//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, Bachove cvjetne kapi, DISANJE, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Emocije, OBAVIJESTI, PSIHOLOGIJA, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, ZDRAVLJE

OTPUŠTANJE EMOCIJA, 25.11.

Emotions-8

BB RADIONICA : “OTPUŠTANJE EMOCIJA“

Naše tijelo je čudesno, kako u sposobnosti da pohrani neke osjećaje, koji se vremenom pretvore u emocije, tako i u mogućnosti da nam pomogne otkriti i otpustiti sve te blokirajuće prepreke našem napretku.
Emocije možemo promatrati i kao dar. Negativne emocije nisu loše same po sebi. One su naši vodiči koji nas vode prema spoznaji što se događa unutar nas. Emocije bacaju svjetlo na naše misli, naša vjerovanja, naše podsvjesne obrasce i govore nam priču o našem životu.

Zašto Otpuštanje emocija?

Sigurno ste u svom životu imali iskustvo i osjećali tugu, strah, povrijeđenost, sram, bijes, ljutnju, ogorčenost, iznevjerenost, osamljenost, nedostatak sigurnosti i samopouzdanja i još cijeli niz suptilnijih emocija, vrlo je izvjesno da je tijelo pohranilo neke od tih emocija negdje duboko u sebi.

Emocije su dio svakog ljudskog iskustva. Ako ih potiskujete one mogu oblikovati našu stvarnost na neželjeni način.

Neke emocionalne obrasce čak dobivamo i u nasljeđe, kao emocionalni kod, od naših roditelja, pa ih tijekom života samo neke situacije koje doživimo u ovom životu pokrenu.

Zablokirane emocije često nas sprječavaju da živimo svoj najveći potencijal, živimo opuštenije i sigurnije, u radosti, zadovoljstvu i ljubavi prema sebi i prema drugima.

Ključ našeg odnosa sa samim sobom je poštivanje naših emocija, njihovo prihvaćanje i otpuštanje.

Otpuštanje emocija

Na ovoj radionici imati ćemo prilike naučiti kako na jednostavan način, pomoću mišićnog testa otkriti koje su se emocije zablokirale u našem tijelu, i  kako ih možemo brzo i jednostavno otpustiti, pomoću disanja i korištenja magneta. Na taj način možemo drugima, a i sami sebi otpuštati emocije, one duže prisutne, i što prije otpuštati novonastale. A onda se otvara potpuno novi prostor u našim srcima i životima….

Kome je radionica namijenjena?

Svima koji žele napraviti nešto dobro za sebe, naučiti nešto novo što mogu uklopiti u svoj dnevni ritam i tako sebi olaškati i uljepšati život.

O voditeljici radionice:

BB – Branka Barović  

dipl. oeccNLP majstorica, trenerica, NLP coach, majstorica i učiteljica reikia, maserka, dugi niz godina bavi se i različitim vrstama rada na tijelu. Vodi radionice za osobni rast i razvoj kroz obrt Krugovi života.

Vrijeme održavanja:   25.11.2017., subota, od 12.00 – 15.00

                                     

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1, 4 kat, Zagreb

 

Vaše (kratkoročno) ulaganje (za dugotrajnu korist) : 250 kn

Popust: 

za članove Apolon centra i polaznike ranijih radionica 20%popusta: 200 kn

Prijave obavezne: do petka 24.11. 2017.

Dodatne informacije i prijave na mob. 091 5319259 ili mailom : brankabarovic@gmail.com

PREDBILJEŽI ME 

 

 

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.969 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.227 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: