//
sada čitate...
ANTISTRESNI PROGRAMI, DOGAĐANJA, EMOCIJE, Emocije, OBAVIJESTI, PSIHOLOGIJA, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Tri principa, ZDRAVLJE

Ciklus seminara “Vraćanje sebi”- VRAĆANJE U SLOBODU, 2.12.

Kada se nečega čvrsto i grčevito držimo, kada smo na nešto vezani, to u nama stvara osjećaje napetosti, nezadovoljstva i, naravno, vezanosti. Mogu biti prisutni i strah, briga i osjećaj gubitka kontrole. U takvom stanju teško je osjećati slobodu, lakoću, bezbrižnost, i biti istinski svoj.

Također je tada teško imati jasnoću i osjećati inspiraciju u vezi sebe i svog života, ili nekog njegovog aspekta.

Ponekad nam se čini da su nas drugi vezali, na ovaj ili onaj način, no to nikada nije istina. Uvijek se sami vežemo.

Ako pogledamo kako se vežemo i na što se vežemo, vidjet ćemo da se, u stvari, uvijek vežemo samo na jednu „stvar“ – naše misli, naše ideje o nečemu. Sve što za nas postoji u našem iskustvu je u stvari naš unutarnji svijet, naša percepcija vanjskog svijeta, naše misli, naše ideje o nečemu, i vezanost za te ideje. Naše misli kreiraju i energetske vezanosti, ako one postoje.

Iako ponekad potrebna kako bismo imali određena iskustva, vezanost nas ograničava i spriječava razvoj. (Vezanost i povezanost su različite stvari, povezanost nas ne ograničava, već nam daje iskustva bliskosti i intimnosti.)

Kada smo spremni iskusiti više slobode i radosti, neophodno je puštanje, a pogotovo puštanje onoga što mislimo da znamo.

Na ovom seminaru ćemo puštati i vidjeti što će se lijepoga desiti… 

Vrijeme: subota, 02.12.2017. od 11.00 – 14.15 sati

Mjesto: Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1 ( kod Kvatrića )

romana_dekicVoditeljica:

Romana Đekić – posvećena dubljem razumijevanju i življenju života, pomaže drugima da pronađu sebe, svoju vlastitu unutarnju mudrost, zdravlje i cjelovitost. Čini to kroz opuštene individualne razgovore ili grupne seminare koji dovode do unutarnjeg mira, širenja svijesti i prepoznavanja načina na koji je život kreiran kroz osnovne životne principe stvaranja tzv. Tri principa (Um, Svijest, Misao). Razumijevanje ovih principa ima veliku transformativnu moć za čovjeka. Više o Romani na: http://www.romanadekic.com/o_meni.php .

Seminar je baziran na razumijevanju Tri principa Um, Svijest i Misao, još zvanih i Urođeno Zdravlje.

Tri principa se već 40-tak godina s velikim uspjehom koriste u svijetu za poboljšanje svih životnih  područja – mentalnog i emocionalnog zdravlja i blagostanja, za poslovne i sportske uspjehe, osobni rast i razvoj. Podučavaju se u školama, bolnicama, centrima za beskućnike, zatvorima, poslovnim korporacijama i privatnim savjetovalištima. Jedan od projekata dobio je i Kalifornijsku nagradu za mir.

Više o Tri principa: Što su Tri principa?

Video snimke o Tri principa i njihovoj primjeni

Svi ste dobrodošli i nije bitno da li ste bili na prvom seminaru.

Podaci o cijeni i prijavi niže.

Link: http://romanadekic.com/seminar_zagreb.php

Prijave: Romani na romana.dekic@hi.t-com.hr ili 091 760 8902

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.968 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1.097.478 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: