OTPUŠTANJE EMOCIJA uz pomoć magneta

Emotions-8

BB RADIONICA : “OTPUŠTANJE EMOCIJA“

Naše tijelo je čudesno, kako u sposobnosti da pohrani neke osjećaje, koji se vremenom pretvore u emocije, tako i u mogućnosti da nam pomogne otkriti i otpustiti sve te blokirajuće prepreke našem napretku.
Emocije možemo promatrati i kao dar. Negativne emocije nisu loše same po sebi. One su naši vodiči koji nas vode prema spoznaji što se događa unutar nas. Emocije bacaju svjetlo na naše misli, naša vjerovanja, naše podsvjesne obrasce i govore nam priču o našem životu.

Zašto otpuštanje emocija?

Sigurno ste u svom životu imali iskustvo i osjećali tugu, strah, povrijeđenost, sram, bijes, ljutnju, ogorčenost, iznevjerenost, osamljenost, nedostatak sigurnosti i samopouzdanja i još cijeli niz suptilnijih emocija, vrlo je izvjesno da je tijelo pohranilo neke od tih emocija negdje duboko u sebi.

Emocije su dio svakog ljudskog iskustva. Ako ih potiskujete one mogu oblikovati našu stvarnost na neželjeni način.

Neke emocionalne obrasce čak dobivamo i u nasljeđe, kao emocionalni kod, od naših roditelja, pa ih tijekom života samo neke situacije koje doživimo u ovom životu pokrenu.

Zablokirane emocije često nas sprječavaju da živimo svoj najveći potencijal, živimo opuštenije i sigurnije, u radosti, zadovoljstvu i ljubavi prema sebi i prema drugima.

Ključ našeg odnosa sa samim sobom je poštivanje naših emocija, njihovo prihvaćanje i otpuštanje.

Otpuštanje emocija

Na ovoj radionici imati ćemo prilike naučiti kako na jednostavan način, pomoću mišićnog testa otkriti koje su se emocije zablokirale u našem tijelu, i  kako ih možemo brzo i jednostavno otpustiti, pomoću disanja i korištenja magneta. Na taj način možemo drugima, a i sami sebi otpuštati emocije, one duže prisutne, i što prije otpuštati novonastale. A onda se otvara potpuno novi prostor u našim srcima i životima….

Kome je radionica namijenjena?

Svima koji žele napraviti nešto dobro za sebe, naučiti nešto novo što mogu uklopiti u svoj dnevni ritam i tako sebi olaškati i uljepšati život.

O voditeljici radionice:

BB – Branka Barović  

dipl. oeccNLP majstorica, trenerica, NLP coach, majstorica i učiteljica reikia, maserka, dugi niz godina bavi se i različitim vrstama rada na tijelu. Vodi radionice za osobni rast i razvoj kroz obrt Krugovi života.

Vrijeme održavanja:   25.11.2017., subota, od 12.00 – 15.00

                                     Mjesto održavanja: Apolon centar, Zagreb

Vaše (kratkoročno) ulaganje (za dugotrajnu korist) : 250 kn

Popust: za članove Apolon centra i polaznike ranijih radionica 20%popusta: 200 kn

Prijave obavezne: do petka 24.11.2017.

Dodatne informacije i prijave na mob. 091 5319259 ili mailom : brankabarovic@gmail.com

PREDBILJEŽI ME!