//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DISANJE, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Joga smijeha, Joga za djecu i roditelje, Komunikacija, OBAVIJESTI, Roditelji i djeca, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Smijeh, Smijeh, Terapija Smijehom, TEČAJEVI VJEŽBANJA, YOGA, Yoga disanja, ZDRAVLJE

Roditelji i djeca – SMIJEMO SE ZAJEDNO, 9.12.

Obavještavamo naše male vježbače i njihove roditelje, da na program “ Family yoga za djecu i roditelje – vježbajte zajedno”, ove subote, 9.12. 2017. dolazi nešto posebno!

Nakon naših već poznatih redovnih satova yoge smijeha antistresnih tehnika opuštanja, radionica relaksacije, srdačno vas pozivamo na novu radionicu koju smo pripremili samo za vas i vaše najmlađe!

Roditelji i djeca „ Smijemo se zajedno”

S veseljem vas pozivamo na sudjelovanje na satu joge smijeha!

Naša su djeca vesela, spontana. Izražavaju svoju radost na puno načina i puno se smiju. Većina djece osmjehne se i do 300 puta na dan, a za to im ne trebaju vicevi i sitkomi. Dobra je vijest da se i mi odrasli možemo prisjetiti takvog stanja duha, da možemo probuditi u sebi dječju radost i smijeh bez razloga. Već znamo da je relaksacija smijehom idealna za to.  A još je i ljepše kada je možemo raditi u društvu vlastite djece. Time poboljšavamo našu komunikaciju, bliskost i povjerenje. Prisutni smo u sadašnjem trenutku, posvećeni sebi, smijehu i svome djetetu. Pokazujemo im da smo i mi poput njih, da se znamo opustiti i prepustiti.

Na satu ćemo se lagano istezati, vježbati, disati i raditi vježbe smijeha:). Posvetiti ćemo se jedni drugima kroz igru i smijeh.

Voditeljica radionice: Valentina Livaić, certificirana voditeljica „yoge smijeha“

Cijena radionice je 50 kn (cijena uključuje jednog roditelja i dijete). Za naše članove, koji subotom vježbaju Family yogu, radionica je besplatna, jer je uključena u mjesečnu članarinu.

Trajanje radionice: 60 min

Pozvani su svi na sat smijeha, bez obzira da li ste već bili ili nam dolazite prvi put :).

Vrijeme: subota, 9.12. 2017. od 9.30 – 10.30

Mjesto: Apolon Centar, Zagreb, Derenčinova 1 (IV. kat) 

PREDBILJEŽI ME

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.227 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: