeđe, i biti zamijenjene novim i pozitivnijima.

Postala sam svjesna da svoje strahove mogu prenijeti u svaku i bilo koju situaciju i da to nema smisla. Pa kada zamišljam situaciju koje me inače strah i ne bih željela da se dogodi, pokušavam ju gledati iz mjesta gdje se ona događa a ja sam svejedno dobro. Na kraju tog razmišljanja me više nije strah a to mi je nešto predivno… Oslobađajuće…. I veselim se produbljivanju tih osjećaja i misli, jačanju veze s dijelom sebe koji je uvijek dobro. Prepustiti se i vidjeti gdje će me dovesti…

Osjećam ogromnu zahvalnost  ljubav i sreću jer sam se našla  u 3P i na svoj podršci i pomoći koju sam dobila. Jedva čekam idući seminar, vidimo se uskoro! Ivana H.